Ne, vi skiter i det

Nä, Hofors kan vi ju skippa. Mor och Andy målar trappen upp till övervåningen ;P Vi får se vad som händer idag. Jag har i alla fall nyss diskat, tänkte slappa lite framför tvn en stund och sedan duscha, eller tvärtom...

Jaaa.. Lalalala laaaaa. Boring :P

Fuck yeah!

Igår hade vi kalas igen. Jeppe följde med Fredda hit och det var skitkul! Jeppe och Dennis var som stormvindar, ska jag tala om! Dennis älskar Jeppe så himla mycket, han blir helt till sig när dom träffas, han ska kramas och pussas & leka och busa.. Jättekul!
När folket åkt hem så tog vi och åt potatissallad och rostbiff, precis då kom Thomas. Min mor ringde mig och frågade om jag vela följa med Andy in till Valbo och titta på dator, så jag knallade upp till Coop och blev hämtad där. Vi hittade en laptop som passar mig fint :) och en cykel på köpet! Haha. Den får Micke, för jag har redan en cykel.
Så Andy tog med sig datorn hem till Hofors, han får fixa den och kommer troligen med den hem hit idag..

Undrar om man ska åka till Hofors ändå idag.. Leka med Lotta, Dogge och Theo :) det var lääääänge sen! Vi får se hur det blir.

Kalas kalas :)

Igår var det som sagt Mickes födelsedag.
Han fick fina pappa-presenter utav Dennis, lotter och pengar ^^ Det var folk från min sida som kom igår, så idag kommer Mickes föräldrar, morföräldrar osv. Lika bra att dela upp det så, annars hade det blivit bastu här hemma + att alla hade inte fått plats. Det hade blivit för jobbigt, helt enkelt. Jag gillar inte stora folksamlingar på ett litet ställe, det värsta jag vet nästan.. Det ska vara lagomt mycket så att alla får plats :P

Dennis och jag la oss halv tio igår. Vi var trötta som idioter :D + att jag gjorde ordning den andra tårtan innan vi gick och la oss. Höll ju på att somna vid datorn igår efter att mamma och dom åkt hem. Haha..
Vi blev bjudna på käk från Monroe's också ^^ mums! Det var länge sen.

Aja, nu ska jag ladda upp bilderna på bdb.. Ni som har en användare på bilddagboken.se kan ju titta.. Länken hittar ni till vänster om bloggen (Mina bilder!)

Idag

Idag fyller sambon 25 år. Det tror jag inte att han tycker om :P vafan..! haha

Igår städade jag lite och bakade tårta. Idag ska jag dra dammsugaren en gång till och torka golven, dekorera tårtan och göra kolakakor. Kakorna går ju jättefort att göra, bara några minuter.

Ska strax fixa frukost till mig och Dennis, gå till dagis & lämna av Dennis och hem igen. Stääääda och baaaaaka! Skoj :) Micke får sova tills han vaknar, eller vakna sådär skönt till dammsugaren. Haha.


Aja, får skriva mer ikväll eller så..

Helgen!

Kanonhelg har det varit.
Krattat löv vid stugan, grillat, käkat och busat hela lördagen. Sedan bakat tårta och varit på kalas hela söndagen. Det kan ju inte bli bättre :) En massa tid har vi haft ute i solen! Underbart.
Träffade Malin och Liam innan vi åkte från Thomas ^^ det var länge sen! Nu får vi tusan planera in något. Anna och Alex ska då hänga med också :P dom har inget att säga emot, dom ska med ändå. hehe. skämta..

Mja.. idag ska jag städa en massa. och baka. Micke fyller 25 imorgon ^^ så då blir det lika kalas, minsann.






Son och mor <3

Skönt

Hejdå, Hofors hela helgen! HEJ DÅ SANDVIKEN! skriver på söndag

....morgon

Det är ingen god morgon idag. Lillgrabben vaknade kl 6... WHY?! Han som alltid brukar sova till 7-7:30.. Nåja, låt gå för den här gången då. Han hade väl bråttom upp för att jag berättade igår att vi ska leka i den stora lekparken idag :P han hade ju svårt att somna igår när jag berättade. Haha.

Men jag är glad denna morgon i alla fall, tur det.. Hungrig är jag också. Är Dennis hungrig? Mm..

Synd så in i helvete att ingen kan och vill följa med till stan, så tråkigt att gå och leka själv. Jag hatar Sandviken! Jag vill tillbaka till Hofors!!! äsch.. det kan jag glömma detta år i alla fall, om det inte skulle hända något mellan oss då.


Nu måste jag fixa frukost, min mage låter illa. Hoj!

Done, for this time..

