Tjejkväll ikväll!

Hej och hallå!
Syster och jag var på teater igår, en julshow med filmmusik-tema. Det var riktigt kul, skönt att få skratta högt och hysteriskt utan att någon ser konstigt på en.
Systers fasters man var där och kom och hälsade på oss. Det var länge sedan jag pratade med honom och han började fråga dumma frågor om varför vi hade så många ringar i ansiktet.. Han var sugen på att dra ut min septum, sa han, men aja, han hade druckigt så han menade nog inte det han sa..
Vi satte oss längst fram, såklart. Brevid oss satt ett gäng äldre gummor och farbröder som tidigare hade ätit julbord på Folkan. Efter två timmars skratt och skön musik så var det tragiskt nog slut på det roliga.. Inne på stora scen så var det Nostalgi-disco 70-80tal, men det var ju såklart 25års-gräns, så vi gick hem och sov.


Jag sov till kl 11 av att pappa ringde och väckte mig, men orkade inte svara, så jag klev upp och åt frukost och städade.
Jag satte upp julstjärnan med deoder i vardagsrummet också, den syns knappt när den inte är på.
Ska strax hoppa in i duschen, ut med soporna och vänta på syster ska komma. Hon ska låna lite kläder till ikväll. Vi lär ju bli några styckna ändå, skoj skoj. Spela lite spel och ha kul.
Nåja, ska sätta lite fart och skriver mer imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback