Lördag

Igår och idag är det Sandvikendagarna, stan är fylld med marknadsstånd m.m.
Kl 11, Krysset, uppträder Mora Träsk och gissa vilka som ska dit ;) Mormor och morfar hämtar oss och så åker vi in till stan, sedan följer vi med dom hem :) Noel ska också se Mora Träsk.
Det verkar vara härligt väder idag. Dennis sommaroutfit är redan klargjord, men jag själv då? Vad ska jag sätta på mig? Hmm..
Grabbarna ska få bada i poolen hos mormor och morfar idag. Noel hade tydligen börjat tjata om det redan igår ;)

Aja, jag har inte tid att sitta här.. måste göra oss färdiga, packa osv.. Ringa ett eller annat samtal måste göras också.. VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER!!!!!!!!

Så är det

Halv tolv snart då.. Hälften av gänget drog för redan en timme sedan.. jag kunde ha gjort samma sak, OM det inte hade regnat såklart. Pissväder.
Det känns ju inte så lockande att cykla hem i regnet, för jag har ju en bit att cykla, 10 min från stan... Bögväder.

När jag kommer hem så ska jag nog ta och sova en skvätt.. är så trött och sov över imorse igen.
Aja, finns inget mer att skriva just nu.. mina händer är kalla och stela för dörren står öppen.. burrrrr


I helgen blir det fint väder :) kanon!!! då åker vi till hofors på fredag.

Uuuh

11:41 är klockan nu och jag sitter i den gula. fula barracken bakom Göstassons bil, eller vad det heter.. Vad har jag gjort idag, de här tre timmarna? Jo, jag har spelat Bejeweled Blitz på Facebook. Kul va? Det är sånt vi gör här på MiROi.
Idag var vi 6 pers och INGEN ledare har vi sett till. Dörren stod bara öppen imorse och det var bara att kliva på.. Hmm.. Jävla oseriöst ställe det här är.. Aja, vi får ju pengar av att sitta och surfa och titta på AMS hemsida 3 timmar om dagen, det är väl bra... tror jag......

Idag på förmiddagen skulle Dennis på utflykt, sin första utflykt med Månen. Vad roligt. Det var kul att packa hans väska med fika imorse :) det kändes spännande, haha. Hoppas han hade kul :)

Snart får vi sluta.. jag ska fortsätta spela Bejeweled Blitz så att tiden går lite fortare.. blink.

Wow, nu kom George, en ledare och Lars.. De har varit i Gävle och köpt stolar? Jaha.. Aja, nu ska jag sluta.

Kanonväder ute och jag sitter inomhus.. fan

Nu har man suttit 3 timmar på MiROi, igen.. för andra dagen den här veckan. Usch.
Vädret är kanon, så jag ska strax hem, byta om, hämta  grabben på dagis och sen vara ute och leka.. hade jag tänkt.
Jag har ringt pappa också, han ligger på sjukan med någon infektion och kan knappt prata, så jag fick prata med en sjuksköterska som talade om hans läge. Hoppas de hittar vad det är för infektion han har drabbats utav. <3

Tjo..

Idag kommer han hem <3

Jag ringde Marita nyss för att höra hur det har gått att ha Dennis hos sig under hela helgen, vilket hade gått hur bra som helst. Han har lekt med kusin Jezper och hade hur roligt som helst.
Marita berättade att Dennis hade hittat en leksaksbil, en vinröd Volvo och sagt att det var "vavvas" bil (de har en röd Volvo, kombi) och sedan skakat på huvudet.. Han såg att det inte riktigt var "vavvas" bil, alltså inte farmor och farfars bil.. Senare hade han sett en bild på en kamera i en tidning och sagt "mamma". HAHAHA! Vad roligt att han accossererar kameror med mig :D det var kul att höra faktiskt.
Dennis kommer hem idag <3 vi har saknat honom så mycket! men vi vet ju också att han har det bra hos farmor och farfar, han trivs jättebra med dom. så i eftermiddag får vi hem våran busunge <3

Jag har mest broderat i helgen, bara setat i soffan och tagit det lugnt. GÖTT!! Gårdagen gick fort då man vaknade vid halv tio och sedan kom Lööv och hälsade på under eftermiddagen. Nice nice.