Coolt, nu är jag klar..för denna gången i alla fall. Mer blekning imorgon :)

Den här dagen går ut på att fixa semestertider så att Dennis kan få v ara ledig i sommar. Blir ju tokigt att lappen ska in imorgon och varken jag eller Micke har fått något positivt svar ännu från något sommarjobb, så vi är ju tvugna att fråga våra närmaste hur dom har semester utifall vi skulle få något jobb. Vore inte kul om någon av oss måste tacka nej till ett jobb bara för att ingen kan passa Dennis.. men jag tror nog det kommer gå bra, min mor och Mickes pappa ska höra av sig ikväll om deras semestrar. Det löser sig.

Imorgon ska jag ta en promenad till stan med Dennisgrabben :) lämna in deklarationen och lämna papper till FSK (eller hur det förkortas.) så jag får lite ersättning för att jag går med i "Jobbchansen för ungdomar". LOL, 138:- dagen hahahaha!!!

Färgning & blekning

Nu jävlar är det svarta i :) äntligen försvinner den hemska utväxten! När jag sedan ska skjölsa ur det svarta så ska det övriga hår, som inte blivit färgat, blekas :) Yeah!! Har dock gjort lite ändringar, så det kommer inte se ut som förut.
Ska också ta och dela upp komponenterna så att jag kan bleka igen senare. Jag behöver inte en hel flaska blekningsmedel till det lilla jag ska  bleka, så det är lika bra att dela upp det till hälften och sedan använda resten vid ett annat tillfälle :) Mycket smart, tycker jag. Dock vill jag ha sådär vitblond, men vi får se hur det blir. Jag behöver nog bleka någon gång till innan jag kan köpa vitblond färg.

Tuff jag är som vågar mig på att bli lite blond :D får väl se var det här slutar, om det slutar med att jag är helt blond till slut :O vad läskigt! Jag som inte haft min riktiga hårfärg (blond) sedan 10 år tillbaka :O Wow!

Vad ska jag hitta på under tiden jag väntar på att det svarta ska verka? Hmm.. Pelle håller mig sällskap på MSN i alla fall :) Han är kul, han är min granne :D haha.

Bara ta det lugnt

Det gör så jävla ont när jag ser det.
Det gör så jävla ont jag bara tänker på det!
Det gör så ONT!



Idag ska jag bara slappa medan grabben är på dagis, tror jag. Försöka orka mig till att fixa håret, ser ut som skit med världens utväxt och mera blont ska i!

Idag fyller Thomas 21 år ;) honom ska vi fira i helgen. Först stugan på lördag, vi sover nog kvar så vi slipper åka hem till Sandviken och sedan tillbaka till Hofors igen på söndag för att vara hos Thomas.
Vädret ska bli fint i helgen, så det vore ju perfekt att stanna i stugan då :) Härligt! Årets första stugbesök och övernattning. Mysigt mysigt.

Någon som vill hitta på något med mig och Dennis någon dag framöver, nästa vecka? Måndag? Eller bara umgås med mig? Fika?
Nä, tänkte väl det.. xD

Besviken

Du har tid att hålla på så som du gör, umgås med dina vänner och din familj..men när man frågar dig så har du inte tid för något. Det är synd! MYCKET synd.. Nåja, jag kan vänta.. vänta, vänta och vänta. Jag är van. Ingen umgås med mig längre, ingen hör av sig, förutom när jag ligger och sover då ;) haha. Gud vad folk skriver på msn när jag sover :P jag tror jag ska logga ur när jag nattar Dennis för jag somnar ändå så vid åttatiden på kvällarna. Haha.

Vi får väl se vad helgen kommer att bjuda på. Är sugen på att gå ut, men det pratades om grillning i stugan om vädret tillåter + att jag ska spela Bingo Lotto SJÄLV på söndag kväll. Får se hur det kommer gå när Dennis är vaken den första timmen i programmet och får se om jag somnar eller inte. Nåja ;)



Jag är besviken i alla fall.. känns som man inte finns för du hör aldrig av dig, du är fast i dig själv och vill inte ta tag i det, då låter jag dig vara tills du känner att du är redo att ta steget upp.

e-kort HATA

Fan vad det ska krångla idag då.. Här sitter och jag försöker logga in på mitt e-kort, jag kan inte min kod, jag provar alla möjliga men inget av dem är rätt. Var då tvungen att ändra koden, då gick beställningen fint, fram tills jag fastnade med e-kortet som tjatade om att jag skulle ändra mina uppgifter för att sedan kunna gå vidare till kassan. Men nääe då, det gick inte, jag fick starta om skite-kortet igen och fick skriva den långa koden "för hand" för att den inte kunde kopiera allt själv. Jävla e-kort. Jag hatar det! Jag som skulle se film för sisådär 30 min sedan, om inte mer bara för att det där skulle krångla.

