Valbo igår..

Dagen i Valbo igår var kul. Vi var inne på Toys'R Us, Noel och Dennis sprang runt själva och tittade och plockade. Det var verkligen paradiset för Dennis, han sprang runt, till varje fylla och skrek "Där!" och så plockade han med sig något ifrån hyllan. Nina lärde honom att man, på vissa leksaker, kan trycka på knappar så att dom låter. Gud vad han gick omkring och tröck på leksakerna efter det.
Dennis hittade en traktor när vi nästan hade gått runt i hela butiken. Han tog en grön traktor och jag tog det där som att han vela ha den, så jag köpte den till honom. Snacka om att man fick en nöjd son sen! "Kakko!" satt han i vagnen och tjoade och lekte med sin traktor. Noel köpte själv sin en drake som sprutade eld. Den var snygg, lätt att man skulle ha den som prydnad hemma bara.
Vi gick över till pizzerian som står precis bakom Toys och käkade. Dennis och jag delade på en pizza. Nom nom!
Gick runt lite till på den övre delen av köpis, sedan skulle dom åka iväg och plocka upp någon som slutat skolan och sedan åka hem, så då gick Dennis och jag ner för att ta ut pengar. Handlade lite gott inne på Coop, sprang in på Bokia och letade lite men hittade inte det jag sökte, in på Lindex och kikade och sedan in på H&M, allt det där tog mig 20 minuter att gå igenom, jaha, 20 minuter kvar tills bussen går.. Skit. Men vi knallade upp till bussen ändå och jag ringde syster och fick några minuter bortpratade i alla fall.

När vi sitter i bussen så ringer Dennis farmor och farfar och frågar om vi vill ha skjuts hem från resecentrum och jag tackade ja. Inte vill jag gå hem nu när det blivit mörkt, det är kallt och så har det börjat snöa igen.. Så vi fick skjuts hem, packade ner Dennis saker som han skulle ha med och sedan åkte han med farmor och farfar hem. Han ska vara i Hofors hela helgen.

Idag är det lördag, så i eftermiddag åker Micke och jag till Hofors ;) Vi ska på partaj, vettni! Tim fyller år idag, så det är fet hos Jim - Micke ska dit + att han ska ta med sin Löv dit. Vad kul! Själv ska jag till Anna ikväll. Det ska bli kul.
Lite tråkigt dock med bussarna, men det går 3 st efter kl 22.. Men då vågar jag inte gå från bussen och hem :/ det är ju det.. Skit.. Undrar om jag ska fråga om jag får sova hos D's farmor och farfar, det skulle vi båda få, men Micke vill hem senare.

Näe, nu ska jag äta frukost och kika om det är något på tv, kanske brodera lite också innan man ska göra sig iordning.

Igår och idag

Bvc-besöket gick bra, fick ta mig in på apotekter och köpa två krämer att testa om Dennis blir bättre på huden. Den ena krämen får bara användas i en vecka, den andra när som helst. Lotta tycker den andra krämen är riktigt bra.
Vi tog och åt en sallad på Hanssons och Dennis fick pannkaka trots att de inte serverade mat vid fyra. Snällt. Jag får ta min förbannade bakpotatis och kycklingröra en annan dag. Jävla skit! Jag kommer aldrig få min bakpotatis och kycklingröra.. Nu har jag längtat i 3 veckor!

Dennis lekte som tusan med Linda på FG igår när Lotta och jag gick dit :) Dennis hittade ett par glasögon utan glas, Linda satte glasögonen på Dennis och han visade stolt upp sig för mig, Lotta, Micke och morbror Erik. HAHA! Gounge! Sedan var det Lindas tur att ha glasögonen på sig :) oj oj vad de lekte. hihi.
Det var sjukt jobbigt att gå emot bussen, kan jag lova.. Jag vill inte lämna Hofors, så en stor klump i halsen växte fram och jag mådde skit. Jag bara hoppades på att inte tårarna skulle komma.. Det räcker med att snön som föll förstörde mitt smink på vägen till Hofors.



Idag tar Dennis och jag bussen till Vablo och möter upp Nina och Noel. Vi ska in på Toys r us och låta barnen titta och ha sig ;) sedan blir det äta på IKEA. Nom nom!
Kanske man hinner ta sig in på Bokia och köpa en bok också. Vore nice om jag hann med att fixa bikini också, så att Dennis och jag kan gå och bada någon dag. Micke vill ju inte göra sånt. Han stannar hemma idag, han stod gärna över.. Vad killar är tråkiga!

Ut på äventyr..eller nåt.

Efter dagis tar vi bussen till Hofors, vi ska till BVC och titta upp Dennis utslag/rödnad.. Troligen är det eksem, men vi ska kika upp det. Efter vi varit på BVC så ska vi umgås med Lotta.
Imorgon kanske vi ska till Gävle och leka med Noel, sedan ska Dennis till farmor och farfar, så Micke och jag blir själva i helgen. Vad ska man då hitta på? Det visar sig!

Under natten har det kommit mer snö.. Boring!! Jag trodde snön var påväg bort nu, men icke.. Aja.

Just ja.. Opeth spelar i Gävle imorgon kväll ;) Micke är nog sugen på att gå, men han svarade inte på om han vela gå eller ej, han får väl skylla sig själv.. Han vill ju så gärna se dom, så varför inte ta chansen nu? Jag hänger lätt med i såna fall! Vi får se vad han säger, om han vill åka..
NEJ det går inte! Vi har ingen bil!! Det går inga bussar efter kl 2. Kanske låna forden? Aja, det löser sig.


Dags att göra sig i ordning..

