In the light I'm blind but I'm clean

Min bästa Elin var hos mig igår, vi gluffsade i oss kebabrulle och pizza och såg på film. Första, The Orphanage (El Orfabato), den var bra! Andra filmen var dålig så då satt vi mest och pratade.. Allt mellan sexuella läggningar och gamla klasskamrater. Vi pratade om ALLT! Himla trevligt var det i alla fall, det vill vi ha mer utav, eller hur Elin?
Jag förstår inte varför vi inte gör mer saker tillsammans längre. Det får vi ta och ändra på tycker jag. Kanske blir lite svårt nu när jag ska flytta till Sandviken, men det löser sig.
Vi gjorde kväller vid 2 och jag vaknade kl 9:20 och tänkte "Fan vad länge Dennis har sovit nu då.." och blev orolig.. Sen kom jag ju på att Micke har honom! Det är inte första gången det blir sådär. Vad dum jag är.
Jag tog och läste lite ur nya Nemi-tidningen innan jag klev upp, så nu sitter jag här och lyssnar på Volbeat. Nåja, jag ska rulla vidare och göra lite nytta innan det blir försent.

Fredagsmys med Elin

Nu är påskhelgen över (för ett antal dagar sedan). Vi var på påskmiddag hos mormor och morfar, vilket var jättetrevligt. Noel var där och lekte tillsammans med Dennis. De var så söta så. Påskägg fick de med.

Under veckan har det inte hänt så mycket. Dennis och jag har varit på promenad tre dagar i rad och det var skönt nu när snön är på väg bort och solen skiner. Jag längtar till sommaren, att du springa ute med Dennis, leka och allt annat skoj man kan göra på sommaren.
Idag är det fredag och Elin och jag har bestämt oss för att äta lite mat och se film ikväll. Det ska bli trevligt. Får se vad vi stoppar i oss för gott.
Just nu sitter Dennis i sin gåstol och tittar på tv och river i lådorna... Jag lär väl gå och kika till honom så han inte gör sig illa och dra i lådorna får man faktiskt inte göra! Fy fy.
Snart blir det frukost och mer bus. Jag får försöka komma ihåg att skriva mer i under helgen eller i alla fall ha något mer att skriva om..

Brist på sömn

Varför har jag så jäkla svårt för att sova om nätterna? Jag har aldrig haft speciellt svårt att sova. Vaknar flera gånger om nätterna och ser på klockan, som om jag oroar mig över att försova mig och missa något. Hmm..
Mina ögon var svullna imorse... Crap! Det börjar gå över nu... Vi har varit vakna i ca 45 min (kl är 6:45 nu).

Senare idag ska Micke ha Dennis och jag ska umgås med Elin, men före tänker jag tusan sova, annars kommer jag somna när vi ser på film och det känns inte speciellt snällt.
Imorgon blir det påskmiddag hos mormor och morfar, det ska bli trevligt.

Nåja.. Nu blir det frukost med Dennis och mysa i soffan. Jag tror vi går och lägger oss sen igen, han låter inte speciellt pigg han heller.

God natt, igen.. eller något.

Nya tag!

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. Nåja, vi tar nya tag nu.
Igår var Micke och jag och tittade på lägenheter i Sandviken, kikade på 4st och fastnade för de 2 sista. Vi "bokade" näst sista lägenheten och jag ringde idag och sa till att vi bestämt oss för att ta den. Lägenheten är en trea och ligger i Vallhov och det passar bra med tanke på hur många barnfamiljer det bor där och nära till dagis och så.
Så vi ska försöka tillsammans igen, mest pga Dennis skull. Jag vet själv hur det är att växa upp utan pappa, riktig pappa. Nåja.. nog om mig och förr.
Det är fan läskigt att flytta från lilla Hofors med ca 10.000 pers till Sandviken som har ca 37.000 pers. Något större ställe vill jag nog inte flytta till. Det är ju nära och bra till släkten hemma i Hofors igen, tar ju ca 20 min att åka med bil, bussar och tåg går ju 2 ggr i timmen. Det är riktigt spännande i alla fall.

Imorgon ska Elin och jag hitta på något att göra.
Nu ska jag ta och äta något eller lägga mig och vila medan Dennis sover en stund, så äter jag senare när han är vaken. Äsch, jag vill vila nu istället.