Nu är det beställt i alla fall. Annars jävlar... men nu ska jag se film och käka chips, det är ju trots allt lill-lördag idag.

Ljummen pastasallad med pesto



Ljummen pastasallad med pesto

  • Skruvpasta
  • Syltlök
  • Gul och röd paprika
  • Ruccola-sallad (Sicilian på bilden)
  • Rödlök
  • Skivad skinka
  • Pesto
  • Marinerad vitlöksklyftor
  • Soltorkade tomater

Koka pastan. Fräs skinkan tillsammans med paprikan, rödlöken och soltorkade tomaterna.
Blanda sedan Allt i en stor skål. NJUT!!
(Några mått har jag ej. Vi hade de soltorkade tomaterna och de marinerade vitlöksklyftorna åt sidan.)

Skratt

Nu har vi varit hemma 1 dygn. Det var skönt att komma iväg lite, jättekul att få träffa Anders, Kattis och Josefin igen. Vi har ätit en massa tårta, såg på film när barnen lagt sig och så. Riktigt trevligt. Synd att vi inte kan göra det oftare, det är ju sisådär 13 mil till Orsa. Det är egentligen inte så farligt långt, men det kostar ju därefter en hel del istället.
Lika är det med Johan och Sanna, vi bor ju ca 15 mil ifrån nu också. Men det löser sig, man kan ju alltid hälsa på då och då :)

Idag var jag till AMS på möte om "Jobbgaranti för ungdomar", vi var ju rätt många och är glad att jag fick träffa en handläggare rätt fort så man slapp sitta och vänta hur länge som helst på sin tur.
Jag fick träffa en SNÄLL tant, det är inte ofta man får en snäll handläggare. Hon var riktigt rolig faktiskt.. Vi satt där och pratade lite och så avbryter hon mig mitt i meningen "Du, jag måste fråga.. Är du norrlänning?" "Nej" svarar jag "Jag är från Hofors och har i helgen varit i Orsa.." "Jaha, ja det förklarar ju saken. Du lät inte alls som en äkta Sandvikare" sade tanten och så skrattade vi.. Jag har lätt att fastna i en dialekt :P tur att jag inte fastnat med Sandviksmålet, det hatar jag! haha. Hon frågade också om jag var duktig på att sjunga, för hon har hört att om man har lätt för att snappa upp dialekter så kan man vara bra på att sjunga.. "Nää, jag är nog bättre på språk än på att sjunga" svarade jag :P det stämmer, jag har lätt för att lära mig ett nytt språk, men idag kan jag inte fler än svenska och skolengelska :P haha

Dennis har nog åkt på ögoninflamation.. Igår när vi åkte från Orsa så såg jag att han hade blä i ena ögat, det är borta idag och är nu i det andra ögat istället. Får hoppas att det inte blir värre bara.

Jag är inte död

Nu var det några dagar sedan.. Vi har varit i Orsa på kalas, ska dra till AMS på förmiddagen så jag har inte tid att skriva just nu..
Ska försöka skriva ikväll, eller i alla fall senare.

Lördag

Full fart i Valbo var det igår. Dock lite folk och det var ju skönt, slapp man tränga sig fram med barnvagnen. Allt folk kom ju vid tre-fyra och ungefär då så stack vi hem. Sprang in på ICA och handlade och gick sedan hemåt, vi var hemma halv sex.. Phu.. Vi åkte iväg halv elva och var hemma halv sex, snacka om att vi var slut när vi kom hem.
Men vi hittade i alla fall det vi skulle ha ändå :) Dock vela jag köpa en gubbkeps till Dennis, men han vägrade att testa dom så jag skippade den. Får bli en annan gång.. Micke tycker dom är skitfula så han blev ju glad att jag inte köpte en :P

Idag ska vi bara ta det lugnt för vi åker tidigt imorgon till Orsa. Skönt att komma iväg lite och speciellt kul att träffa Anders, Kattis och Josefin :) vi ses ju inte så ofta..
Får se om vi går ut och leker i lekparken eller så idag.. Så himla trist att gå ut själv, speciellt i det här området. Hatar Sandviken!
Och inte nog med det, det jävla fyllot i andra trappen hade fest igår.. Han måste ju gå på något, eller så är han bara helt jävla dum i huvudet. Han spelar på tok för hög musik, skriker och gapar, smäller i dörrar och kastar ut sina kompisar på sina fester.. Igår blev han tydligen glad över något och skrek "JA! JA! JA! JA!" om och om igen, efter en timme så blev han helt galen och började skrika och härja. Jag tror det blev tyst efter det, för jag hörde då inget mer efter det utbrottet. Hos honom skulle man ju inte vilja vara på fest hos, inte ens festa med.. Är glad att jag går bra överrens med mina fina vänner i Hofors <3

Facebook är bra skit

Förresten.. häromdagen sökte jag runt efter folk på Facebook, vem tror ni att jag hittar? Min syster <3 Jag känner inte henne, hon känner inte mig (om hon ens vet att jag finns...) Det är inte en bra tid att kontakta henne på nu, kanske framöver, vi får se vad som händer..
Men roligt var det i alla fall att se att hon ändå finns med på Facebook. Riktigt kul!

Men visst känns det deprimerande att inte känna sina syskon.. Mina minsta syskon har jag slutat träffat, jag har ingen bra kontakt med deras mor så det är väl därför.. De bor på heltid hos henne och har inte träffat henne på några år.

Vilken knasig och stor familj jag har :/ men jag är så himla glad att jag känner de övriga 3 Sofie, Erik och Tyr!

Det var som fan..

Äsch, jag som hade en del att skriva om gårdagen, men det skiter jag i nu. Det är inte viktigt idag. Kan i alla fall skriva att Micke och jag drog in till Hemlingby och hittade lite presenter åt Josefin & Dennis fick sig en present han också :) lägger upp bilder lite senare.

Hmm.. Dennis och jag ska åka in till Valbo idag. Har en del presentkort på köpis, så nu kan vi shoppa lite ;) Och IKVÄLL ska jag fixa mitt hår. Fan vad jag skjuter upp det!! Jag löste sökord igår en stund, sedan orkade jag inge mer och la mig.

Äjä... Hörs!

Underbaraste pladderkvarnen <3

Imorse efter frukosten skulle Dennis tvätta händerna och munnen, jag tog fram tandborsten för att borsta hans tänder, då börjar han babbla om bilar och gjorde värsta historien om hur bilarna på dagis dator gjorde :D
En pojk på Dennis avdelning älskar Monster Trucks och tittar gärna på klipp på datorn, Dennis brukar då vara med eftersom han också gillar bilar, eller fordon i alla dess slag. Men i alla fall, Dennis stod inne i badrummet och pratade med hela kroppen. Han flaxade med armarna, svängde med hela kroppen, hoppade så som bilarna gjorde och babblade på som bara den :D Jävla godbit! Jag var tvungen att filma det i mobilen. Synd att man inte kan lägga upp klipp direkt i bloggen..

Oh well, vad händer idag då.. Dennis är på dagis och Micke & jag drar in till Hemlingby och handlar presenter till Josefin. Det är kalas i Orsa på söndag, så då ska vi dit :) vi såg henne sist på dopet, i somras. Ska bli kul att komma och hälsa på lilla familjen där :) kameran ska med då förstårs!!

Näee.. jag ska väl hoppa in i duschen så att man kommer iväg sen när Micke vaknat. Tjoflöjt!

Jävla rubriker, jag vet inte vad jag ska skriva

Trots att jag är sämst på att skriva idag, så blir det ändå mycket skrivande :D Jaha..

Har försökt fylla i en lapp jag fick från AMS, samtidigt som jag tvättade, diskade, dammsög och torkade golven.. Fyllde i några rader och sedan sprang jag till dagis för att hämta Dennis. Micke har inte hört av sig än om när han kommer hem.
Ikväll ska jag  färga och bleka håret i alla fall, det har jag bestämt och så ska det bli också.. Imorgon när Dennis är på dagis ska jag kika på Australia, då kan jag i alla fall hålla mig vaken, för ser jag på en sån lång film på kvällen så somnar jag. Kanske man ska ta och se de sista minutrarna på Marley & Me ikväll medan jag donar med håret, mm kanske det. Lär ju bli lite långtråkigt att sitta och vänta på att färgen ska verka, 2 gånger t.o.m.

I helgen drar vi till Orsa, lilla Josefine ska ha kalas, hon är redan 1 år. Tiden går så fort!

Äsch, nu ska jag leka med Dennis :) <3

yrfvmnäio

Crematory - Farewell Letter

See the division of pathes
which decides about your divine ordinance
feeling a certain coldness
of a secret power that entangles the spirit
in memory of people
without them you would not exist
and memory of people
who would not exist without you

What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes? I don't know...

Longing for the meaning of life
while breathing day in and day out
realize how slight it is
keep an eye on the universe at night

What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes? I don't know,
I don't know, I don't know...
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?

I don't know

Städa igen då..

Jaha... Nu har Sofie dragit, hon gick precis utanför dörren.. Vad ska jag hitta på? Diska, dammsuga och torka golven? Hmm, det lär väl bli så. Mjölken på köksgolvet måste bort.
Jag ska vrida upp volymen på högtalarna och städa :D idag igen.. Kattrackarna som stökar till med sin sand och sina hårtussar.

Ska väl sätta fart nu då..

