Japp

Haaaallå. Sista januari nu då. Det gör inte mig något.

Igår vad vi på 80årskalas i Fjällstugan (Hofors) och det var fullt ös på barnen. Dennis, Jezper och Josefin lekte en massa, de åt tillochmed mat! Jag trodde inte dom skulle ha tid med det eftersom det var länge sen alla dom sågs, men jodå, maten åkte ner i magen och sedan var det bus. Tillochmed efterrätt, tårta och kakor gick ner. Men det sistnämda blev mer som ett springande matbord.

Det var jättetrevligt och Dennis och Josefin var så snälla som plockade undan på kaffebordet :) sötnosar.

Nu kom Maritha ner så det betyder att jag måste gå upp på övervåningen innan golvläggaren kommer, annars får jag klättra ut ur fönstret.
Sen ikväll är det Bingolotto som gäller, vi ska åka runt på Hofors och leta lotter :)ja...vad säger man...suck

Snart nyfriserade

Idag blir Dennis och jag nyfriserade :) det ska bli skönt och det tror jag Dennis kommer tycka också!
Vi kom inte iväg till skolan i tid imorse, svårt att ta sig någonstans med vagnen när det inte är plogat. Nu är det iofs plogat så vi ska åka in på halv elva-bussen. Har pratat med dom på skolan om att jag kommer senare, typ när lektionen är slut, men jag hinner i alla fall prata med lärarna. Sen drar vi till Torsåker och klipper oss och efter det så drar vi till Hofors, blir där i helgen.
Imorgon är det 80-årskalas i Fjällstugan :) det ska bli kul. Ska se till att ta med kameran, får se hur jag löser det när vi har så pass mycket packning med oss nu ändå.
BDB är knas, jag kan inte ladda upp bilder, inte så många som jag vill.. Det blev ungefär 10st åt gången, men det får duga, det får komma upp bilder lite då och då.

Nej nu ska jag göra annat innan vi ska knalla ut i snöovädret. Ge oss vår, gärna sommar, typ NU!!

Snön faller.. usch

Det är tungt.. Läste någons blogg, eller vad det var, om att hon hatar den 26:e varje månad och jag hatar den 4:e varje månad. Jag letade på det och tårarna stod som spön i golvet.

Vädret ser inte bra ut idag, det blåser och det snöar. Innan jag åker till skolan, skippar friskvården i detta väder, så ska jag färga håret tänkte jag. Får se om jag får någon tid för klippning snart, Dennis bör klippa sig med.

Igår när vi gick ifrån affären så bad jag Dennis att titta sig för så ingen bil kommer, han tittade sig omkring och hörde en bil starta och han utbras "Akta bilen, döda!" Vaa? Vad säger gossen!? Jag frågade honom om vad han sa och han sa "Bilen döda mig." Hmm, vem har lärt honom säga döda? Jag säger alltid att han ska se upp för bilarna för dom kan köra på honom om han springer framför bilarna, men inte att han kommer dö :/ hmm. Det lät lite roligt just då han sa det, sen blev jag ju såklart allvarlig och sa till honom att vara försiktig så ska ingenting hända.
Han drog sedan vagnen en bit och sen fick han åka lite rally.

Nej nu ska jag ta och färga håret. Får se om det blir någon Petra idag med tanke på vädret.. Ska höra efter.

Wow?

Ojsan.. Mina "läsare" har legat på ca 2 pers/dag och igår när jag publicerade ett inlägg så blev det ungefär 10 pers mer.. Aja, 12 pers är inte mycket ändå, finns ju ni som har 100-100000 bevakare/läsare. Anyway.

Vet inte vad jag ska skriva, så det kvittar väl.

Ikväll kommer nog Gia hit med Bingolotter ;) vi ska spela!
Nu är det legodags.

Sämst!

Jag är verkligen sämst på att skriva här numera. Men vad ska man göra, man får ta och skriva när man har tid och vet vad man ska skriva, helt enkelt.

Strax ska jag och Dennis gå ut och åka lite pulka :) Det gillar han! Tänkte först att vi skulle gå till badhuset, men det är inte kul att gå dit själv. Ska försöka hugga Nina och Noel någon helg, antar att ingen annan vill..

Sitter nu och planerar en fika-/lekdag med Petra, det vore trevligt och kul.
Snart flyttar Mia :) och åker till USA :( mindre kul. Vi får se om jag kan komma på inflyttningsfesten, vi ska på 80-årskalas den lördagen + att vi ska vara i Hofors. Hmm, dumt att det var samma dag. Och just det, Gia vill ut den lördagen också, så det bli väldigt svårt.. Crap! Nåja, jag får bestämma mig i veckan.

Nej nu ska jag ta fram kläder så vi kan gå ut och leka. Dennis kommer be om varm choklad sen på vägen hem, hihi han är så gullig. Hörs!

Här igen

Det var länge sen jag skrev nu. Men vem har tid att blogga allt man gör? Jo, dom som inte har något liv :P nej då...
Jag har fullt upp med skolan och familjen, så därför har det inte blivit något skrivet alls på ett tag.

Dennis har börjat på en ny avdelning på dagis och han trivs verkligen jättebra med de äldre barnen! Det har han alltid gjort, han är van att leka med äldre barn, i 4-6 års ålder som sina släktingar.
I helgen åker vi till Hofors (läs Robertsholm) och blir kvar till söndag, antar jag. Pulkan och boben ska med också! Undrar om man ska ta och passa på att hälsa på lite vänner, någon med barn kanske? Äsch, det visar sig väl. Jag hör av mig i såna fall på sms.

Mja, jag vet inte vad jag ska skriva ens.. meningslöst :P Ska väl sätta fart med att torka golven och packa lite då...

Tjo!