Regnig dag

I morse fick jag sovmorgon :) klev upp till halv elva eller så. Micke och Dennis tittade på tv.
Vi ett åkte vi med Dennis hem till min mor, han ska få vara där i några dagar. Vi blev bjudna på fika när vi kom dit och eftersom Eriks och mammas dator stod på i köket så skulle Dennis genast spela (undrar vad det blir utav honom när han blir stor).
Han fick spela lite och spelade även när Micke och jag åkte hem igen. SKitungen då :)
När vi kom hem igen så började jag städa, måste ju passa på medan virvelvinden inte är hemma. Lade en duk på bordet och ställde fram min drak"lykta". Det var länge sen den stod framme. Tror det var 1½ år sedan senast, eller om den ens har stått på vardagsrumsbordet här i S-viken... Äsch. det var några år sedan i alla fall.

När jag var klar med städandet och lite knappande på datorn så fick jag skjuts av Micke ner till Gia. Vi åt lite nudlar och sallad och sedan fick jag snöra korsetten innan vi gick ut i regnet och fotade. Det var riktigt skoj.
Ska försöka mig på att redigera lite i ps strax. Jag är verkligen nybörjare på detta, vet ingenting om ps, så vi får väl se hur det går.

Nu ska jag sätta lite fart.

Jag är en kille, om ni har missat det..

Just nu är jag jävligt förbannad, helt i onödan egentligen.

Det var något pucko som addade mig på msn och bad mig visa mig i camen, visst, inga problem för mig. Men sedan började "hon" be om att få se mina bröst, för att vara säker på att jag är tjej. Jaha? Ser jag ut som en kille nu också? Tack för den!
Jaha, jag försökte få "henne" lugn och bad henne visa sig i cam men självklart hade "hon" ingen, "hon" hade ju så många bilder "hon" kunde bevisa med. Tss, dom bilderna kan vara tagna precis var som helst!
"Hon" kallade mig gör allt möjligt, gubbe, Pelle, pissråtta.. Trevlig typ det där. Jag skulle tydligen bli anmäld för att vara fejkad, jag får väl ta den smällen då. Det blev ju garanterat en block på MSN, av mig, och sedan vad "hon" gör spelar inte mig någon roll.
Den människan kan inte diskutera eller tala normalt.. "Hon" betedde sig som en kåt liten fjortispojk som nyligen kommit på att man kan få se bröst via MSN. WOW!! Vad häftigt alltså!

Anyway.. Nu är klockan mycket och jag ska ta några djupa andetag igen och sedan lägga mig.

Imorgon blir det fotografering!!

Stjärnfall ikväll/inatt

Inatt, om det är stjärnklart, så kan man se flera stjärnfall, sa mormor och morfar. Så synd att vi har träd utanför fönstret annars hade det varit en upplevelse att se. Tydligen så kommer Jorden in i ett stjärnstoft, heter det så? och då kan man se en del stjärnfall.

Mamma, Dennis och jag var hem till mormor och morfar idag, vi grillade och lekte en hel del. Vi sparkade boll tills vi var helt slut och fick ta en paus.

Hm, annars har inte så mycket hänt idag.
Vi får se vad morgondagen och helgen bjuder på för skoj. Hade i alla fall tänkt att åka till Sarah och fotografera henne :) det ska bli riktigt roligt.

Jag återkommer med mer uppdateringar om något skoj hänt.


Btw. Dennis har varit blöjfri i snart en månad och varit utan blöja om nätterna i över en vecka med en enda olycka skedd. Han är en sån stor kille nu! <3

Bilder

Jag tycker att det är sjukt dåligt med bilder i min blogg och jag ska ta och skärpa till mig ordentligt med att ta med mig kameran också!
Det har blivit väldigt lite bilder i sommar, det har mest blivit av under högtider.


 

 

 

 

 

 

Yeah! Det får duga för denna gång.

 

Jag kanske inte är den bästa fotografen men jag blir bättre ju mer jag fotar. Det skulle vara väldigt spännande och roligt att fota en person, så nu söker jag någon som vill stå modell.

Håller även på att lära mig PS. Haha, ja jisses vilken djungel det är.


Rörmokaren Sanna

Jajamensan, men jag var ingen bra sådan, tyvärr. Inte denna gång i alla fall.
Tidigare idag så duschade jag och tvättade, tyckte att det blev blött på golvet när maskinen tappde ur vattnet men tänkte inte mer på det, och så ikväll när jag skulle duscha Dennis så blev det väldigt blött på golvet. Jaha, det var bara att plocka ner badkarskanten och börja gräva i golvbrunnen men jag hittade inget stopp.
Jag plockade bort ett "lock" på vattenlåset och letade efter ett stopp där med både fingrar, bestick och duschslangen men hittade inget. Jag letade reda på hålet ner i avloppet men hittade fasiken inget stopp där heller, så imorgon ringer jag Allokton så får någon komma hit och kolla upp det där.
Ska passa på att tala om att vårat dörrhandtag sitte löst också så dom får fixa det. Vi hoppas på att de kan byta ut hela dörren eftersom skivan på dörrens insida också sitter löst. Den har liksom släppt.