Hejsan

Nu låter jag bli bloggandet ett tag. Jag skriver när jag mår bättre, eller om inte något stort sker snart. Känner mig låg, finns inget att skriva om ändå.
Ni klarar er! Jag finns på mobilen, msn osv... Hejdå.

Mår bättre.

Jag ska sluta gnälla, sluta att deppa, eller i alla fall sluta att skriva ut det i bloggen. Vem bryr sig egentligen?
Titta, nu gnällde jag igen..


Idag mår jag bättre i alla fall. Har ingen yrsel, ingen huvudvärk och inget illamående. Skönt. Men dock så sov vi över lite imorse, jag väckte Dennis tjugo i åtta men vi hann till dagis i tid i alla fall.
Jag ska väl ta och städa och diska. Eftersom ingen av oss har varit krya nog för att ta itu med det så är det disk upp över öronen, typ.. Jag ska prova mitt nya skurmedel :) nu vill jag att disken och dammsugningen ska vara gjord så att jag kan skura golvet. Haha.

Syster ska lana på FG (fritidsgården) i veckan, mamma och Andy ska ställa upp att jobba där, tyckte jag att Sofie sa.. Jaha, då lär det väl inte bli något av att vi åker till Hofors i veckan... Det är ju typ bara måndagar och fredagar som man kan åka dit, för då är ju Dennis ledig från dagis och man får mer tid att umgås om man åker in redan på förmiddagen.


Vad händer i helgen då? Visst, det är bara tisdag än, men ändå.. Vi blir nog sittandes hemma i alla fall. SLUTA GNÄLL SANNA!!!!!!!!!!!! Sorry, men det är svårt..

jiasofnjbgövkdgjv

Tänk om man hade nära och kära nära sig.. Jag är grymt sugen på att dra ut i skogen och grilla korv och mysa. Tanken på att man bor så långt bort får mig att deppa ihop nästan.  Det är inte alls kul, det känns som att jag bor i en annan värld, långt ifrån familj och vänner. Ingen anar hur jobbigt det här är.

HEJ DÅ!

....

Nej jag känner att jag inte mår bra idag heller. Mår illa när jag sitter upp och står upp, yrsel när jag ställer mig upp, varsig jag ställer mig upp väldigt långsamt eller ej. Jävla skit. Kände mig sämre efter frukosten.. Usch.
Micke sover än. När ska vi någonsin få vara friska?


Tankar gnager.. Jag tror inte att jag lyckats den här  gången heller, nu lär det inte finnas fler gånger att ta igen...
Jag mår illa.

Måndagens planer

Jaha, då har Micke gått och blivit sjuk också. Han kräks.. Dock mår jag bättre idag, tror inte att jag är sjuk någe mer, Dennis är ju hostig och snorig som vanligt..

Gud vad skönt det ska bli att duscha! Jag somnade ju när jag nattade Dennis igår så någon dusch blev det inte.. Det hade dock varit hur skönt som helst eftersom jag har svettats som en gris när jag haft feber.
Jag hatar det!

Idag är det väl tänkt att Per och Thomas ska komma hit, men jag vet inte om det är särskilt bra om Micke har spytt och mår dåligt idag. Vi får se när han har vaknat.
Dennis sover än i alla fall. Vi la oss lite senare än vanligt, en halvtimme senare :P men han har vaknat flera gånger inatt av att han har hostat, så han är nog trött och vill sova lite till.

Vi får väl se vad som händer idag.. Jag är sugen på att ta med Dennis till Dollar och titta lite, eller så bara gå ut och leka i flera dm snö! Man är ju lagomt trött på snö nu.


Vad många det är som ska på intervju inom telefoni idag.. Och jobbet varar bara i en månad.. Haha, ja lycka till till er som ska på intervju idag :) (Lotta och Anna) hihi

SJUK!

Igår blev jag sängliggandes från klockan 16, tror jag att det var. Mådde så jäkla illa, in på toa och trodde jag skulle spy, la mig igen i sängen och drack en massa vatten, in på toa igen,, höll på att svimma när jag gick tillbaka till sängen och M hörde inte vad jag mummlade om så det blev lite svårt för honom att hjälpa mig till sängen.
Efter den gången blev det bättre, men min rygg började värka istället och jag frös sjukt mycket utavför täcket och höll på att svettas ihjäl under täcket.
Jag mådde tillräckligt bra för att kunna natta Dennis, iofs så somnade han ju direkt efter vällingen så jag behövde inte passa honom så mycket. Han åt inte ens upp all välling, vilket han inte har gjort på 4 nätter nu. Han har ätit dåligt den här veckan eftersom han varit sjuk han också. Jag åt ingenting igår heller, en tallrik med fil och flingor till frukost, inget mer.. Jag låg i sängen när Dennis och Micke åt och jag mådde pyton av att känna doften av mat, speciellt ketchupen! Fyfan vad vidrigt!

Men när Dennis somnat ca kl 20:20 så försökte jag också att somna, jag låg sömnlös till kl 23.