Syster på besök

Sofie kom hit vid fyratiden igår, vi slappade och försökte leka med en gnällig Dennis.. Han verkade så trött hela dagen igår efter dagis. Jag gjorde ordning mat, mös till I drömmarnas trädgård och sedan gick vi ut på en kvällspromenad till kiosken. När vi kom in så var det bara att vänta på klockan innan det var dags för Dennis att sova, självklart så somnade jag också, men syster var snäll och väckte mig.
Vi satt inte uppe länge, vi orkade inte..

Nu har jag lämnat Dennis på dagis, det gick så bra så. Han skulle titta på bilarna på datorn, så jag fick ingen kram eller något utav honom denna morgon.
Sofie står i duschen nu och jag sitter här och knappar.

A just det.. Cellprovtagningen igår gick bra i alla fall.. Hatar dock att ligga i den obekväma gyn.stolen. Barnmorskan var jättetrevlig och berättade precis om vad hon skulle göra och så, det kändes trygt.

Hmm, jag ska väl börja med cheesecaken, eller.. Sofie lär inte kunna äta utav den ändå eftersom hon ska åka till skolan om någon timme. Får se om jag börjar med att färga och bleka håret igen ikväll.

Äh, känns som detta inlägg bara blir kladd. jag kan inte skriva ordentligt idag. Jag behöver en dusch!

Städat

Ja då har man städat och diskat medan grabben varit på dagis. Jag slappade lite ute på balkongen med katterna och kameran ;) sedan tog jag och lunchade där ute i solen medan Micke tittade på Beck, två filmer tillochmed.
Hämtade Dennis på dagis och vi knallade upp mot affären.. Micke var fortfarande hemma när vi kom, trodde han skulle hunnit åkt innan vi kom hem, men det var ju bra, då fick Micke och Dennis säga hej då innan han åkte iväg.

Men ensamma blir vi inte. Syster Sofie kommer och sover över hos oss inatt, hon börjar sent imorgon så det går ju bra att hon sover här då. Ska försöka hinna göra cheesecake innan hon kommer ;) hon var sugen, sa hon.
Hmm, ja vad mer ska man skriva...? Jag vet inte riktigt. Får ta och skriva mer senare ^^

Äntligen är påskfan över!

Gud vad skönt det är att vara hemma igen! Äntligen är påsken över och man får komma hem och varva ner efter en helg med massor utav folk.

Jag ska ta och göra mig ordning för att gå till sjukan strax, cellprovtagning ;/ Micke får då lämna Dennis på dagis då jag ska vara på sjukan halv nio och då ska Dennis vara på dagis.


Jag återkommer efter sjukan! *nervös*

Snart är påsken över

Det här med...


Gårdagen hos mormor och morfar var kanon. Kul att få träffa lilla släkten samlad.
Idag drar vi till R-holm och käkar ännu mer. Idag ska kameran med! Jag glömde den igår just för att batteriet låg på laddning i köket.

Utgången på skärtorsdagen var också bra, även om det tog två jävla evigheter att få något att dricka i baren. Det var ju sjukt mycket folk vid baren hela tiden, gick knappt att gå där för alla trängdes så.

Dennis och jag sov till nio idag :) härligt. Eller ja, synd att vi kom hem så sent och sedan så var Dennis vaken inatt ett tag.. Han kunde inte somna om. Snoret rinner på honom..


Nåja. Snart är påsken över!!

..

Tjo... jag lever. Orkar inte skriva blogg.. kanske gör det senare.

Förbannade tomtenisse



http://www.youtube.com/watch?v=X4Vyqouoe2M


Som sagt, jag är livrädd! Det behöver inte vara sant, men det är fan läskigt ändå tycker jag.... Jag röd och mådde illa hela kvällen igår.

Helvetes jävla tomtenisse!

Jag orkade verkligen inte titta klart på filmen igår.. Den var ju för fan 2 timmar lång! Jag stängde av när det var 49 minuter kvar av filmen.. Får se resten av filmen en annan dag, ikväll kanske.
Vet inte alls hur det blir idag.. Ska i alla fall till Hofors och luncha med Elin ändå <3

Tyr, min bror, skrämde upp mig lite grann igår på MSN. Han visade mig ett klipp på en jävla tomtenisse från Argentina, inslaget var från Aftonbladet. Fy fan! När jag gick ut i köket och hämtade juice och kecchoklad så mådde jag så jävla illa att jag nästan sprang in till soffan och slog igång filmen för att FORT komma på andra tankar. Dumma!!

Sedan blev jag putt på min far också.. Jag tror inte att han vet själv vad han håller på med. Men visst, jag vet inte hur åklagaren beter sig emot honom, pappa säger att de skäller ut honom och talar om för honom om vad som är rätt och fel osv.. Jag vet inte säkert. Men ursäkta, han är barnslig, han växer nog aldrig upp. Han drar väl till sin tjej i Taipei (stava?) så snart rättegången är över eller så... STANNA HEMMA OCH UMGÅS MED DINA BARN, FÖR FAN!!!!!!!!!! Jag blir så ledsen på dig, pappa!!