Nu ska jag fortsätta med broderiet. Kärring

Mycket härligt

Vi grillade på balkongen igår :) eller ja, det var Micke som skötte grillningen och jag dukade. Vi grillade grillkorv och grillbiffar. Suveränt gott!
Idag hade vi tänkt oss att göra Anders sallad som han bjöd på när vi var till Orsa sist. Nom nom! Fy fan vad gott det ska bli. Dock tror jag inte att det blir lika gott som när Anders gjorde den, men vi kan ju försöka i alla fall.

Jag sov länge idag, härligt. Gick och la mig vid elva, vaknade när Micke la sig vid tretiden, vi var vakna 2 timmar och slockade när vi låg där och pratade :D ingen av oss märkte att den andre somnade, så vi måste ha slocknat samtidigt. HAHA. Jag klev upp vid halv tio, superskönt. Det är inte ofta jag får sova såhär länge, typ aldrig.
Jag drömde en schyst dröm inatt.. Om Owen Wilson :D hahahaha. Jag orkar inte dra upp drömmen i detaljer, men härftig var den ;) ooh la laa. Men drömmen var inte lika underbar hela tiden, en liten flicka blev sedan påkörd av ett tåg, mitt i drömmen :( vafan... dock missade tåget henne med några millimeter, annars hade hon haft en fot mindre. Aja.. Owen rocks, i alla fall :D


Nä nuni.. ska jag ta och göra ordning frukost till mig själv (första gången på evigheter) och käka i vardagsrummet :D fan vad slött! Sedan brodera lite, så att jag blir klar med Dennis tavla någon gång. Det är myyyyyyyyyyyycket kvar på den! Oj oj..

Piss off

Är det så jävligt att folk inte hör av sig om att umgås, bara för att jag bor ca 4 mil bort från dom? Det verkar duga så jävligt bra när man bor i samma stad/ort.. Men visst, jag vet att det är lättare att ses om man bor på samma ort, men ÄNDÅ! Jag har busskort. Någon som vill umgås?
Äsch, jag ger snart upp. Jag har mina morföräldrar att umgås med och jag älskar dom otroligt mycket! Vänner verkar inte vara något för mig ändå...


JA, JAG ÄR JÄVLIGT LESS! på att bo här.................................................... jag kommer tillbaka! jag kommer tillbaka..

Shopping gör en glad

Dennis och jag åkte in till Valbo med mormor och morfar vid halv tolv. Å shopping blev det :)
Detta blev mitt ;) KLänning och leggins från Gina Tricot, foundation och mascara från Kicks och strumpor.. Strumporna köpte dock mormor till mig.




Mormor köpte lite kläder till Dennis också ^^
T-shirt med shorts och pyjamas.




Nu är vi glada :) och äta god mat ikväll ska vi göra också - färskpotatis, fläskfilé och beasås <3

Shoppingsugen

Blä.
Jag känner för att åka till Valbo och shoppa.. Jag vill ha ett par VITA leggings, tufft va? Jag vill åka idag.. Ska jag? Kan jag? VAaaaaaaaaaa?
Jag har hört att vissa blir av med sitt jävliga humör om de shoppar, så detär jag sugen på att testa!!

srgviuwlekjfegrhfoip
Hmm, idag känns som en sån här dag som jag bara har negativa tankar.

Hoppas det fortsätter att vara fint väder idag, så man kan gå ut och leka och komma på andra tankar. Försöker komma på något Micke och jag kan göra i helgen då Dennis ska vara hos farmor och farfar. Det är ju väääääääääääääääääldigt sällan vi är för oss själva, utan Dennis. Det har hänt någon enstaka gång och går att räknas på en hand, typ.
Jag vill gå på bio, men då lär vi åka tidigt för går vi på en sen film, så kommer vi inte hem... för vi har ingen biiiiiiil........ Fan, det suger. Vi vill ju se Änglar och Demoner, men den vill man ju inte se på ljusa dagen.. Skit. Aja, vi får se vad som händer, bara vi inte sitter i en varsin ände av vardagsrumme en hel helg.. Hmm...


hej då, nu ska jag försöka bli på bättre humör

Vad ska man säga... Tack så mycket!

Fan vad trist det är att sitta och göra ingenting vid en dator på det där MiROi.. Vi ska alltså sitta i 3 timmar, hellre det än 8 timmar, och söka jobb (jobb som inte finns)... Hmm, man kollar igenom alla lediga jobb på knappt en timme, vad gör vi resten av tiden? Jo, vi surfar runt och vissa spelar spel och andra tittar på Kanal 5's hemsida och ser på tvprogram. Jaaaaha.. Nåja, nu har vi långhelg i alla fall, nu tänker jag inte sätta mig framför några jobbsidor förän på måndag, då kanske det kommit in några enstaka jobb som man kan kolla upp.
Dennis har fortfarande feber sedan i måndags och då inte varit på dagis på hela veckan.. På fredag ska han till farmor och farfar, undrar vad jag och Micke sak hitta på då då. Grilla ska vi i alla fall göra :D på balkongen ;) vi har inga grannar på övervåningen,dock till vänster på våran våning.. Sak samma, de stör sig nog inte, annars får de knacka på och säga till oss :)

Guuuuud vilka snälla morföräldrar jag har! De åkte till City Gross i Gävle idag och handlade, de sa att de skulle köpa blöjor till Dennis, men vad kommer dom hem hit med? Två paket blöjor, bröd som fyllde frysen, köttfärs, grillbiffar, mjölk, bacon, korv till förbannelse (nästan, men det är bra för Dennis älskar ju korv) och en himla massa mer! Nu känner jag att jag måste göra något för att gottgöra dom, men de säger att de blir så glada av att vi kommer och hälsar på, så det räcker.. Men ändå, det känns som jag vill ge dom något extra för att visa hur tacksamma vi är att de ställer upp så fruktansvärt mycket för oss.

Förresten, jag har ont i ena knät efter att jag cyklat.. Blä.. När jag trampar så gör det ont, liksom ovanför knät. Aj. Men det blir väl så när man inte har cyklat på 5 år, då på en mountain bike och nu cyklar jag på en kärringped med 3 växlar. Trööööög cykel ;) så nu jävlar lär jag få fina benmuskler då det nästan bara är uppför hemåt från stan. Haha.

Nåja, nu fixar Micke med maten och Dennis ritar. Jag ska väl joina Dennis jag då :)

Planer för Komvux

Dennis har varit hemma från dagis idag, han har feber idag också, så jag fick ringa och sjukanmäla honom.. Ingen dagis på hela veckan, eftersom man ska ha en dags vila utan feber, röd dag på torsdag och klämdag på fredag (han går ändå så inte på dagis på fredagar).. Men han mår bättre idag än igår i alla fall och det är skönt, för det var inte alls kul igår.
Idag har jag varit på MiROi, pratar med George om att börja på Komvux, så jag fick telefonnr och ska ringa dit imorgon :) nice. Får se var SYV:en säger. Får se vad vi kommer att göra på MiROi imorgon, typ sitta vid datorn och uggla tills alla har fått sina intervjuer med ledarna..

Undrar vad man ska hitta på ikväll då. Micke är redan trött.. han har ju fått klivit upp tidigt de här två dagarna då jag varit tvungen att åkt iväg på det där grejset ;) han är inte van, stackarn. heheheh!!!
Nåja, kanske drar en film eller så ikväll.

ciao

Bara ta det lugnt

Nog var han varm imorse och fick Ipren för att sätta ner febern.. men jag trodde han skulle bli bättre efter att han fått sova en stund på lunchen, men icke.. det blev värre. Vi har suttit och tittat på Madagascar, Dennis halvsov med sin dumma feber och nu tittar vi på Cars och gör mat. Dennis har småsovit lite då och då under båda filmerna :(
Blä!! Man känner sig så hjälplös när han är sjuk, speciellt med febern, man vet ju själv hur dåligt man kan må då.. Feberyra har han också, stackarn, så ingen dagis imorgon i alla fall, men jag lär iväg till bajsMiROi.. Får se om jag får prata med någon av "ledarna" och berätta vad jag vill göra.. Nåja, vi får se vilka dom tar imorgon.

Strax är maten klar, jag är skithungrig!! Och jääääääääävligt chokladsugen. Jag hatar att ha mens, får sånt jäkla chokladsug då :S orkar inte gå till affären heller.. life sucks...ibland. :D

Kanon

Ja, vad ska man säga.. Helgen har varit underbar hos mormor och morfar. Massa kärlek till dom!!
Orkar inte skriva allt vi gjorde, så ni får väl kolla in min bdb...

Idag har jag varit på MiROi.. Hmm, imorgon blir det samma igen å på onsdag, å på fredag.. SUCK!

Gullungar

Medan Dennis var på dagis så passade jag på att bleka håret och visst blev det ljusare både på det ljusa och mörka håret. Nice. Men det är fortfarande måååånga blekningar kvar tills det är helt färdigt.
Micke känner sig hängig idag så han stannade hemma, lade sig i soffan och började titta på gamla avsnitt av X files, jag däremot gick till dagis på föräldrarfika. Dennis och Ebba lekte med pussel och klossar innan vi gick hemåt. Dom är för söta dom två <3

Ikväll ska vi käka makaronepudding. Gott. Vet inte vad vi ska hitta på att göra resten av dagen.. Ringde min far, men han svarar inte, så jag väntar väl tills han ringer upp mig igen. Min mor ska också ringa och tala om för mig om vi får komma och hälsa på imorgon eller inte :P vi får se när dom ringer.

Blä, jag är trött idag känner jag nu.. sooooova

Vad less jag blir..

Fan att jag alltid ska somna när jag lägger Dennis... Han vela lägga sig tidigt igår, redan kl 19:30, så visst.. Jag ställde klockan på 20:20 så att jag kunde kliva upp å bleka håret, baka scones och så... men jag vaknade inte ens av alarmet. SÄLLAN SANNA!!!!! Fan vad less jag blir.
Vi kom upp en bra tid idag i alla fall, kl 6. Då har jag tid att baka Scones innan vi ska till dagis. Ska ställa fram smöret så att det blir rumsvarmt..

Vi får väl se om vi åker till Hofors imorgon.. Beror helt på hur mamma och Andy har det med renoveringen, tänkte liksom fråga om man får sova över där eftersom vi träffar dom så sällan nuförtiden. Sjuuuuuuuuukt trist! Gammelmormor och gammelmorfar har träffat Dennis fler gånger än mormor och Andy :S inte så kul.. Men, om dom inte kan så kanske vi kan ragga någon som vill leka med oss.

Jag funderar förresten på att sluta med MSN. Vad ska jag med det till, känns inte som att någon bryr sig ändå. Lika bra att säga upp kontakten med vissa på listan också eftersom de aldrig har tid att umgås..
Jag har försökt skaffat nya kontakter, men det går verkligen inte att hålla kvar dom, någon vecka max... Vi får väl leva ett liv utan vänner, det är väl bara så. Kanske det blir bättre när vi flyttar till Hofors igen, vem vet.. Det känns så sorgligt att Dennis ska växa upp utan vänner, vem vet hur det kommer gå för homom i livet senare - typ som mig? Skitsvårt att skapa kontakt med folk. Fy fan vad hemskt! Det får inte hända.
Ja, jag är sjukt less och depp över att inte ha några vänner att umgås med. HÄR!!!! Man skriver alltid "Vi måste hitta på något snart. Det var så länge sedan nu..." men vad sker sen? Ingenting. SKÄRPNING!!