En snubbe som bor i andra trappen är helt jävla galen. Man hör honom spela musik hur jävla bra som helst in i vårat sovrum, trots att han bor längst ner och vi bor på andra våningen + att vi inte ens bor i samma trapp! Det kanske har med att lägenheten som vi har vägg i vägg med är tom och att allt ljud från nedervåningen hörs tydligare.
Men i alla fall, Pelle som också bor i trappen bredvid har sagt att snubben längst ner är en  gammal alkis och jag har då berättat att när han har fest så spelar han ALLTID samma låtar. Skittråkigt :D Han drar på skithög volym och det dunkar  fint så att jag inte kan somna.
Sedan så börjar han gapa och om att hatar en annan kille som är på festen. Skriker han så hört vartenda ord han/de säger! Så jävla sjukt hur bra det hörs!
De går ut på verandan och gastar om att snubben inte vill ha honom där och smäller i balkongdörren, glas går sönder och folk skriker. När killen har lämnat festen så blir det lugnt i en halvtimme, tills han börjar skirka åt en tjej "Jävla HORA!! Fan vad jag hatar dig! Kan du försvinna härifrån? Jag vill inte ha dig här! FUCK YOU din jävla hora!!" och hon skriker tillbaka.. Bla bla bla.... Det blir lugnt ett tag till, en timmes tystnad tills han börjar gapa och gasta igen!!! Ut på verandan och  mucka med en kille, de springer ut och rycker i våran portdörr och tillbaka tills snubbens verandra igen. När han bett den killen att dra åt helvete så kommer det roligaste :P
Snubben: "Nu är jag trött på det här, jag tänker gå hem!"
Gästerna i kör: "MEN DU ÄR JU HEMMA!"
Snubben: "Ja det vet jag väl, så håll käften med er!"

HAHAHAHAHAHAHAHA jag låg och skrattade lite tyst så att jag inte skulle väcka Dennis. Jag skickade även då ett sms till Micke och han kom in och skrattade han också :P Jävla idiot.
Jag fattar inte varför man är kvar på en fest om det är sådär mycket bråk? Vem är det som har så kul åt det? + att han är en gammal krökare.

Det blir ett bråk till, denna gång en tjej och han skriker en massa "fuck you, jag hatar dig så jävla mycket. Du är så ful, ditt lilla as!" då tror jag att resten gick för tyst blev det :) SKÖNT! kan jag få sova nu, tänkte jag. Jag somnade och vaknade stup i kvarten ändå för att min rygg värker så mycket och jag har feber.

Idag mår jag lite bättre, men ryggen värker än och jag har ont i huvudet, feber har jag nog också för jag svettas som en gris.. Blä.

Kära läsare..

Nu skulle jag vilja veta, för skojs skull..
Ni som läser min blogg dagligen, märks det att jag är sambo? Märks det i text att jag är sambo? Vem sköter allt?
Jag vet att alla inte kommer svara, men det vore kul att veta ;) Ni som redan vet så också svara såklart :P

Doften av nybakat

Gud vad härligt det var att vakna upp och känna doften utav nybakat bröd!
Dock blev brödet pyttelitet och inte alls såg ut som den vi gjorde igår. Aja, vi ska göra dubbel sats senare och se hur det blir :) Ställde ju timer på maskinen så att vi skulle få nybakat till frukost och jag gjorde ordning ingredienserna till solrosbröd. Nom nom!


Nu vill jag äta frukost :P och köra igång en ny sats, en större.
Det italienska brödet var gott i alla fall, synd att kanterna blev så hård bara, blev samma på denna också.. Skit..

Bla bla

Jovisst blev det så att de pushar en till att söka Komvux.. Gah! Jag berättade precis som det är, jag vill till Hofors och Per tittade upp lägenheter och så, men Micke är lite sådär till det. Han vill se var han får jobb, men eftersom det inte finns jobb någonstans så tror inte Per att han kommer få jobb detta år.
Vi får se..

Ikväll ska jag se på Mamma Mia tror jag. Fick låna den utav Maritha.
Vi bakar bröd också :) i mammas bakmaskin. Italienskt bröd. Nom nom! Vi får se hur det smakar sen :) maskinen är klar vid tiotiden ikväll, så det tar ju ett tag innan det är klart. Hinner ju natta Dennis och duscha innan brödet kan ätas.
Dennis står nu och drar mig i tröjan, han vill gå och sova, men först måste han borsta tänderna.

Skönt i alla fall att Dennis inte hostat så att han har kräkts idag, ingen feber heller men han har inte varit pigg.
Klev upp kl 7 och sov redan igen kl 10:20 och sov till kl 13. Lite väl tidigt :/ så när Per och Maritha var här så somnade han i farmors knä.

Men nu är han jobbig, så trött så trött, så jag ska väl göra honom klar för sängen och fixa välling.

Jag blir galen!

Jag vet inte om det är för att jag har mens och är überkänslig just nu, men jag sitter här och nästan gråter när jag tänker & funderar på att flytta tillbaka till Hofors - att kunna hälsa på mor och Andy när man känner för det, ta sellis till affären med någon vän och barnen, hälsa på vännerna när man känner för det.. Och mindre krångligt att ta sig till Wij med bussen och slippa bussbyte i Storvik som man måste passa in med från Sandviken.
FAN vad jag hatar att bo i Sandviken! Jag tänker inte söka någon komvux här! Ska jag gå Komvux så ska jag gå i Hofors och jag tänker INTE pendla!
När M vaknar, då ska han få höra om vad jag vill. Hans föräldrar kanske kommer senare och hans far kommer vara på mig om att söka Komvux och då ska han också få höra, minsann. Nu tänker jag inte hålla tyst längre!!

Jag vill, allvarligt, inte vara kvar här längre. Jag vet att M inte är så sugen på att flytta tillbaka till Hofors.. tyvärr.. Men jag ska försöka ändra på det, eller så får han vara kvar :P hehe nejdå.


Nu blir det frukost i alla fall.. Jag hoppas, hoppas hoppas hoppas, att jag slipper torka spyor idag! Blä..

Mera "kräkor"..

