Jorå, så atte..

I fredags var vi som sagt på 40års-kalas, min morbror fyllde. De hade hyrt lokalen där även Noels kalas höll till i somras.
Det kom massor med folk, släkt och vänner med deras barn. Mycket god mat fick vi också. Och inte tala om fikat som vi sedan fick.. Ojoj, man åt så man nästan sprack.
Vi åkte med mormor och morfar hem till dom och sov över där. Vi kom sent i säng, klockan var strax före kl 00 och den lille herrn vaknade kl 8.
Lördagen gick mest ut på att gnälla, enligt Dennis. Ingenting dög, fram tills han fick sova sina 2 timmar på eftermiddagen. Vi åkte hem senare på kvällen och somnade sött innan Micke ens hade kommit hem från jobbet.
Under söndagen så var det bara slappa som gällde. Vi gjorde inte ett skit här hemma, även om det hade behövts städat och diskat. Igår blev det slappt också.

 Imorse var det dags för dagis och det gick så bra att lämna honom. Jag vet ju i och för sig inte om han blev ledsen efter att jag hade gått, när han såg att jag inte längre var kvar.
Sedan jag kom hem igen så har jag setat här vid datorn, diskat och torka golven. I alla fall där en viss D har skvätt ut saft. Inte så trevligt att gå på golvet och helt plötsligt så fastnar man med strumporna i golvet. Men nu är det borta.

Jag håller på att ordna en ny blogg, så snart slutar jag skriva här. Ni får väl hänga med över till den andra bloggen sen när den är klar, jag länkar senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback