Må du brinna i helvetet, ditt as!

Denna dag är inte alls bra.. Värre kommer den att bli, det vet jag. Men egentligen kan den ej bli så mycket värre än såhär..
Jag måste tala om det.. Ditt jävla svin! Hur kunde du?

Dennis och jag ska ner till mamma en sväng. Hon fyller år :) grattis på mamma! Andy sa så snällt att hon fyller 27.

Annars har jag mest setat vid datorn idag.. Gick ut och gick med Dennis, Douglas och Lotta :) vi gick inte lågt eftersom Lotta skulle hämta Theodor på dagis kl 14. Men vi hann gå en vända i alla fall.

Imorgon är det föräldrarträff, prata om massage och så ska vi mäta och väga Dennisskrutten.
Jag återkommer!

Dalaslaget idag!

Dalaslaget idag!

Japp, idag for jag, syster, mamma och Andy in till Borlänge för att gå på tatueringsmässa.
Dennis får vara hemma med Micke :) jag hoppas det går bra, men det tror jag nog. Dennis är så snäll.
Syster och jag är sugna på en varsin piercing idag, men jag vettetusan om Micke skulle gå med på att jag gör en. Jag får väl läta bli då..
Undra vad man ska ta och hitta på ikväll.. Dennis kommer ju säkert somna vid sju-åttatiden som vanligt.. Om Micke inte ska spela så kanske jag kan gå ut en liten stund. Det är skönt att gå ut och gå på kvällarna trots att det börjar bli kallt ute nu. Men som man brukar säga " Det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder ", så man kan ju klä på sig lite mer.

Det har inte hänt mycket på sistone.. Vi var hos mormor och morfar i torsdags hela dagen. Dennis fick bada i diskon.
Maggan var där också, länge sedan jag träffade henne.

Nästa helg är det Halloween också.. Syster och jag har planerat att vi ska klä ut oss. Får se om det är nån fest i närheten som man kan gå på.
Det var då det förra året i alla fall.. Dock var det inte många som hade klätt ut sig och det blev inte riktigt som planerat.. men det var ju trevligt ändå. Man kan ju hoppas på att det lyckas bättre i år.


Jag har tänkt länge nu.. Det är jobbigt att inte ha dig vid min sida.. Jag vill så gärna ha dig som vän, igen.
Känner mig patetisk som tjatar om det hela tiden.. men det är för att jag saknar dig så! Jag kan inte glömma dig.. Det går bara inte!


Nu börjar det bli dags att göra sig klar, väcka Micke och ringa mamma om när vi ska åka.
Det ska bli kul att komma iväg lite. Skriver troligen lite mer senare ikväll, om jag får tid.

No subject.

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. Men jag har inte så mycket tid, så jag passar på nu medan Dennis sover :)

I fredags var jag ut på Depå med Lotta, Mattias och Sofie.
Jag gick hem till Lotta vid sju-åttatiden, men minns inte riktigt vad klockan var. Sofie kom dit med sin vovve, Tingeling, som fes väldigt illa efter att hon fick slicka av glass på glasslocket.
Vi blev hungriga och Sofie ringde till Mona Lisa och beställde, men deras chaffis stod i köket denna kväll för de var en personal mindre, så då avbeställde vi och ringde till Blå Källan istället. När väl våra pizzor kom så upptäckte jag, efter att vi betalat, att det var fyra pizzor. What? Nåja, då har Lotta och Mattias något att äta imorgon, tänkte vi. Men sedan så kom Mattias och han hade inte ätit något. Vilken tur han hade :)
Vi drack lite gott och tittade på Achmed, the dead terrorist på youtube. Haha, den är fan bäst. Skrattar lika mycket åt den varje gång.
Eftersom det var svinigt kallt ute så ringde Lotta till sin bror, Thomas, som fick komma och skjutsa ner oss till Depå. Det var snällt.
När vi kom dit så tänkte man lite "Har vi kommit rätt?".. Det var folk över 30 och man kände sig inte riktigt hemma just då, vi stod mest och tittade på när de dansade.. eller förlåt "dansade"..
Jag tänkte att man inte kommer få se ett enda bekant ansikte men ack så fel man hade. Efter ett tag så kom det yngre folk också. Den första som kommer fram och hälsar är Filip, en skåning som flyttat upp. Med sig hade han sin vän, som inte sade vad han heter. Han bad mig le hela tiden, han sade sedan på hemvägen att han var lite rädd för mig eftersom jag såg så sur ut och inte log. Han lär ha sett mig när jag blev irriterad på den fula jäveln som hängde efter mig...
Strax därefter fick jag en ful jävel efter mig som gnällde på musik och han följde med mig var jag än gick. Jag höll mig vid Lotta och dom. Jag stod med ryggen emot den fula snubben, säkert 35 bast, och till slut så gick han till sina kompisar som satt vid ett bord intill.
Limited Edition spelade, Lottas bror Christer spelar bas. Hennes tredje bror hade slutat som trummis..
Anyway... senare på kvällen så kom det fram en full, skäggig gubbe och frågade om låv... Jag hörde inte vad han sa och han tog mig på handen. Mattias fick översätta :P
Kvällen var trevlig ändå! Kom hem kl 2.40 och la mig strax efter kl 3, Dennis vaknade kl 7 och jag var tvungen att kliva upp. Trött? Neeeej, inte alls..

Igår fyllde Bäckman och Elin år. Dock var jag alldeles för trött för att gå ut och gratta dom båda.. Jag kanske går ner till Elin senare idag, vi får se. Jag hade tänkt att sova i eftermiddag för mamma vela ha Dennis i några timmar.

Oh well, jag tänkte ta och skriva en hel del i denna inlägg, men Dennis vaknade precis och jag lär kila.. Jag får skriva mer i eftermiddag, om jag inte sover bort all tid.