Det blir då inget av att vi åker till Hofors imorgon. Dennis hostar så mycket så att han kräks, stackarn.. Han har hostat så våldsamt att han kräkts 5 gånger idag, så det är nog lika bra att vi stannar hemma imorgon. Vore inte så kul att torka spyor hos Malin precis :/ pinsamt! Så, ja..

Bakmaskinen har vi hemma nu i alla fall, så imorgon får Micke knalla upp till affären och köpa hem lite ingredienser och så bakar jag :)
Dennis fick en bok av mormor och Andy också, den ska vi läsa imorgon. Blev inte så mycket ikväll då det bara blev knas med bajs och spyor.. Blä!
Munkar fick vi också ^^ Nom nom! Jag ska äta gott ikväll i alla fall. Jag skippar badet, jag kommer att somna i badkaret.


aja, nu ska jag torka golvet där Dennis kräktes tidigare, sen ska jag hämta en munk och brodera

Huvudvärk!

Fy fan, jag har så sällan huvudvärk så jag glömmer hur jävla ont det gör. Det gör så ont så att mina öron känns kalla, det liksom isar i dom & kallsvettas gör jag också. Jag tänker inte bli sjuk!!! Jag vägrar ;)

Ikväll ska jag ta mig ett bad med massa salt, sånt där mysigt badsalt. Det är skönt.

Jag har precis vaknat, Dennis och jag la oss och sov halv tolv och Dennis sover än. Han som är sjuk får sova tills han själv vaknar. Jag hoppas att febern är borta.
Tror att jag ska ringa HC och kolla upp om han har förkyldningsastma eftersom han låter så täppt i bröstet så fort han blir sjuk, eller om det är något annat. Eller så är han sådär när han är sjuk, helt enkelt.. Vi får se.

Nu är min mor och Andy i Gävle, sedan ska de in på IKEA och Ove Janssons. Något avundsjuk man är då!
Jag drömmer lite om ett IKEA-hem faktiskt ;) Drömmen är stor och det gnager i skallen på mig, man får nästan en klump i magen om drömmen att kunna få inreda och bestämma själv i mitt hem om hur allt ska se ut och vara. Jag vet exakt hur mitt hem ska få se ut! Skitnice!!
Men nu ska jag ta och lägga min dröm lite på sidan och njuta lite utav den sista biten cheesecake.

Pusshej.

...

Hur ska två personer kunna glömma om den ene nämner "det" hela tiden?
Det går inte!

Kräka

Jaha, kl 6 vaknar jag och kan inte somna om, lika bra att kliva upp.. Skit.

Stackars Dennis är sjuk, det är väl typiskt!?!?!!!!?! Fan! Lär väl inte bli något av med att åka till Hofors imorgon, beror helt på hur Dennis mår idag. Han får inte komma till dagis i alla fall, 24 timmars-regeln för febern..
Han kräktes 3-4 gånger igår, upp kom bara segt slem. Det är ju skönt att han får upp det. Han hostar ju så mycket och det rosslar i halsen på honom, så jag kan förstå honom att det var skönt att kräkas upp den där skiten.
Dock kräktes han i våran säng inatt, lagomt vid midnatt så Micke fick byta sängkläder och Dennis somnade med en gång. (Det gjorde jag med, båda gångerna - först vid 19tiden då jag nattade honom och Micke väckte mig, jag broderade någon timme tills Dennis vaknade av hostan och spyan, efter det sov vi gott och Micke vela inte väcka mig då eftersom det var så sent.) Så nu kan jag inte sova längre :P Dennis kommer nog sova någon timme till.

Jag ringde i alla fall mamma igår och frågade om jag fick låna hennes bakmaskin och det fick jag :) YAY! Här skall det bakas bröd! Man kan göra bullar och sylt i den också. Bra sak det där.
Får ta och läsa igenom boken om hur man gör, sedan springa upp på affären och köpa ingredienser. Nom nom! Det vattnas i munnen när jag tänker på nybakat bröd.

Mja, sen då..Många tankar ännu.

Varit på stan

Ja har man två katter + mig i hemmet så måste man dammsuga minst en gång om dagen eftersom vi hårar så jävligt :P

Har varit på stan med Lotta ^^ jag tog lite fika och Lotta var hungrig, så hon käkade mat och blev så mätt. Vi pratade en hel del, saker som hänt och vad vi missat. Nyttigt. Men ack så förvirrad jag blir.. Skit.
Tog 41:an med henne till Scherpbacken, gick in på Prix och handlade hem lite mat, sedan gick jag hem.
Dennis har ingen matlust alls.. Han åt bara någon sked med äppelmos och gröt imorse och någon tugga av macken, men inget mer. Vi har försökt ge honom mat nu 2 gånger, men det duger inte. Stackars liten..

Jag ska fråga mamma om hon har sin bakmaskin kvar och fungerande. Jag är sugen på att baka bröd i den :) Så om vi åker till Hofors på fredag så springer jag in till mamma och hämtar den innan vi ska hem ^^ gott med nybakat bröd på morgonen. Nom nom!

Dennis och jag lyssnar på lite musik just nu, M somnade precis på soffan ^^ han blev väl trött efter att jag väckte honom för att gå till dagis och hämta  Dennis. Han gick iväg med en lins i alla fall :P

Nej, jävla feber!

Där står jag i badrummet och färgar håret och så ringer mobilen, det är från dagis.. Dennis dagisfröken talar om att Dennis har 39 graders feber och att han bör hämtas.. Jaha, hur ska jag göra nu? Jag har ju precis dragit i härgen i håret.... Nåja, jag väckte Micke så han fick springa iväg och hämta sjuklingen. Stackars Micke som har besvär med ena ögat och fick gå till dagis med en lins. hihi.

