Fint väder!

"Vågar man hoppas på att våren är här? Jag vet inte jag..." sa Mathias och jag håller med honom. Vågar man hoppas?
Men i alla fall.. Idag är det fint väder och i eftermiddag åker vi till Hofors. Får se om vi matar änder eller hälsar på mormor, eller kanske båda ^^ Kanske går hem till mormor och snor en bit mat innan vi åker hem, slipper vi ha så bråttom hem till maten. Mor ska ringa vid lunch från jobbet och tala om hur hon vill göra. Hon kände sig inte så manad till att mata änder efter jobbet idag, hon vela hellre måla klart sina skåp och tv-bänken.

Det gjorde väldigt ont i mammahjärtat när jag skulle lämna Dennis på dagis.. Han bara grina, grina och grina.. Det kändes inte alls kul. Men förhoppningsvis så gick det bra efter att jag gått därifrån. Det blir ju sådär då han är så mycket med mig och så lite med Micke.. Dennis och jag är ju ofta ute och åker någon stans, träffar folk osv.. Det är ju klart att grabben blir mammig då!

Jag har slängt in en maskin med tvätt som står och snurrar nu. GUD vad skönt det är att få tillbaka tvättmaskinen!! Det är guld! Så snart jag skrivit klart här så ska jag ut med soporna, diska, dammsuga får Micke göra när han vaknat och så ska jag torka golven. Om allt hinns, dvs.. Jag ska hinna duscha och göra mig klar innan vi ska åka iväg också. Mycket göra!
Tvätta fönstren får vi göra närmare påsk..

Nej dags för sopor och disk nurå.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback