Inga kontanter på bussen

Just det, nu går det inte att betala med kontanter på bussarna häromkring pga av alla jävla rån som varit på sistone, så nu måste du ha busskort eller betala med Visa eller MasterCard. Bra för dom som kan betala med kortet på bussen.
Själv hade jag varken busskort (mitt busskort gick ut förra veckan) eller Visa el. MC så jag fick inte åka med bussen imorse så jag kom inte till skolan. Det sög ju! Knallade ner till Coop för att kolla om det gick att köpa på spelhörnan där men det var såklart stängt, jaha, jag fick ju gå hem igen. Efter en stund så knallade jag ner på stan och fick tag i ett jävla busskort i Folkets Hus. Äntligen! Nåja, det var skönt att gå ut en sväng i alla fall.

Åkte sedan till Hofors med D och när vi kliver på bussen så åker han bara och då tänker jag fasiken inte gå fram och betala resekassa. Aldrig att jag går i bussen med D när bussen är ute på R80, så jag åkte gratis enda fram till Hofors.
Igår var det krångel också - betalade till skolan men inte hem. Drog till Gävle med Gia och det SKULLE vara gratis att åka till Gävle men jag fick betala medan andra fick kliva på och sedan gratis buss hem igen. Ska bli jävligt skönt med lov snart så man slipper åka bussfan på ett tag.

Inte har jag hört något om sommarjobb än heller så jag antar att jag blir utan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback