Dags att blogga igen. Dennis är 2 månader idag!

Då var denna helg över också. Det har inte hänt mycket alls sedan sist jag skrev.

Dennis är idag 2 månader gammal <3 han ligger nu i soffan och sover. Jag väntar på att Micke ska vakna så jag kan duscha i lugn och ro och sedan gå ut och gå med Dennis och min syster.

I torsdags var vi på bvc och mätte och vägde Dennis, sedan blev det föräldrarträff. Dennis var ju såklart den enda killen i gruppen bland 4 tjejer ;)
På fredagen kom Mickes mor och tog Dennis på promenad och var sedan barnvakt en stund. Vi blev bjudna på mat där också på kvällen.
I helgen har det inte hänt mycket alls. Bara setat inne medan regnet har öst ner, men ska som sagt ut en sväng idag. SKönt att röra lite på sig i mellanåt.

Jag vill att vi flyttar men vi får väl se vad det blir av..

Lite tid vid datorn

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har lite svårt att sitta vid datorn nuförtiden då Dennis börjar bli mer vaken om dagarna.

I måndags så var vi på BVC för att mäta och väga Dennis. Han är en stor kille nu, 62 cm lång och väger 6,4 kg. Kurvorna för vikt och längd ligger 3 prickar över den normala kurvan för bebisar i hans ålder, men eftersom han var så stor när han föddes och allt annat ser bra ut så gör det inget att han ligger lite högre.

Och igår var jag på efterkontroll, lite läskigt. Men allt såg bra ut.
Jag gjorde även en äppelpaj igår kväll. Blev så himla sugen, så vi vräkte i oss lite paj och massa vaniljsås.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. känner mig stressad och trött. Ska försöka sova en stund på soffan, tror jag.