Tagga!
Hej å hå, så snygga vi är.
Signe är här  och vi har startat grillen. Dock är vädret väldigt grått och trist, men det får vi stå ut med.
Blir nog till att blanda någon drink ikväll, men eftersom Dennis är hemma så blir det inte mycket. Eller ska jag dra med henne ut ikväll? :D så får Micke stanna hemma.. hööhö

Nej nu kurrar magen..

Ja.

Vilka roliga läsare man har...

Idag är det söndag och SOLEN skiner. Skoj.

Påsken och veckans händelser kommer upp senare. om någon vill veta, dvs..

Skriv ett inlägg om ....

Fortsätt meningen..  Sen kanske jag väljer just ditt förslag i ett inlägg här.


Påsk

Glad Påsk, era jävlar! :D

Idag åker vi till Hofors, det blir i eftermiddag när M & P vaknat. Båda har jobbat natt så dom ska självklart få sova ut innan vi kommer och stökar :)
Kameran ligger nu på laddning, för den ska jag ju ha med! Kanske det blir promenad  senare, eller kanske lek ute bara. Kameran ska med i alla fall. Ska leta upp vårtecken. Jag såg blommor i rondellen igår :) fint. Kände att vårkänslorna kom krypandes.

Undrar vad vi ska baka imorgon :) jag är jättesugen på att göra en cheesecake med dajm. Tror jag ska skriva ner receptet och ta med, handla lite och göra den redan ikväll kanske och bjuda M & P. Skulle vilja hälsa på mamma och Andy medan vi ändå är i Hofors. Får se om det finns någon tid över.

Oh well, ska dona lite. Bilder kommer upp efter helgen.

torsdag

Två jobbdagar till avgjorda :) nu får jag inte jobba mer, så nu har jag påsklov!

Igår var vi i Hofors på Ica och Coop/Prix och Lidl i Sandviken.. och Maxi. Imorse blev det Årsunda, sedan Dollar och Lidl. Det var ganska lugnt på de två första ställerna, men på Lidl var det mycket att göra. Folk där hela tiden så det var svårt att fylla stövlarna. Men vi hann klart innan den värsta ruschen!

Nu är jag trött. Vi har precis käkat "mat".. oboy, macka, korv med bröd och yoghurt. haha.  Gott var det!

Imorgon jobbar Micke själv.. Det tycker vi båda är konstigt eftersom det kommer vara mycket att fylla imorgon. Aja. Dennis och jag åker till Hofors imorgon och blir där över helgen. Baka på lördag och middag på söndag.

Vet ni... Sockrade röda hjärtan luktar nagellack! Fy fan. Det luktar så sjukt starkt ur påsen.

Nej nu orkar jag inte mer.. är så trött så jag blivit lättirriterad. Ska duscha D och sen sova. god natt