Sing Star, Guitar Hero och Living Room med Mia

Igår, någon gång efter kl 20 tog jag cykeln hem till Mia. Vi började kvällen med att lyssna på en del musik, snackade barndomsidoler och drack gott.
När hennes karl åkt till jobbet så drog vi igång Sing Star ;) oj vad roligt det var! Mia var ju såklart bättre än mig ;)



Men jämt var det! Ojoj!


Efter lite Sing Star så drog vi fram Guitar Hero och lirade. Där var ju Mia också bättre än mig på, hon är mer erfaren :P Jag hade aldrig testat Sing Star tidigare och Guitar Hero har jag spelat en gång tidigare.. Men roligt var det i alla fall!



Snygg-Mia lira och spelar bra ;)




Själv var jag inte lika bra, jag spelade ingen hel låt :D Vad jag är kass!! Lika kass är jag på att få med mig själv på bild.. Whöööö!


Mellan kl 00-01 så knallade vi till Living Room. Där var det folk! Dyrt var det i Red Bull-baren också.. urk! Min Red Bull-Jäger smakade vatten och Red Bull, typ... Det var riktigt jävla surt.
När det stängde så gick vi till Donken och käkade, där var det också mycket folk.. knallade sedan hem till Mia och lånade toaletten och to cykeln hem. Gud vad trött jag var när jag kom hem, jag cyklade fort som fan och det är bara uppför. Jag var helt slut.. Jag gillar inte att cykla i mörker, trots att jag har lampa fram och bak på cykeln.

Oh well. Vi hade det superkul i alla fall :) Det får vi göra om, Mia!! <3

Haaaaaallå!!

Igår hade vi redovisning på våra historiaarbeten. Vi skulle läsa andras arbeten och sedan ställa 3 frågor, totalt. Jag kom dock inte på något så jag satt bara och lyssnade. Lisa var inte i skolan eftersom hon skulle vara på mässan här i Sandviken, hon donar ju med lösnaglar så hon hade ju bokat in det här långt innan hon fick reda på att hon skulle börja på Västerberg. Vi har nu gått i 3 veckor medan de andra har gått i 5 veckor.
Så igår var det Gia och jag. Får se om vi hittar på något någon dag :) Ikväll ska jag ut med Mia.

Igår kväll åkte Micke och jag in till Gävle och träffade Elin och Jimmy, vi käkade på Mezopotamya. Trevligt ställe, dyrt men gott. Vi åkte hem sent :P de skjutsade hem oss vid halv fyra imorse. Hmm, jag svimmade när jag kom hem. Det berodde nog på att jag var övertrött, sjukt trött och reste mig lite för snabbt. Tur att Micke höll om mig. Jag vaknde till med ett jävla ryck i soffan, kändes lite som på film, att man vaknar med ett ryck och kippar efter andan. Fy vad otäckt det var. Jag har inte svimmat på några år nu..

Haha just ja... igår när vi gick till bussen och sprang in på Coop lite fort så stod det en bil i den lilla skogsdungen som finns utanför. Den som parkerade bilen på parkeringen lär väl ha känt att det lurade på parkeringen, vilket den gör mycket på den sidan!!! Men nej då, troligen hade denne inte lagt i handbromsen, gått in på affären och bilen rullat ner. Tur för denne att hon/han inte parkerade på parkeringsplatsen till höger, då hade det smällt!!!! Rak in i trädet. Jag sprang ut och in från affären bara för att se om bilägaren kom ut och såg sin bil stå nedanför parkeringen.. Haha, det vore kul att se dennes min, alltså!!

Och vet ni vad.. Dennis är jättetrotsig numera. Trotsåldern har redan börjat..han har en sån jäkla vilja! Och slåss gör han, men bara på mig. Hmm, unge!
Han är så duktig på att prata nu också :) för några dagar sedan så började han säga "gunga" åt gunga, förut har det alltid varit "nga", svårt att säga g och u, men nu så. Han snackar en massa och nya ord kommer var och varannan dag. Han börjar bli så stor!!!

suck!

GUD vad era bloggar är tråkiga!! Ni skriver ju bara negativa saker!! Ryck upp er!


Aja.. Jag har fullt upp och sätter mig ner och bloggar när jag känner för det. Jag är supertrött, håller på att somna sittandes i soffan. Usch.
Skola imorgon, redovisning! Hmm, det går nog. vi ska ju ha utställning så det är ju inget muntligt, som tur är :P

Klippa?

Ja, så kanske? jag vet inte hur jag vill ha håret!!!! är rädd att det kommer se skit ut på mig!