Aja, jag ska sätta lite fart innan bakning, frukost osv..
pusshej

Kanondag på förskolan

Idag har jag varit med sonen på dagis. På förmiddagen har vi varit ute och lekt, åt lunch och när barnen skulle sova så gick jag hem och glodde klart på Marley and Me.

Såhär fin var Dennis på dagis idag <3 han gillar att grimasera :P



300

Vi tittade på 300 på tv igår. Micke var snäll och nattade Dennis, då kunde jag få vara vaken lite längre än vanligt ;) haha. Jag gav upp halv tolv, men Micke satt kvar och tittade på tv ett tag till. Jag märkte inte alls när han gick och la sig, jag sov som en stock..
Idag ska jag vara med Dennis på dagis :) Det ska bli kul, då kanske jag kan lära mig visorna dom sjunger och som Dennis tjatar om hela tiden. Det blir ju lite svårt att sjunga och göra rörelserna när man inte vet hur visan går.. Nåja.


Jag har varit jättedålig på att använt kameran på sistone.. Ska ladda batterierna och ta med den till Hofors på fredag, om vi ska dit. Mamma och Andy renoverar där hemma, så dom har det lite stökigt säger mamma :D Har sett lite för- och efterbilder och guuud vad snyggt det blivit. Dock tycker mina syskon att det känns som de bor på ett mentalsjukhus, bara för att det blivit så ljust där hemma.. Haha, tokingar, dom vänjer sig ;) dom har väl inte ögonen öppna för inredning riktigt än.

Nu måste jag sätta lite fart med frukosten. Skriver mer ikväll, kanske.

Wow!!

Äntligen, första natten på... hmm jag vet inte på hur länge... så har jag hållt mig vaken när jag nattat Dennis! Ikväll ska jag se på tv i alla fall - Spårlöst och Ballar av stål , om jag orkar hålla mig vaken så länge.. Vore nice om jag blekte håret, men jag kan ta det en annan dag.. Det blir ju uppskjutet hela tiden.

Nåja, snart börjar tv.. jag ska ta mig en scones och brodera lite tills det börjar, tror jag.

Hej å håååå

Dåligt väder, inte kul alls. Man känner ingen lust till att göra något alls.. Blä.
Ont i ena bröstet har jag också.. Pratade lite med Micke om det, men jag tror ändå att det inte är något att oroa sig för.. Det kan ju vara biverkningar från p-pillrena, eller? Kanske man ska ringa BM och höra utifall, för att vara på den säkra sidan. Bröstcanser är det då inte.

Vad ska man hitta på idag?
Micke ska till Hofors till tandläkaren, hoppas det går bra för honom, annars blir det dyrt.

Ääh, ska ta och leka med Dennis innan det är dags för lunch och sova. Ska försöka ta och diska idag, men jag kommer väl somna som vanligt.. kan ta disken medan han är på dagis imorgon, jaa!

Utomhuslek

Vi slappade framför tvn imorse, gick och la oss igen kl 8 och sov till kl 12 Dennis och jag.. käkade lunch och gick sedan ut och lekte. Dennis fick cykla :) sen gick vi ner till lekparken ett tag, så nu är det dags för mat! Spaghetti och köttfärssås.. Ikväll blir det björnbärspaj med vaniljsås & film - 10.000 BC

heeeej

Scones




Jorrå.. vi bakade Scones och goda blev de! Första gången jag någonsin gör Scones och första gången någonsin jag smakat Scones, jag är inte missnöjd - tvärtom!

Så, kl 6.30 åt vi frukost... Unge!!! Micke klev upp också.. men nu ligger han och sover igen & kl är nu 7.30
Orkar inte skriva receptet just nu, tar det senare idag.. är för trött för att skriva.

SOV!!!!!

