Visdomstand..

Ja, då var det fredag igen då. Tiden går så fort ibland så man blir helt dagvild.
Imorse vaknade Dennis ca 5:30 och jag tänkte att han kanske skulle ta och somna om om jag gav honom nappen, men icke. Så vi klev upp efter att vi legat i stora sängen och myst i ca 30-40 minuter. Gjorde ordning banangröt med lite persikamos på. Dennis tycker det är gott!
Sedan slappade vi i soffan och tittade på barnprogram tills Dennis somnade i min famn och han sover fortfarande nu när klockan är halv elva. Han lär väl vakna snart så jag ska ta och göra ordning lite mat till honom strax och sen ska han få bada.
Själv så ska jag damma av lite tänkte jag. Hmm, jag måste bara skriva ner det - imorse när vi hade myst i soffan så upptäckte jag att jag hade en blåsa i munnen som gjorde ont. Jag tittade i spegeln och efter mycket om och men så såg jag något vitt där bak, högst upp och längst in... Jo, det var en visdomstand som tittade ut. Det gör inte ont nu, bara om man petar runtom, så jag ska sluta peta.
Jag är så sugen på att spela tv-spel! Blev det igår men jag har ju inget tv-spel.. Spela Super Mario på Nintendo.. åååh! Ge mig!

Nåja, jag ska sätta lite fart med maten och det.. Vi får se vad som händer efter städningen.. sova kanske.. Skönt.. jag har inte sovit mer än 4h inatt. Har sovit jättedåligt.

Trött, seg

Jag är så trött idag. Somnade strax efter kl 3 och klev upp kl 9. Där emellan så har Dennis vaknat till och från kl 6 tills han vaknade och vela kliva upp. Tog och gjorde ordning lite banangröt till honom och så satte vi oss i soffan och tittade på barnprogram efter frukosten tills han somnade i min famn. Han sov knappt 30 min i sängen. Nu ligger han i lillsoffan och tittar på tv och leker lite med nallarna.
Jag ska nog ta och hoppa in i duschen strax och hoppas på att man piggnar till. Är så frusen av mig också och det ser inte varmt ut ute heller, så då fryser jag ännu mer. Men jag lär gå ut med Dennis lite, det är bra med friskluft, sägt det.
Annars så ska jag väl inte göra något idag.. Mamma och Andy kommer senare idag efter att de varit i Sandviken och hämtat deras nya bil och handlat. Ska höra om dom vill låna Dennis i helgen på dagen så får jag ta det lite lugnt någon extra dag.

Usch nej, nu lär jag väl sätta lite fart. Vill komma ut före kl 12 iaf.

Skitsöndag

Allt är så jävla kaos och jag hatar det verkligen! Jag har problem och jag är ett problem, kan ingen bara knäppa bort mig så man slipper lida. Jag skiter i om jag låter hur jävla patetisk som helst, men det är så det är.

Inatt sov syster över hos mig och Dennis. Hon ligger fortfarande kvar i sängen och sover så jag låter henne sova vidare om hon vill.
Lär kila till affären sen också.. Känns lite taskigt att jag inte har mycket frukost att bjuda på, men hon får äta det hon vill, jag ska ta mig en pirog eller två.
Oh well, orkar inte skriva, för det enda jag kan göra är att gnälla, gnälla och gnälla. FUCK OFF!!!!! Nu ska jag sätta igång tvättmaskinen och äta medan Dennis ligger snällt på golvet och leker.


Må väl, eller gör vad fan du vill.

Ny vecka

Nu har en hel vecka gått på det nya året. Varför går tiden så fort? Oh, never mind.

Det har inte hänt så fasligt mycket på sistone.. Tittat på film och myst, typ. Idag har jag städat, diskat och håller på med tvätten för fullt. Bör tvätta Dennis babygym också, så han får ta och ligga på täcke senare när han kommer.

Vettefan vad jag ska skriva. Skulle behöva skriva av mig, men det kanske inte är så lämpligt i en blogg... vad vet jag. Sak samma, skit samma.. Skit i alltihop.. så känns det i jämna mellanrum iaf.

På fredag ska jag leka med Elin, tror jag i alla fall. Det vore kul. Ska vi gå på bio någon dag? Arn kanske? Vi får se.
Nu ska jag fortsätta med tvätten och börja med maten strax.

Nu är vi alla Sthlm:are

2008 är här.

Julen har varit bra, nyår OK.
Nya tag.