Hmm... Nu är klockan mycket. Dags för frukost och snart dagis. Pyss och kräm

"Shoppat"

Vi har som sagt varit i Valbo idag. Både Micke och Dennis fick sig ett par nya skor ;)

Riktigt snygga om du frågar mig ^^ Detta är alltså Dennis skor.




Innan vi svängde hemåt så knallade jag in på Dollar Store och shoppade lite ;)
Lite gardiner, äggmålar-set, stora "gummisnoddar" och blekmedel till håret (som inte fick vara med på bild)





Så snart ska vi måla massa ägg :) YAY!!









Nu blir det film!!!!!!! Marley & Me

HAHA

Kul va?

Seriöst...

Jag försöker än idag hitta folk att umgås med och bli vän med härifrån.. Det är sjukt svårt.. Vad är det för fel på Sandviken och dess jävla invånare? Ursäkta mig, men det är inte kul att bygga upp ett hopp om att "Ah, hon/dom verkar vettiga, vi har mycket gemensamt som är ung förälder. När ska vi träffas med barnen och fika?" och så SKITER SIG ALLT efter bara några veckor.
Känner mig något desperat av att ha någon att umgås med, att umgås och att barnen kan få leka tillsammans. Jag tycker att barn ska kunna leka tillsammans med andra barn, spela roll vilken ålder dom är i.. Dennis får alltid leka med sina kusiner, typ.. Vore kul om han hade en Vän.

Äsch, jag ska inte brusa upp mig allt för mycket, det är väl mitt fel alltihopa, som allt annat..
Vad är då fel? Ska jag bli "som alla andra" för att folk ska kunna våga sig ta kontakt? Jodu, jag har ändrat mig mycket.. Jag är inte den "svarta Sanna" som var förr, jag har mognat på mig och kan inte leva i en svart dvala hela livet. Men fortfarande är jag inte "som alla andra", jag är fortfarande Jag, men känner att jag är mer positivt inställd till saker och ting osv osv.. Idag lever jag!!! Ni vågar ta kontakt med mig, jag lovar!!

Tack för mig.... HEJ!!!!!!!!!!!!!!

Film, lite om skärtorsdag och lite till..

Jag skrev aldrig något igår, hade annat för mig - umgicks med familjen :) mysigt. Micke och jag såg på Sällskapsresan 2 - Snowroller, tror jag att den heter. Den är bra :D Micke har fixat de andra Sällskapsresorna också, och så var han så snäll och ordnade Marley & Me. Hoho, jag gillar Owen Wilson ;) Hans näsa har liksom karaktär ;) Lyckat att bryta den åt båda hållen ett antal gånger. Haha, sött. Men i alla fall, den ska jag nog se ikväll om jag inte sätter igång med påskpysslandet när Dennis somnat..

Vi ska in till Valbo med Mickes föräldrar idag, därför kan jag inte träffa min älskade Elin :( vi ska ses imorgon istället, i Hofors, för hon ska ut med Malin mot kvällen.. Hmm.. Stina frågade om jag vela hänga på henne, Anna verkar på med att dra ut mig också :P Men det är ju det här med sovplats också, kanske fråga mor.. Jag får säkert dela säng med syster <3
Jag försökte prata med Micke om det igår, om att åka till Hofors på skärtorsdag och gå på Folkan.... men eftersom jag var på jävligt pissigt humör igår förmiddag så blev allt skit, så det lät inte alls positivt om att jag fick åka.
Men hallå...!??!!!!! Ska man inte ha bokat biljetter till Folkan? Anna? Sista dagen att hämta ut biljetter är ju idag :/ hmm, det sätter ju emot lite också om jag ska åka till Hofors och så är det fullt, var ska jag då ta vägen när det var meningen att jag skulle gå ut och ha kul?    
Nej, jag ska inte dricka! Det har jag inte råd med!!!


Men i alla fall, vi har haft det super hos mormor och morfar. En massa lek, både inomhus och utomhus. Mys på kvällen framför Bingolotto :) Jag blev faktiskt sugen på att köpa en lott, men inte nu till helgen, har ingen lust att spela Bingolotto på påsken, det är ju en långkväll då, det kommer inte jag orka.
Jag älskar att vara hos mormor och morfar! Som om ni kanske redan visste eller märker? :D Är ju där och sover varannan helg, nästan :)
Vi får se om vi åker dit på lördag och äter mat, på söndag ska vi till Hofors, Mickes föräldrar bjuder på mat då.