Om vi får allt fixat i god tid imorgon förmiddag så åker vi till Hofors och hälsar på mor och Andy, dom får visa upp sina ringar medan jag visar upp min nya lur ;)
Får se vad vi hittar på för skojjigt imorgon om vi åker dit.

Phu!!

Phu!! Android-mobiler är inte lätta :P fy tusan vad mycket nytt och vad mycket skoj man kan göra.
Laddade hem några nya appar och program igår, provade Wi-Fi och det funkade ju hur bra som helst :) Satt säkert uppe till kl 2 i natt och läste och knappade på mobilen och det lär ju bli så ikväll också. Riktigt kul!

Mja, jag får väl skriva mer sen när jag förstår lite mer.


Idag verkar det komma en liten skur men vi ska ändå försöka att komma ut idag, det behöver Dennis.
Imorgon kanske vi åka till Hofors och hälsar på mamma och Andy. Dennis och jag tar nog bussen dit så får vi skjuts hem sen :) Skönt.

På lördag är det Parkrocken men vi får se om jag/vi ska gå. Elli vela ha sällskap till att fira sin ledighet med lite vin ;) Nom nom!
Yeah yeah, vi får väl se hur det blir.


Ciao

Åh.

Mobilen hann fram till Sandviken i fredags men jag fick inget smsavi, så det sket ju sig.. Men imorgon får jag den ;) Fan vad nice! Äntligen en ny mobil! Jag är helt extas. haha.

Igår var vi alla 3 till mormor och morfar och grillade, L,N &N var där också. Ungarna lekte men Dennis hade ingen bra dag igår, han bara gnällde och grät, så det blev tidig kväller, innan klockan var 20.
Jag lämnade av Dennis möbler där, morfar vela lacka dom så visst får han väl göra det :P Men jag glömde ju såklart skruvarna så vi får skruva ihop bordet när dom är färdiga.

Idag är det regn och rusk ute så jag ska väl ta och passa på att städa och diska så fort Micke vaknar. Tänkte låta honom få sova ut nu när han jobbar 6 dagar i veckan, det måste vara tungt.
Det är ju typiskt att det ska vara så dåligt väder för vi hade velat åka till Furuvik innan sommaren är slut men vi får väl se hur det ser ut nästa helg. Lördagen bjuder i alla fall på Parkrocken, så det ska man väl gå på.

Nåja, nu ska vi väl hitta på något.

Snart är den min!

Japp, idag, eller igår då med tanke på vad klockan är just nu... SNART ÄR DEN MIN! Äntligen en ny mobil ;)
Det blev en X10 mini pro, röd. Det ska bli nice. Äntligen!

Yeah, jag bör väl ta och avsluta så att jag är lite pigg imorgon. Solen ska tydligen hälsa på imorgon, då ska vi ut och leka, Dennis och jag :) Micke jobbar.. Men innan läggdags måste jag se klart på Wildboys ;D


God natt

Stora killen

För 4 dagar sedan, alltså den 30:de, så fyllde våran älskade Dennis 3 år. Tiden har gått så fort och nu är han torr, till i alla fall 95% det händer ju olyckor då och då men det är inte ofta. Vi har även testat att låta honom sova utan blöja och det har funkat bra de här två nätterna. Åååh, våran lilla Dennis är en sån stor och duktig kille nu! Han var bebis alldeles för kort tid, redan vid 4 månaders ålder så fick han 4 tänder ganska samtidigt.

Dennis älskar musik, han säger att hans favoritlåt är Manboy med Eric Saade och det är inte Micke så glad över ;) men han är ju bara ett barn än så länge, så nu spelar det ingen roll om vad han lyssnar på, tycker jag. När han blir tonåring så har han nog satt sig fast vid en genre och det ändras ju hela tiden under livet, mer eller mindre.

Jag har även lagt upp fler bilder i bilddagboken, funderar nästan på att lägga ner sidan och lägga upp allt skoj i facebook istället.

Ja.. Vi hade ju kalas i helgen och har mycker fikabröd över, så om någon är sugen på fika så får du/ni gärna komma hit och fika :) Komsi komsi!

Nu väntar frukosten, en sen frukost med Dennis tittar ju på Ben 10, det kan man inte missa. ;)
Ciao!