Klockan är strax över fem på morgonen.. Micke la sig för några timmar sen, ca 2.30 och Dennis vaknar och VÄGRAR somna om..Det är ljust ute, det är väl därför.. Han satte sig upp, jag la honom ner utan att säga något, han satte sig upp, jag la honom ner, han satte sig upp, jah la honom ner osv i 2 timmar.. Till slut gav jag upp, gossen vägrar somna och kliver ur sängen.. Han ska leka....................... Vilken tur att jag somnade tidigt med Dennis igår kväll, annars hade det varit jävligt jobbigt att kliva upp såhär tidigt. Lugnt, jag är van!
Undrar hur denna dag kommer att se ut... Jag ska i alla fall snart göra Scones.

Skönt väder idag

Nej vänner, jag har inga pengar :( vi får gå ut tillsammans en annan gång..

Annars idag så har Dennis och jag tagit en promenad till Willys och handlat, sedan till AMS och lämnat papper (som jag inte hade skrivit underskrivt på), Daniel och Thomas kom hit senare och kikade lite på film.. Jag ställde mig och gjorde pannkakor. Gott. Dennis satt och sa "Nam nam" hela tiden.
Ikväll blir det Singing Bee och bara slappa efter att jag lagt Dennis. Hmm.. aja, ska väl klä på Dennis pyjamasen och göra honom klar för läggdags. Dock kommer det väl att bli svårt att få honom att somna eftersom han somnade så väldigt sent på dagen.. Men jag försöker ändå :)

Pang!!

Trevligt

När Dennis somnat igår så kikade Micke och jag lite på film. Helt plötsligt har vi fått alla Canal+kanaler, igen. Undrar hur länge man får dom gratis denna gång, 14 dagar var det förra gången. Vi tittade på Sweeney Todd, lite utav Talladega Night, någon knäpp film som jag inte minns vad den heter, I am Legend och lite av Death Proof. Väldigt bra filmer, allihopa.
Jag ställde klockan kl 6 för att gå upp och baka Scones, men jag tror att jag stängde av alarmet innan klockan var 6, typ vid 4-tiden slog jag av den.. Ååh! Tror jag ska baka nu innan frukost, eller om jag gör ett nytt försök imorgon..


Någon som vill leka med oss idag, lördag eller söndag? Eller kanske måndag?

esfkeihvj

Bara ta det lugnt idag.. Hade lite planer på att fixa med håret, men jag orkar inte. Jag går och lägger mig istället. Finns inga roliga människor att snacka med online heller.. Har ju rensat 80% på MSN för att folk är dumma i huvudet, men de jag har kvar skriver jag ändå så sällan med. Äsch, jag är på dåligt hurmör just nu, bäst jag går och lägger mig.

Lugn dag

Snacka om att det var skönt att sova några timmar medan grabben var på dagis. Ställde klockan på halv ett så jag kunde få vakna i lugn och ro innan jag skulle hämta Dennis på dagis.
När jag var på dagis så fick jag erbjudande till att stanna kvar någon dag och vara med under dagen. Jag ska nog göra det nästa vecka :) Eller ja, erbjuden och erbjuden, man får ju vara på dagis hur mycket man vill om man är arbetslös, det sa dom redan från första dagen vi var på dagis.

Dennis har fått låna hem en trehjuling ifrån Jezper. Det gillar han ;) han vela inte gå in! Han skulle cykla.
Nu ligger han och sover i alla fall. Jag ska nog ta och se på tv, Efterlyst.. och se om de har något repotage från Hofors denna vecka.. Kanske brodera lite samtidigt, det vore kul. Vi får se, jag är fortfarande sjukt trött och har varit det hela dagen.

Låt mig få sova..

Tänk att det är så himla skönt att gråta..



Har sovit knappt 2 timmar, Dennis var uppe strax före kl 7. Han stod på golvet bredvid mig och pekade på golvet, han hade tydligen kissat så mycket så att blöjan läckte :O Jaha, då vet jag vad jag ska göra senare då - torka golv. Men det tänker jag inte göra förrän jag har sovit efter dagis!! När jag lämnat Dennis så ska jag sova! Fy fan vad skönt det ska bli.

