Dennis 2 år! igår

Nu är våran pojk hela 2 år! Tänk vad tiden går fort. Farmor och farfar kom och hälsade på igår och åt lite tårta. Idag ska vi hem till dom och baka tårta, för imorgon är det kalas!
Dennis är sugen på tårta, han sitter bredvid mig och säger "Tåtå", vilket betyder tårta :) sötunge!

Nåja, viska äta frukost nu, packa och sen åka. Ses efter helgen.

Helgen

I fredags skyndade vi med att fixa barnvakt. Mormor och morfar var snälla och kunde ha Dennis över natten så att vi kunde åka till Hofors och cykla till Edsken för att käka lite mat och lyssna på trubadur tillsammans med Mickes föräldrar. Jag tog en bakpotatis med kycklingröra, den var väl ok. Hanssons är mycket godare!! Och så tyckte jag kände igen trubadurens namn, Demasure.. Var fan hade jag hört det någon stans? Jooo, från någon show ju! Aja. Vi stannade inte länge, vi cyklade hem till Robertsholm och åt godis och tittade på tv.

Jag har fortfarande ont i ögat efter att Dennis slog mig där.. Inatt är det en vecka sedan, tror jag, som jag har haft ont... Så någon resa ner till Motala blir det nog inte.. Ska ringa hälsocentralen imorgon bitti och få en tid hos ögondoktorn och se vad det är för något som gör så ont. Det känns som om jag har ett stort sandkorn innanför ögonlocket, men det syns inget när man tittar efter, så det får någon utbildad titta på :P

Städa idag!

Jupp jupp

Häromdagen var vi i Furuvik med släkten från Falun. Oj, vad folk det var! Det var kö till allt, och då menar jag till ALLT också!
Vi gick på djungelcirkus och det tyckte Dennis mycket om, efter föreställning fick Dennis feber och var hur gnällig som helst och sov lite då och då.. Stackare.. Vi har varit i Furuvik två gånger och båda gångerna har han fått feber. Trist!
Men nu mår han bra i alla fall.

Det ser ut att bara bli skitväder de närmsta dagarna så vi får hålla oss inne och titta på Pippi Långstrump. Eller är det någon som vill leka?

Snart är det kalas också. De vanliga folket kommer ju :) men resten, förutom Malin, har hört av sig. Jag hoppas att Anna och Alex kan komma <3

Snart ska jag fixa mina naglar ;) och är jättesugen på att klippa mig. Jag vill kunna göra frisyrer med mitt hår, men det går inte så bra när det är som det är.. Vill ha lite uppklippt så det ser mer levande ut. Topparna ska definitivt bort, de är slitna som tusan. Aja, vi får se om jag vågar klippa mig, längden ska jag ha kvar i alla fall. Aldrig att jag klipper mig kortare än till axlarna.

Det var länge sen

Ja, det var en vecka sedan jag sist skrev..



Dennis och jag har varit hos mormor och morfar från i torsdags till i söndags.
I fredags var vi till Borlänge till Shalin's strutsfarm, shoppade lite i Kupolen och hälsade på Maggan, Lasse, Christ och Alva i Falun. Mycket trevligt. Bilder tog jag också, men nu fungerar det inte att föra över bilderna til datorn :O jävla skitkamera!!! Jag tog med en gammal kamera eftersom de andra två är trasiga.. Min kära systemkamera <3 men snart är den på lagning.

I lördags var vi till Myckelby på marknad. Haha, vilket öde.. En marknad ute på en åker.. Helikopterstigning hade dom också, det gillade Dennis att titta på. Å i söndags var vi på kalas hos Jeppe, han fyllde 6 år i lördags.

Imorgon kanske vi åker till Furuvik, allihopa.

Lycka

Efter MiROi så tog jag "hojen" till ICA och köpte toapapper och en blomma till Kerstin och hennes karl. Jag kom hem, varvade ner lite och vid fyra så gick jag till Kerstin och Christer med blomman och OJ vad Kerstin blev glad. Hon berättade igen om hur hon hade bett till Gud om att hon skulle hitta Tyson, men hon är inte med i någon församling eller så. Hon vela bjuda mig på fika, men jag väntade ett samtal från mormor så jag tackade nej och fick komma förbi en annan dag, och det gör jag så gärna så!

Nu ska jag göra ordning lite mat, struvade makaroner, köttbullar och grönsaker. Nom nom..

Tyson är tillbaka!

Idag har jag varit ledig från MiROi, har mest suttit vid datorn och tittat på Pippi Långstrump med en seg Dennis. Vi har bara slappat idag. Skönt. En extra söndag ^^

Jag stod i köket och fyllde på ett glas med juice och så plötsligt ringer min mobil. Det är Kerstin, hon och hennes karl, Christer, har hittat Tyson. Det var dom som hittade honom förra året med. Kerstin talade om att hon hade bett om att hon skulle hitta på Tyson, och det gjorde hon. Tack!
Jag träffade ju henne i förrgår utanför hennes lägenhet och pratade om just katter och att hon skulle fortsätta hålla ögonen öppna. Igår ringde det en annan karl, från huset mittemot oss, om att han sett en katt utanför, men när jag gick ut och letade så såg jag ingen katt.. Bara den svartvita, Joker..
Nu vill jag tacka Kerstin och hennes man, Christer, med blommor. Det ska jag allt göra!!!

Imorgon när jag kommit hem från MiROi så ska Tyson få en DUSCH!!!