Nåja, de kommer nog snart.
Får se om jag orkar ta mig ner på stan och möta Lotta som är på AMS just nu. Känns inte så kul att gå ifrån Dennis när han är sjuk, det är aldrig kul att vara utan Dennis. Navelsträngen sitter liksom fortfarande fast ;) hehe. Väldigt hårt också!

Jag är hungrig, fastän klockan bara är 10... Jag är knäpp..

Beslutsångest. Jävla hår



Nu ska jag ta och färga utväxten.. Men, jag har beslutsångest.. Ska jag klippa lugg eller låta den växa ut? Min lugg når nedanför mina ögonbryn, inte så snyggt precis..

Fredag?

Hörrni!! På fredag tänkte jag att jag och Dennis ska ta bussen till Hofors och käka lunch på Hanssons.
Är det någon som vill vara med?

Hungrig

Under tiden Dennis har varit på dagis så har jag diskat, dammsugit, torkat golven och lagt unden tvätten + duschat! Japp japp! M har gått till dagis nu och hämtar den lilla busen. Snällt. (det var på tiden)....

Ikväll ska jag göra cowboygryta, FY FAN vad det är gott alltså! Ännu godare när man tillsätter majs, både i grytan och att ha kalla till på sidan av. Gud! Det är så svinigt gott.



Nu hör jag dom i trappen så jag ska gå och möta dom vid dörren :) hejdå

Gårdagens äventyr

Sanna: Jag har föreslagit allergitabletter, men mormor vägrar ta dom och mamma verkar inte så sugen på att ta såna heller.. Lika bra att flytta tillbaka, jag tycker inte om Sandviken! Blä! Jag känner att jag mår så bra när jag är i Hofors. Man blir glad, på något vis.. Löjligt.

Igår åkte Dennis och jag till Hofors vid tio, gick på bruket lite med mor och syster och mötte Anna och Alex utanför Folkan då vi var påväg hem till mamma.
Vi skuttade hem och gjorde ordning lunch. Jag tror vi åt hela dagen hos mamma också :D Alltså, man äter ju HELA tiden när man är borta! Det är ju så.
 Senare så vela mamma åka in till Valbo och gå på IKEA, så Andy åkte till Dennis farföräldrar och hämtade  bilstolen, för dom hade den sist.. Sedan drog vi in till Valbo och shoppade! Jag köpte ett nytt tallrikset till Dennis eftersom han kastade sönder sin tallrik, en ny huvudkudde, en ram och sängkläder till Dennis.
Det finns 1000 miljoner  saker man vill ha från IKEA, det är helt sjukt!

Aja, ska snart lämna Dennis på dagis och sedan hem och skura golv. Den förbannade Nemi pissar på dörrmattan bara för att lådan inte blivit tömd. Man ska JAG sköta allt här hemma eller!?!? Jag är faktiskt duktig som tar reda på efter oss efter maten och allt, diskar upp så det slipper stå, försöker dammsuga en gång om dagen och allt. Det är faktiskt kul att hålla på och det ser så mycket bättre ut när allt är rent.


NJAasöpdelkdv HEjdå dNEIIS  h+¨åa vill inte att ag skrivr mer

Jag vill tillbaka!

Pappa hade skrivit på Skype imorse. Han är ju i Thaiwan, ovanligt.. Han har svårt att sova, säger han.. Jag undrar varför. Åk hem till Gävle så att vi kan träffas lite mer!
Jag berättade att jag skulle åka till Hofors och träffa mamma och Andy & att jag saknar Hofors, som svar fick man typ "Skärp dig! Där kan man inte bo, det händer ju ingenting där!" SO? I don't  care! Jag har alla mina vänner där, min familj (utom dig då), nära till mormor och morfar & nära till Dennis farmor och farfar. De som jag fått någon viss kontakt med svarar sällan på MSN när man skriver.. Och när vi i somras skulle träffas hos en av tjejerna, så hittade jag inte hem till henne. Hur fan ska jag kunna hitta i Sandviken då jag aldrig har varit på andra ställen än Jernvallen och stan, typ!?
Folket i Sandviken är så jävla mysko.. När man väl pratar med människorna så verkar de hur schyst som helst, men efter att man skrivit till varandra i någon månad så slutar de höra av sig.. Vad är det för jävla människor? Det är endast andra unga mammor som jag försökt ta kontakt med också, det känns som att man har mer gemensamt med dom än att skaffa sig en vän som är utan barn och bara super om helgerna.

Jag kände nästan hur det växte fram en klump i halsen på mig.. Så mycket saknar jag Hofors, det är så jävla sjukt! Jag trivs inte alls i Sandviken. DÖ!
Visst, det kanske inte händer så mycket i Hofors, men jag har i alla fall vänner och familj nära där. Det är det som spelar roll.
Det är mycket allergier i min familj också, mamma är allergisk emot pälsdjur (vi har 2 katter), mormor är allergisk, nu verkar Sofie vara allergisk också så dom kan inte hälsa på oss.
Mamma har inte hälsat på oss mer än 2-3 gånger om året efter att M och jag flyttade ihop för snart 6 år sedan. Mormor lika så, de har bara kommit och hälsat på korta stunder när vi har fyllt år, inget mer. Det är inte alls kul att ens MAMMA inte kan hälsa på sin egen DOTTER pga ett par katter. Det skulle bli sjukt svårt att göra sig av med katterna eftersom de har bott med oss i 5 - , respektive 3 år.

Aja, nu ska jag sluta skriva... Jag måste hoppa in i duschen innan Dennis vaknar, han blir ju så sur om jag ska duscha och inte han får. Han är ett vattenmonster :)
Jag skriver mer ikväll efter att vi varit i Hofors!