Som sagt, jag har inte sovit något inatt. Bara legat och vridit mig, till kl 5. Kan väl inget annat än att skylla mig själv då..

Idag får jag troligen tillbaka min cykel och Dennis får en cykelhjlm, då ska vi nog ta och cykla en sväng i eftermiddag. Måste ju testa :) Är så orolig över att välta cykeln när han sitter i.. Usch.
Hade velat umgåtts med Lotta idag också, men vi får se hur länge jag sover.. Micke kanske får ge sig till dagis och hämta grabben. Känner mig helt död.

Blä, den vidriga Nicklas Wahlgren spelas på tv (LatjoLajban).. Han syster, Pernilla, är lika irriterande också.. Eller nä, jag ogillar Pernilla mer än Nicklas. Nicklas är ju rätt skön ändå. Jag tyckte det var väldigt synd att han åkte ur Let's Dance så "tidigt".. Nåja.

Ska förresten ringa BVC/HC och höra om man kan göra något åt ansträgningsastma.. Jag misstänker att Dennis har det.. Satt och läste lite på nätet om det igår, och det stämde så bra in på hans sympton.. Det var Nina, hos mormor och morfar, som gav förslaget att kolla upp ansträgningsastma.. Hon tyckte det lät som det, för hon har en kompis vars son också har ansträgningsastma..

Oj, nu ser jag att det är dags för frukost innan vi ska knalla iväg till dagis. Jag längtar redan hem till sängen.

Ny kärlek

Jorå, jag klev upp kl 5, kunde inte sova något mer.. Packade upp min nya kärlek som legat i sin låda alldeles för länge nu - en laptop! Min efterlängtade laptop <3 Andy och jag åkte in till Valbo förra veckan och köpte den + en cykel på köpet. Å högtalare fick jag också ju.
Härligt som tusan i alla fall :)

Utvecklingssamtalet igår gick bra, precis som förra gången. Lena hade bara positiva saker att säga om Dennis och tyckte att vi borde vara riktigt stolta över Dennis, vilket vi är!

Jaha, sen då.. Det är inte så mycket som hänt annars. Ska få cykeln fixad så att Dennis och jag kan cykla någon dag :)
äjjä.. skriver mer en annan gång.

Några dagars händelser...

Under Valborg har Dennis och jag varit hos gammelmormor och gammelmorfar. Vi drog iväg till Hedemora och käkade på Lappens, drog vidare till Avesta för att visa Dennis den stora Dalahästen. Snacka om att han blev helt till sig ;) Vi hade inte bråttom till kasen, därför tog vi en tripp ut med bilen.
Jag måste säga det att, fan vad fint det är i Stjärnsund. Nästan alla sommargäster var där :) mysigt ställe.
Innan vi åkte till kasen efter våran tripp, så var mormor och morfar sugen på kaffe, så vi åkte hem till dom och hämtade mer kläder. I Torsåker fanns där 2 små kasar, istället för en stor.. Vid tio så sköts rakererna och Dennis var helt till sig :) det tyckte han var kul. Vi åkte hem och sov, halv tio, lite väl sent för Dennis men vi var uppe kl 8 igen dagen efter.
Första maj gick åt till att leka med Noel. Lars och morfar höll på med Lars båt, de var sugna på att åka och fiska. Vi grillade senare och lekte ännu mer.
Lördagen så kom Micke och Per och hämtade oss, vi skulle till stugan och fixa lite saker där.. Jag oljade uteduschen :) fan vad solen  brände på fint när det inte blåste. Herregud! Tänk en sådan värme det varit och det är bara MAJ ännu. Nice!

Igår kom syster hit, hon har sovit över här inatt :) Undrar vad vi ska hitta på att göra.. Göra paj? ;) Det är ju inget fint väder ute idag..
Jag ska i alla fall på utvecklingssamtal på dagis i eftermiddag. Det ska bli spännande.


Vi får se var detta leder..