Rubriklös

Äsch, nu har det gått så många sedan helgen, så helgen behöver jag inte skriva om längre.
Blir lite bloggande nu när man går i skolan, slutar sent om dagarna och inte har någon ork kvar eller så leker man med Dennis, äter mat och sen natta honom. Det finns liksom inte så mycket tid över till annat än Dennis och Micke.

Idag är jag hemma från skolan, ska jobba hemma med historian och så ska jag träffa Elin vid halv elva på stan. Vi ska käka något gott och snacka av oss :)
Helgen bir lugn, vi ska bara vara hemma så att Dennis blir frisk. Nu har han inte varit på dagis på 2 veckor.
Nästa helg bjuder Stina på inflyttningsfest och där ska jag nog vara. Det är inte så långt ifrån mamma om jag skulle sova över där :) sedan var det snack om Depå. Nåja, det är en vecka kvar dit.


Igår var vi in till Gävle och träffade Elin och Jimmy, de var trevliga. Vi tog lite fika/mat på Café Java och gick sedan in på Cubus där jag köpte mig en skinnjacka ;) dock inte äkta. Fan vad nice med en jacka, äntligen!

Mja, men nu ska jag väl sätta lite fart med att borsta tänder och klä mig innan jag ska cykla till stan.

BAH!!

BAH!! Jag är på knäppt humör idag.. Vad drygt. Nåja, jag lungar mig med att diska.. TJO!!

Jag vill ut, festa och ha kul med vänner. Fan att jag inte gick ut i helgen, bajs också. Folk verkade ha väldigt kul. Men det blir nog fler gånger.

Skriver mer senare.

Mycket förvånad..

Jag är fortfarande förkyld.. väldigt förkyld, med huvudvärk och nästäppa.. Men till på torsdag är jag frisk, eller hur då Mia? Hehe, då ska vi glo film, du och jag ;)

Första, riktiga skoldagen var igår och det gick bra, trots att vi hade 2 timmar engelska och sedan 2 timmar svenska. Dock gick vi inte enligt schemats tider, men det gör dom sällan, säger dom :P så vi fick sluta 14.45 istället för 15.50
Har väl fått ganska bra kontakt med Gia och Lisa ändå. Det är ju så jäkla lustigt att jag och Gia skrev lite på QX för ett tag sedan, och inte förän igår, andra skoldagen, att vi insåg att vi var vi. Men trevligt var det.

När jag kom hem så var Dennis som en stormvind, vilket inte var så roligt för mitt huvud. Micke berättade att han hade varit så snäll och lugn medan jag var i skolan, men så fort jag kom hem så var han inte still en sekund. Eller jo, vid matbordet. Dennis hostade så mycket igår kväll så det blir inget dagis för honom idag heller.. Själv känner jag att jag orkar åka till skolan fastän jag har en jäkla huvudvärk och nästäppa. Vill ju inte missa något.
Jag såg på film också, Wolverine. Fy fan <3 haha. En andra film kommer 2010 ;) Nom nom!!!

Nej nu ska jag ta och sätta lite fart. Får inte glömma gympakläderna, jag ska styrketräna såhär på morgonkvisten ;) och så ska jag ta med matlåda. Vill inte lägga ut 49:- på skolans mat. Det är godare mat hemma!! Så är det!

Första skoldagen

I helgen har Dennis och jag varit hos gammelmormor och gammelmorfar. Vi har hälsat på Noel i Gävle, ätit gott och haft kul. Sofie kom på lördag kväll och vi tittade på fladdermöss från bron och Dennis fick åka lite moped med moster :) skoj tyckte han!

Idag var jag på Västerberg. Det känns spännande. Verkar få någon kontakt med de i klassen allaredan. En utav de nya :P vi var 5 nya elever som började idag, 4 tjejer och 1 kille, killen fick börja i en annan klass medan vi tjejer hamnade i samma klass.
Skrev ut mig från MiROi också. Sedan åkte jag med Mia in till Valbo, hon skulle kolla efter fästen till fjädrarna till deras soffa + att jag fick mig ett par nya trosor :P inte från IKEA då... haha.

Ikväll har förkyldningen varit jobbig. Har konstant huvudvärk, hoppas det försvinner under natten så att jag kan vara normal i skolan imorgon.

Usch, jag ska lägga tillbaka dajmen i kylskåpet.. Det var inge gott längre. Blä, mår illa. Jävla förkyldning!

Yeah. skola idag

Här sitter jag.... jag bör äta frukost, jag är hungrig. Sen lär jag klä på mig och sånt där, för jag ska med bussen till Storvik. VÄSTERBERG!!!! Information om skolan osv.. Vi får väl se hur det går. Spännande.

Västerberg på måndag!