Hedååå

Lite till om igår

Som sagt, det blev inte alls som planerat igår..

Jag lade Dennis vid tolv och jag somnade med honom och panikvaknar kl 14, börjar med disken och stressar i 3 timmar för att försöka hinna göra mat innan det blir alldeles för sent.
Maten blev klar kl 19, alltså EN TIMME före Dennis egentligen skulle sova.. Jävla skit, nåja, han fick mat till slut i alla fall och sedan var vi vakna till ca kl 22.. Vi rörde inte ens tårtan som jag gjorde eftersom vi var så mätta och att klockan var så sent. Aja, vi får äta utav tårtan i eftermiddag då..
Jag fick också en ros :) en stor och fin en!
På kvällen var det ju sagt att vi skulle äta utav tårtan, jag skulle få sätta mig ner i soffan och brodera och äta chips (som M köpte redan i fredags).. Men nä, det blev sova.. Något dåligt man mår av det idag då.. Ingenting blev som planerat.. Inte ens lite mys med M framför en film eller något heller.. Får se till att göra det idag, det vore trevligt.


Aja. Undrar vad vi ska göra idag.. M lade sig sent så han kommer väl sova till tolv..
Dennis och jag ska strax äta frukost i alla fall. Just ja.. vi ska försöka fixa tvättid också, vore skönt om vi tvättade idag/ikväll så att Dennis kan få rena kläder.

Jag vill umgås.. Jag hatar att bo i Sandviken när man har alla  vänner i Hofors! Jag vill tillbaka! FAN säger jag bara!
Jag saknar min gamla lägenhet på Gökan också, sjuuuuukt! Men där bor ju Jimmie nu :P


AJA! HEj då nurå

Alla hjärtans dag

Potatisgratäng, kött och bea (glömde helt bort att göra sallad till)









Chokladtårta till efterrätt



Fullt upp!

Jag vaknar först av alla, förutom Nemi.. Hon sprang runt i sovrummet och var dryg. Hon märker ju så fort att man är vaken, kommer och puttrar, stryker sig och slickar på fingrarna.. Nåja, jag låg kvar ett tag och hörde & såg hur Dennis började vakna till. Han sov i sin säng inatt, duktig kille. Men i alla fall, då ser jag att han sticker ner handen mellan dynan och sängen så handen kom under sängen ^^ Sötkorv.
Vi klev upp mellan 7-8, såg inte riktigt vad klockan var.. Vi åt frukost, tittade på tv, lekte och ritade. När M vaknar så är det någon som är trött, så jag lägger mig ner med Dennis tills han somnat, tänkte jag.. Jag skulle ju fixa en massa saker till ikväll, men vad gör jag.. jag SOMNAR! Jävla skit. Panikvaknar kl 14 och sätter igång med disken som tog ca 40 minuter, gjorde ren spis, bord m.m. M dammsög när Dennis vaknat men jag hann fortfarande inte torka golven.. Nåja.. Jag har städat och gjort fint i 3 timmar, så nu håller vi på med maten. Det blir potatisgratäng, kött och bea ^^ dock glömde jag fixa sallad, så det får vara.. Efter maten ska jag göra efterrätten ;) M fick gå till affären och köpa strössel till den.

Så nu har jag duschat och gjort mig klar.. Och nu ska jag springa ut i köket och steka kött och duka.
M och Dennis lyssnar på musik på Youtube.com , sällan :P

Bilder kommer upp senare!

Nattbak.

Igår, med tanke på att klockan är 01:03, så var Dennis och jag hos gammelmormor och gammelmorfar och hälsade på. Syster kom dit lite senare. Testade kameran lite och det var kul.

Orkar inte skriva så mycket om dagen just nu. Jag är något trött.. + att jag nyss har bakat. Haha. Bakat till imorgon. Alla hjärtans dag, liksom! Vad det blir för något gott får ni allt se imorgon. Japp japp..




Men jag tar och skriver mer senare under dagen. Bilder finns på bdb iaf, länken hittar ni längre ner till höger... eller är det vänster? Aja, leta för fan!

GOD NATT!!

Växasäng, bra bra

Efter att jag lämnat en traktor-tokig Dennis på dagis så knallade jag hem, plockade undan på köksbordet, satte mig i soffan och broderade lite + samt tittade på Trillingar, fyrlingar och femlingar på TV4 Fakta. Jisses! Ett par väntade femlingar + att de hade 4 äldre barn. Vilket jobb de måste ha om dagarna!
Dock tyckte pappan att det var jobbigt att ha främlingar i huset, eftersom de inte alltid kan ta hand om alla 9 barn så kom gärna folk i området hem till dom och hjälpte till med bebisarna. Jag kan förstå honom om detta..

Men i alla fall, Lotta ringde upp mig lite snabbt så jag fick en paus i mitt broderande och TVtittande ;) vi pratade om stygn istället. Haha! Vi är fan sjuka, riktiga kärringar som broderar och snackar då automatiskt om våra stygn vi syr. HAHA!
Efter att vi lagt på så blev jag fruktansvärt uttråkad. Inte ens broderiet hjälpte, så jag knallade ner i källaren och bökade fram Dennis växasäng. Fy fan! Efter mycket om och men så fick jag fram den förbannade sängen som stod LÄNGST in i förrådet. Jag hade i alla fall sällskap utav städtanten som försökte sig på att byta glödlampa. Haha, stackars tant, det gick inte bra för henne, så hon skulle ringa efter vaktmästaren istället.