Fredagsmys på MiROi

Thomas och Nettan, coacherna på MiROi, har bestämt att vi ska spela spel och käka chips med dipp idag :D Fett med snacks såhär tidigt på dagen, inte illa ;) Men jag vet inte om jag är så sugen på att sitta i grupp, jag är TRÖTT med stora bokstäver!!! men jag ska väl försöka vara med, fast jag inte alls känner för att vara bland folk..

Hmm, tror jag ska fixa lite chips och dipp till ikväll, ha lite fredagsmys med familjen <3 Dennis uppskattar det lika mycket som mig, det märks att det är min son :P han är PRECIS som jag när det gäller godsaker! Hahaha.


Jävla skitväder

Fy fan vad det regnar idag.. Det har regnat konstant sedan tidigt imorse. Men vi åker nog till Hofors ändå, jag är för snål för att skicka alla brev med post och de vi bjudit bor ju typ i samma område, så man kan ju lika gärna dela ut dom. + att jag ska köpa lite skurmedel till Sofies far (få pengar tillbaka), lämna en pump till Mickes far och hämta min bärbara hårddisk hos mamma.
Hoppas det finns paraply att köpa på Ö&B, annars blir vi blöta. Dennis får ju sitta med sitt regnställ och regnställ över vagnen, så han blir ju inge blöt, men Sofie och jag... Huaa. Det paraply vi har hemma är trasigt, men vi måste ju använda det, annars blir det inte kul.

Blöööööh. Nu ska jag göra annat..

Bloggtorka

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. I helgen var jag i Hofors på Hoforsrocken, sen har jag mest varit hemma. Syster har sovit hos oss sen i måndags och imorgon åker hon hem. Vi åker tillsammans till Hofors på eftermiddagen.


Vet inte alls vad jag ska skriva, men det kommer säkert något skoj att skiva om en annan dag.

Bravader på tåget

Jag kan inte somna om :S skit.....






Igår var vi i Hofors, efter en liten bravad.. Haha.
Vi åkte tåg och Dennis älskade det! Oj vad glad och nöjd han var, alltså. Men när vi väl kom till Hofors så hann vi inte av! Tågvärdinnan skulle ha varit vid dörren och låst upp knappen "Lokal betjäning" för att vi skulle kunna hinna ut ur tåget, men icke.. Hon synds inte till och iväg åkte tåget, så vi hamnade i Falun.. Nästa tåg gick inte förän en timme senare. Vem orkar stå i värmen en timme och vänta på tåget tillbaka? Så jag ringde efter skjuts :) Mickes snälla mor kom och hämtade oss. Tack!
Så till slut hoppade vi av utanför Malin och Liam och knallade upp till Edsken. Liam dissade oss för en asiat-dam med hennes dotter. Haha, unge. Men nu Malin, vet du var de bor också :P nu kan du lätt fixa barnvakt om det behövs xD

Lite käk på rondellen och lek i parken innan vi skulle åka hem också. Jag tror både Dennis och jag somnade efter vi läst bok.

Mina kläder har inte torkat än, som jag handtvättade igårkväll.. Jag som vill ha skjortsen idag :( hade ju tänkt stryka dom medan jag är uppe innan tuppen. Aja.

Dumma katt!

Din dumma katt.. Var har du att göra UTANFÖR lägenheten? Du som är så feg/skygg.. För ett år sedan var du också borta, du var borta i 32 dagar och var så otroligt urmärgad och vrålhungirg.

Igår var jag ute och lekade i 30 min efter Tyson.. Jag hade hoppats på att tanten som hittade dig förra gången, var ute och rökte, men det var hon inte. Jag såg dock att de ställt ut vatten och två små fat med kattmat. De brukar mata utekatter för de vet att katter kan smita från sina hem ibland. Jag träffar den tanten rätt ofta och hon frågar alltid om hur Tyson mår..
Ringde Andy igår som ska fixa lappar åt oss att sätta upp.

Aja, idag ska Dennis och jag åka TÅG till Hofors, bara för Dennis skull :)

Kalasdag

Vilken dag.. Setat på MiROi och svettats i 2 timmar, vi fick sluta redan kl 11 istället för kl 12. Jag drog ner på stan och köpte ett par shorts, ett linne och en bikini. Yeah! Cyklade också förbi ICA innan jag cyklade hemåt och då började det regna, men det regnade inget under tiden var inne i affären, typiskt!!! Och såklart ska det ju börja SPÖREGNA när jag kommer ut från affären, så gissa hur jag såg ut när jag kom hem... Jo, som en dränkt katt.. Jag fick byta kläder och då hade det ju såklart slutat regna, då kunde jag ta cykeln igen och köpa lotter till morfar som fyller år idag.
Morfar hämtade oss vid tvåtiden och där lekte Dennis med Noel, de badade och röjde. Vi fick tårta, kakor, bullar och sedan bjöd mormor och morfar på grillat. Nom nom! Så nu är vi hemma igen.. Mätta och belåtna.

Imorgon ska Dennis och jag leka med Malin och Liam <3 gud vad länge sen det var vi lekte nu.. Vi sågs senast i... April vareja. Vi ska ha en heldag i Edsken :) härligt! Ska börja med mackorna redan ikväll, så slipper man stressa imorgon innan vi ska åka. Får se om vi åker tåg istället för buss, för Dennis skull. Han älskar ju tåg :)


AAaaaaaaaaanyway!! Hörs mer imorgon kväll, kanske.