Aja, ska fixa frukost nu innan det är dags att följa med Dennis till dagis :)

Tisdag!

Jag lever, vi lever :) skriver mer ikväll.

Jag vill ut på skärtorsdag...

Hej då till imorgon

Nu blir det frukost, packa och vänta på morfar :) Hej då! Skriver mer imorgon när vi kommit hem. Finns på mobilen om någon skulle vilja prata eller what ever..

Hej då!

Rubrikstorka..

Den 14 april ska jag till sjukhuset och ta cellprover för livmoderhalscanser.. Usch, det låter obehagligt. Jag tycker inte om att sitta i gyn.-stol, har gjort det en gång förr. Blä! Men det är klart att jag ska gå dit, man vill ju inte riskera att gå och leva med canser..
Jag läste någons blogg för ett tag sedan som också ska dit, hon känner sig gammal nu när hon måste ta cellprover..??? Vad är det med folk och åldersnoja? Det är en ålder! Är man ung i sinnet så borde man väl vara glad, det är ju om man känner sig gammal man borde ha noja i såna fall.. Aja.

Idag.. vad händer idag? Vädret ser inte lika bra ut idag som igår.. Fan. Vi skulle ha gått ut och lekt igår :/ Nåja, imorgon ska vi till gammelmormor och gammelmorfar, då får vi komma ut lite.
Blir väl bara hemma idag.

Fan, jag gjorde inga chokladbollar heller.. Vi gör det efter frukosten tror jag ^^ sen är det dags att börja fundera ut vad jag ska baka till Micke, då han fyller. Han fyller ju 25 ;) den 28:de. Ja han är ju en utav dom som tycker att han är gammal vid 25.. Boring!!!

Blubb

Sent ikväll komme Elin till Hofors :) i helgen ska vi planera in någon dag vi kan ses i veckan, kanske fråga om hon vill gå ut och ta ett glas ^^ Jag saknar Elin! Min Elin.. Jag tror vi hållt ihop lika länge som jag och Lotta har gjort - 17 år. Jisses!

Ikväll har vi ätit tacopaj. Mums.
Nu står han bakom mig och snurrar och ramlar omkull. Tokpojk..
Jag vet inte vad jag ska skriva, det finns inget att skriva om ikväll.. Men på söndag åker Dennis och jag hem till mormor och morfar och sover över :) ska bli kul! Kanske ta och promenera till Torsåker om vädret tillåter. Det är så skönt att gå, speciellt i mina nya skor :) Lite läskigt att gå efter den smala vägen där alla kör som dårar!

Aja, skriver väl mer i helgen ^^

Kexchokladpaj



Igår gjorde jag en kexchokladpaj som jag hittade i tidningen Familjeliv.se
Jag kände för att baka och var sååå sugen på choklad, så det fick bli denna ^^




Kexchokladpaj  6-7 portioner

5 st kexchokladkakor (55 grams)
4 msk smält smör
150 g mörk eller ljus choklad
4 msk vispgrädde
3 äggulor
1 tsk  vaniljsocker

1. Sätt ugnen på 175 grader. Krossa kexchokladen i matberedare. (Jag krossade med händerna ner i en bunke)
Blanda ner det smälta smöret och rör om. Tryck ut smeten i en smord pajform. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt svalna.
2. Smält chokladen över vattenbad och blanda med grädden. Rör ner vaniljsocker och äggulorna. Häll blandningen i pajskalet.
3. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar. Servera med grädde eller vaniljglass.

Tips: Varför inte testa med kexchoklad med mörk choklad?

Vad göra idag?

Micke kom hem med kort hår igår, det var på tiden ;) och så fikade vi lite, kexchokladpajen var supergod! Glömde ta bild, men det kommer det också.

Vad händer idag då? Jag har inte en aning faktiskt.. Bara slappa och leka. Kanske gå ut och leka, gå på promenad? Jag vet inte hur mycket snö som är borta från lekplatsen i stadsparken, annars hade man ju kunnat gått dit och lekt.
Alla Sandvikenbor, håll er ute och lek med oss, eller håll er inne om ni inte vill se oss :P Jävla Sandvikenbor som inte kan hålla kontakten, utan slutar höra av sig och fortsätter med sina gamla vänner. är ni rädda att träffa nytt folk, eller? Som sagt, detta har jag sagt i alla år - Sandvikare är konstiga!!! Det står jag fast vid också, ta det som ni vill....

Ah men vafan....!