En kvinna från Västerbergs folkhögskola ringde mig för en liten stund sedan. Hon frågade om jag fortfarande var intresserad utav att börja plugga på Västerberg, klart jag är det!!! Dock fick jag ju ett svarsbrev under veckan om att det var fullt. Den här Karin som ringde, sa att det var folk som inte dykt upp och några har tackat nej till kursen, så på måndag kl 9 ska jag vara på Västerberg och ha en liten genomgång om information m.m. Ska leta på mina betyg att ta med då också.
Gud vad roligt! Då kommer jag att läsa svenska, engelska, matematik, natur, samhäll och religion. Skoj.
70 pers har dom i den Allmänna kursen, 15 av dom läser också musik som inriktning. Haha och eftersom det gäller att arbeta i grupp så lär man ju inte vara rädd över att sitta ensam. Haha jisses! Och de har redan hunnit läst i 2 veckor, men det gör inget, sa hon.

Men det ska bli kul.

Mysig torsdagskväll

Igår var jag på MiROi och läste matte, det var ju skoj :P Tur att Tobbe är pratglad så att man får annat att tänka på än bara matte.
När jag kom hem så blev det mest städa och sedan hämta Dennis. Vi gick sen till tåget och mötte upp Signe :) Micke lagade mat medan vi var påväg hem. Mums. Så spelade vi lite musik för varandra :D haha, kul med olika musiksmaker. Dennis var hur busig som helst också. Som en liten stormvind!
När Micke var ut på promenad så nattade jag Dennis och Signe datade lite och lyssnade på musik under tiden. Sen när Dennis somnat och Micke kommit hem så blev det en massa flum framför min dator :D Hahaha jisses! Vi lyssnade på musik, googlade på en massa ting - som snygga kändisbrudar och heta kändismän ;) mm DROOL!!! Och så blev jag så himla nyfiken på hur fan en könsopererad tjej såg ut.. Hahahaha vafan! Usch, det var äckligt då de förlänger och blåttlägger klitoris. Fy vad otäckt det såg ut. Sen när vårat flumhumör lugnat sig så mös vi lite och tog det lugnt istället.
Stackars Signe åkte med tåget hem/till skolan i Falun kl 8.35 och vi la oss mellan kl 2-2.30 inatt, så hon var ju lagomt trött imorse. Det var jag med, men fick sova en timme längre, till kl 8 :P Dennis vaknade vid sju med låg och mös lite med mig innan han gick upp till Micke och Signe som satt i köket och åt frukost.

Aa men det har varit trevligt! YEAH!!!

G'nite säger jag bara..

Nej imorgon är det MiROi som gäller, kl 9 - 12. Waaay.. Jag vet vad jag ska göra iaf :) plugga matte! Haha.
Sedan ska jag nog ta med Dennis till lekparken efter dagis. Vi cyklade förbi där idag och han såg sugen ut på att få leka där, men vi kunde inte just då. Det gick bra hos tandhygienisten, får trappa ner på nappen eftersom han har lite mellanrum mellan framtänderna på båda käkarna.. Och det gick bra för honom att somna utan napp på eftermiddagen :) skönt!
Dock har jag varit på ett jävla humör idag, fy fan!! Men det känndes bättre efter att syster kom hit.

Nu ska jag göra klart den här uppgiften ur matteboken och sedan sova.

Jävligt synd

Ja, det är jävligt synd att folk inte hör av sig om de ändå ska mot Valbo/Gävle-hållet.. Eller tilloch med ska strosa runt i Sandviken..Nä, jag duger inte.. Är jag så jävla tråkig att vara med? SÄG DET ISÅFALL!!!

Ja, jag är jävligt grinig, min mens är på väg och jag tänder till på det minsta lilla. Jag bör inte få kunna tänka såhär innan mens eller under mensen, det gör mig bara fucked up.

Det är inte meningen att jag ska ha vänner... Nä, det är väl så. Hej då.

Stress stress

Idag händer inget särskilt.. Har lämnat Dennis på dagis och nu ska jag försöka räkna lite matte innan jag ska hämta Dennis på dagis och sedan cykla till tandläkaren med honom.
Det känns som om jag inte har någon tid alls den här veckan att plugga matte.. Jag får nog cykla till MiROi i eftermiddag och sitta där i lugn och ro. För imorgon kommer Signe och stannar till på fredag morgon, då kan jag ju inte vara osocial och räkna matte... för kl 12 på fredag ska jag ha skickat in inlämningsuppgiften som jag måste göra på MiROi. STRESS!!! Undrar om det är därför jag har så ont i magen.

Aja, jag lägger ner det här nu och börjar räkna så jag får något gjort, ffs!

Det här känns ju...

väldigt roligt. Det är knappt en hand full med pers som läser min blogg. Dags att lägga ner kanske? Jag tror fan det.