Så snart när M vaknat så ska jag skruva ihop Dennis spjälsäng. Skönt att bli av med den, för han vaknar mitt i nätterna av att han fastnat med foten mellan spjälorna. Han rör sig fruktansvärt mycket om nätterna så det vore skönt om han slapp fastna nå mer.
Dock är den ful, alltså den är repig, väldigt repig och den har en dansande flicka på framsidan :D Inte så passande kanske till en kille. Så nu ska jag fundera ut vilken färg sängen ska ha :) Jag har länge velat måla den i kamo.färger, så det kanske blir det. Ska leta på lite bilder och få lite inspiration :) Skoj skoj!



Såhär ser i alla fall sängen ut! VÄLDIGT repig, som sagt!


Fail?

Har jag failat? Jag tror det.. Jag är usel! Säg inte emot, du vet att jag är det..


Jag är svintrött.. Har knappt fått sova 3 timmar inatt. Dennis har hostat och pratat gojja hela natten så det har varit omöjligt att somna. Så imorse sov vi ju över, kom till dagis kl 9 istället för 8.30 .. Julia fyller 3 år så de hade kalas i stora rummet och skulle precis till att äta glass när vi kom :) Vilken tur, Dennis fick en glass han också.
 Åååkk jag vet inte vad jag ska göra idag.. Försöka äta frukost, dammsuga och brodera får det nog ta och bli. Jajamensan.
Jag är förresten klar med min landskapstavla ^^ nu fattas bara en färg till den (som jag slarvat bort), sen är den HELT klar! Började lite smått på Musse Pigg-tavlan igår och det kommer bli mycket jobb med den. Men det ska bli kul.

Min mage skriker efter frukost, men jag kan inte äta.. Får försöka ändå.

Mer recept ^^



4 portioner  (Ugnstemperatur 225º)

Ingredienser
8 skivor bröd
200g färskost
1 msk gräslök, hackad
150g skivad kalkon
8 skivor ost
1 rödlök, skalad & finstrimlad
2 tomater, skivade

Tillagning
Bred färskosten på brödet. Fördela gräslök, kalkon, ost, rödlök och tomater på brödet. Gör en dubbelmacka genom att lägga en skiva bröd ovanpå.
Packa in mackorna och ta med till backen. Grilla brödet på båda sidorna.




Snacka om att det lät gott! Det går tydligen att ha i ugnen också om man ska äta den inomhus :) Det är tydligen en picknick-macka som jag hittade. Sjukt gott lät det!

Jag är så sugen på att laga mat! Ikväll tänkte vi äta wook, men vi tog och åt resterna från igår istället.
MAT!!
Ikväll ska vi se på film och, i alla fall Jag, ska äta chips ;) sen så har vi ju cheesecake kvar.

Dötrist

Inget kul händer ju.. Mor kanske kommer in till stan på onsdag, då ska vi umgås. Saknar henne!

Jag vill åka in till Valbo! I veckan. Jag får nog dra med M :P killar är inte så shoppintresserade, iaf inte M :P men jag vill ju inte åka in själv.

Nåja.. hej då

Tråkig söndag

Ptja, vad händer idag? Snön vräker ner och jag känner ingen lust till att gå ut och åka bob. Det är inte plogat någonstans så det kommer bli skittungt att dra runt Dennis på boben.. Trist! Så det blir nog en innedag med innelek. Jag känner mig jättetrött också, så jag ska nog lägga mig och vila när Dennis sover middag, vilket nog komme ske inom en timme.
Vore skönt med lite sömn.

Vad händer imorgon då? Ingen som har lust att hitta på något?
Vi är inte sjuka! Så att ni vet..

Fredagsmys


Har precis nattat Dennis och jag råkade somna (ovanligt! nä) så M väckte mig och nu är jag sugen på chips och dipp ;)
Ska ta och göra ordning dippen och sedan hoppa in i duschen. Ska nog titta på Step Brothers, får nog titta själv dock, eftersom M inte velat sätta i linser idag.. Kan ju vara bra att låta ögonen vila, men han har ju fortfarande hörseln kvar så han kanske vill lyssna på film med mig :) eller så går han och lägger sig eftersom han fortfarande är dålig.

Nåja, jag ska svulla chips och dipp & se film!!

Goud mourgoun

Fick lite sovmorgon imorse :) Dennis vaknade kl 7 som vanligt, jag letade på nappen och gav honom den & sedan lade jag honom ner och han verkade somna om med en gång och sov en timme till. Skönt :) Dock var jag ännu tröttare kl 8 än vad jag var kl 7.. Nåja, känner mig pigg nu i alla fall.
Micke sover fortfarande, undrar hur han har sovit inatt, om han mår bättre eller lika dåligt än? Hm, det visar sig sen när han vaknar.

Jag är faktiskt sugen på att ta den där promenaden bort till "nya centrum".. Jag vill titta om Dollar har några fina gardiner, meeen eftersom jag köpte badbyxor till Dennis igår från Imse Vimse så har jag inga pengar kvar nu. Buhu!
Jag hittade en fin bikini på H&M och Lindex. Beslutsångest!!! Kanske ta och åka in till Valbo och prova dessa och se vilken som ser finast ut när de sitter på kroppen. Jao! Då kan jag springa in på Bokia och köpa mig en bok att samla alla mina recept i :)