Det var ju tänkt att jag skulle göra ordning kokt torsk, potatis och vitsås med ägg till middag.
1. Jag misslyckas helt med den jävla såsen, jag tappade räkningen så jag tog nog 1 dl vetemjöl istället för 1,5 msk vetemjöl. Så den får jag göra om....
2. När såsen äntligen blev bra så skulle den ju kryddas med salt och vitpeppar.. Men vad gör jag? Jag tar vitlökspulver istället för vitpeppar. FAR ÅT HELVETE!!! tänkte jag då. Jävla skit!! Då orkade jag fan inte göra om den jävla såsen för jag orkade inte stå och vänta på att ett nytt ägg skulle kokas upp.

Nåja, det gick att äta utan såsen. Eftersom jag är en smöroman så gick det bra med salt och margarin på maten ;)

Nu är det kväller och vi ska mysa framför tvn, eller leka.. Beror helt på vad Dennis tycker :)

Tårta och annat skit

Var det någon som blev ledsen när denna läste mitt förra inlägg? Vi firar inget, bara så du vet. Jag gjorde en tårta för att min bror fyller år! Så är det. Jag skänker honom en tanke idag eftersom han bor i Motala och kan därför inte åka till honom över dagen och gratta honom.

För övrigt så har jag i alla fall gjort "tårta".. Det blev en kexchokladpaj som jag hittade ur tidningen Familjeliv. Nom nom. Smeten var hur god som helst så jag tror nog att pajen är utsökt god!
Vi väntar på att Micke och hans far ska komma hem så att vi kan fika :) måste ju prova pajen.
Dennis har tittat på ett avsnitt med "I drömmarnas trådgård".. Han älskar det :) Jag ska nog köpa filmerna som finns på discshopkids... Sen letar jag ju en present till Micke också, han fyller ju år om 26 dagar, då fyller han 25 ;) det ser han inte fram mot. Haha. Blir man gammal vid 25 års ålder? Näää, man blir aldrig för gammal om man är ung i sinnet och lever. Mja, ni förstår nog.

Jag har återtagit alla blockeringar på BDB nu. Det kändes inte rättvist att jag först blockerade en, så jag blockerade alla de andra jag hade blockerade innan. Det är nog lika bra att ha det så också. Dom läser nog min blogg ändå, så de vet i alla fall vad jag har för mig om dagarna.. Kanske fixa lösenskydd på bloggen också?

Det var något par som nyligen förlovat sig, de har en son på knappt 6 månader och de verkar hur lyckliga som helst... Jag fick en klump i halsen och tårarna var påväg.. De verkar så himla kära och lyckliga.. Hur lyckas de? Jag blir så avis på att folk kan/har det så bra i sina förhållanden... Äsch, jag bara svammlar. Jag är för känslig, lika med det här "Förlossningskliniken" på TV4 Fakta... Efter "det" så har jag blivit så känslig emot allt som har med fina, lyckliga stunder/tillfällen. De är hemska! Tårarna bara sprutar och jag känner mig illa till mods, faktiskt.

2 april - saker händer

Jag bara sitter här, vid datorn och slappar. Jag borde hoppa in i duschen strax och börja med tårtan och göra fler chokladbollar.
Micke står i duschen nu, han ska till sin syster och klippa sig. Han ska åka buss :D haha, det som han älskar så mycket. NOT!! Men skönt, då ska jag baka i lugn och ro... Eller nej, jag ska spela musik på HÖG volym! Då får jag själv bestämma vilken musik/band jag ska lyssna på =) Det är jag som är Dj!

Min bror fyller 22 år idag :) Grattis Tyr <3 Och idag firar vi 6 år tillsammans, Micke och jag.. Dock har vi inte varit ihop i hela 6 år då vi hade ett uppehåll på 5 månader 2007.. Vi blev tillsammans 2 april 2003 i alla fall, om någon var intresserad av att veta :P

Skriver mer senare..!

Baka baka

Idag har jag tänkt mig att jag ska börja med tårtan, glasyren ska ju stå 24 timmar innan den ska läggas på kakan.
Så jag får springa upp till affären och köpa det som behövs till, t.ex choklad och grädde, sedan är det bara att sätta igång med bakandet.
Ikväll ska Dennis få vara med att baka också, vi ska göra .....bollar, eller chokladbollar som vissa föredrar att säga.





Igår var vi i Hofors och matade änderna med moster. Blev bjudna på fika av mormor och röjde oss lite på FG innan vi åkte hem.
Dennis var sjukt sur när vi kom hem, han skulle ligga kvar i vagnen när jag skulle rulla in vagnen i förrådet. Jag fick inte bort honom så jag var tvungen att ringa Micke om be om hjälp. Jag kunde inte bära Dennis, skötväskan och matkasse på samma gång.
Vi kom in och Dennis fick koppla av framför min dator och se på "I drömmarnas trädgård". Det är så sött :) jag älskar det! och det tror jag nog Dennis gör också. Makka Pakka, Pontipinerna, Iggle Piggle, Oopsi Daisy m.fl. Haha, så jävla sött!!!