Vi har även pratat om att åka på kryssning rätt snart. Mamma erbjöd oss att ta deras gratisresa, 2 dygn till antingen Helsinfors, Riga eller Tallinn. Bara till att betala bussen T&R, frukosten och lite fickpengar. PLUS att M's mamma och pappa vela bjuda oss på en resa också ^^ JAA TACK! Jag vill åka någon stans. Det vore skönt. Men då lär vi fixa passen typ nu, nästa vecka, för mammas och Andys resa går ut i början av Mars. Ska ta och planera lite över helgen och sen höra med mamma om när hon är långledig så att hon kan ha Dennis medan vi är ute och reser lite ;)

Jävla sjukdomar

På förmiddagen har jag dammsugit och torka golven, dock inte i sovrummet då M fortfarande låg och sov då jag brummade omkring med snabeldraken. Tog sedan en paus, åt upp resterna från rotfruktsgratängen och broderade lite. Började sedan med disken när M gick och hämtade Dennis på dagis. Skönt, då slapp jag stressa mig in i duschen, vilket jag fortfarande inte har gjort.. Duschat alltså. Ingenting har blivit som planerat idag - M är dålig, han spyr (försöker i alla fall, han har inte ätit något idag så det finns inget att få upp) och har feber. Vi som skulle se på film ikväll när Dennis somnat, men istället blev han sittandes på badrumsgolvet framför toaletten och låg i soffan och kunde knappt hålla sig vaken. Stackars babe.
Det verkar lite konstigt om just M åker på typ magsjuka, han som knappt träffat något folk - vilket Dennis och jag har gjort + att vi ätit utav precis samma saker.. Varken Dennis eller jag känner oss dåliga. Nåja, hoppas han mår bättre imorgon.
Tänkte ju att vi skulle åka in till Hofors imorgon och hälsa på mor och Andy, men man vill ju inte dra dit några sjukdomar och först så sa M att han vela ta en promenad till "nya köpis" (Willys, Rusta, Dollar..), men mår han då som han gör nu så blir ju han hemma. Kanske att Dennis och jag går ut och leker i snön istället då. Men ja, så i natt får M sova i lilla rummet så han inte ligger och andas på mig och riskerar ännu större risk för att smitta ner både mig och Dennis. Vore skönt om vi höll oss friska eftersom vi varit så sjuka med förkyldningar så länge nu.

Jävla sjukdomar..
Jag ska väl kanske ta och sy något stygn på broderingen.. Ser nu att klockan är snart 00.00 så jag funderar nästan på att gå och lägga mig istället. Men det är ju jävligt kul att brodera :D svårt val där faktiskt.

Don't..

Jag ska se till att inte faila.
Är det tillräckligt, kan jag göra det bättre? Det är inte tillräckligt, inte på många mil. Kommer jag att faila? Failar jag nu så är det The End.
Tankarna gnager. Jag är rädd, rädd för att faila. (Jaaa jag vet, det är skitcoolt att lägga till engelska ord. Sluta klaga!)





Jag är rädd!

Gud vad gott!



Biff med rotfruktsgratäng

Fy bubblan vad det var gott!! Nu gick ni miste på något om ni gillar rotfrukter i alla fall. Jävlar i min lilla låda ;)
Nu ska jag skriva ner ALLA recept jag har i Dennis kluddbok :D Och det här receptet hittade jag på mjölkpaketet igår och blev lite sugen på att prova. Trodde inte det skulle smaka så mycket utav det, men OJ så fel man hade! Ja ni anar inte :P
Jag börjar bli värsta bra kocken nu ju :D Hittade tillochmed kokosvåfflor på Gefleortens hemsida, jag som älskar kokos. Fan i mig vad jag ska laga mat sen :D
ANNA, MALIN!! Kommer ni och äter någon dag? Hahaha.

Hej då bilen.

Idag skrotas bilen.. Försäkringsbolaget tyckte det blev för dyrt för att fixa alla skador och fel på bilen, så den åker på skroten idag.. Jaha.. Men jakten efter bil är inte över. M's pappa letar för fullt.

Jag kommer nog inte skriva här på ett tag. Finns inget att skriva om, mer än att jag älskar min son över allt annat på denna jord!
Vi får väl se om det händer något kul att skriva om, annars får ni vänta. God natt, känns det som. Är så trött, vet inte varför.. Ska busa med Dennis nu <3<3

Ny vecka

Nu är helgen slut.


Fredag: Det blev middag hos Lotta, gjorde oss i ordning och drack lite. Jag fick offra mig till att smaka om kaffet var bra. Men hur fan vet man om kaffet är bra om man inte dricker kaffe? Kaffe smakar helvete!
Jimmie, våran chaffis, och Daniel Kala kom upp en stund innan vi skulle dra vidare. Vi hamnade på Karhma i Sandviken. Det var trevligt. Vi hängde med Rikard från Järbo, hans kompis och syster.
Det var riktigt kul faktiskt!



Lördag: Jag åkte hem till Mickes föräldrar strax före kl 11 och busade med Dennis innan vi skulle åka in till Gävle på Mora Träsk.
Jeppe var lite tråkig som inte alla tyckte om att vara där och lyssna och leka :/ men men. Dennis var lite skeptisk, men han kände igen dom. Till slut så började han dansa med händerna och gjorde precis så som man dansar till Mora Träsk ;)
På kvällen blev det lite godis och tv. Mys.

Söndag: Kalas i Silverdalen. Vi åt hela dagen :P mer än så går inte att säga faktiskt. Haha.

Helgen har väl inte varit så överdriver bra. Allt förstördes i fredags och värre blev det, men man försöker ju hålla humöret uppe ändå, men igår brast det.. Jag orkar inte mer. Vad jag än gör så blir det fel. När i helvete ska jag få roa mig? Jag vill nog inte ens veta vad fan jag gjort för fel nu.
Näe, nu går vi ut i kylan och åker lite pulka.