Inga kontanter på bussen

Just det, nu går det inte att betala med kontanter på bussarna häromkring pga av alla jävla rån som varit på sistone, så nu måste du ha busskort eller betala med Visa eller MasterCard. Bra för dom som kan betala med kortet på bussen.
Själv hade jag varken busskort (mitt busskort gick ut förra veckan) eller Visa el. MC så jag fick inte åka med bussen imorse så jag kom inte till skolan. Det sög ju! Knallade ner till Coop för att kolla om det gick att köpa på spelhörnan där men det var såklart stängt, jaha, jag fick ju gå hem igen. Efter en stund så knallade jag ner på stan och fick tag i ett jävla busskort i Folkets Hus. Äntligen! Nåja, det var skönt att gå ut en sväng i alla fall.

Åkte sedan till Hofors med D och när vi kliver på bussen så åker han bara och då tänker jag fasiken inte gå fram och betala resekassa. Aldrig att jag går i bussen med D när bussen är ute på R80, så jag åkte gratis enda fram till Hofors.
Igår var det krångel också - betalade till skolan men inte hem. Drog till Gävle med Gia och det SKULLE vara gratis att åka till Gävle men jag fick betala medan andra fick kliva på och sedan gratis buss hem igen. Ska bli jävligt skönt med lov snart så man slipper åka bussfan på ett tag.

Inte har jag hört något om sommarjobb än heller så jag antar att jag blir utan.

Vad är det att bråka om?

Dagis, dagis, dagis, dagis.. Vi har aldrig haft några problem med dagis, men nu börjar det strula.
I fredags när jag lämnade av D så sa A-K att jag inte fick lämna honom kl 7.30 om jag börjar senare än kl 8.00
Jaha? Igår fick jag höra samma sak igen och jag förklarade hur det ligger till - Jag börjar kl 8.40 på mornarna, måste gå till bussen kl 7.45 för att hinna, så då måste jag ju lämna honom kl 7.30 och M åker ungefär kl 7.30 för att hinna till jobbet i tid.
När jag hämtade D på eftermiddagen igår så hängde en lapp på hans plats om att tiden för lämning av D är kl 7.45 .. Hur FAN kan dom göra så? Jag måste ju gå till bussen då!
Aja, jag lämnade D till kl 7.45 idag och jag missade bussen och ändå fick han äta frukost trots att frukosttiden är kl 7.30. Man vill ju lämna sitt barn till frukosten så att ingen ska komma sent, men det verkar inte personalen fatta.
Både jag och M är arga.. Så vi får väl se hur det går i eftermiddag, vi måste ju prata med dom allihopa på D's avdelning om tiderna eftersom dom verkar ha så svårt att förstå.

Anyway... Nu ska jag knalla till bussen, börjar precis i detta nu med engelska, men jag är redan sen.

Hej hopp

Det går framåt

Jupp, det gör det.

Helgen har varit ok. Lördagen bjöd på  sol och röda axlar. Fasiken vad jag ska få färg fort. Jag vela lägga mig ner i gräset och sola!! Men nja, känns inte ok att ligga hemma och sola. Finns inga stränder i Sandviken? Inga närliggande iaf, det suger.

Imorgon är det en ny vecka = skola. Hej å hå.
Ja... men ja.. Hoppas på att någon vill hitta på något mot helgen. Det lutar åt Sandvikendagarna iaf. Ut och plåta bilar, jajamensan!!

Det går bra

Idag håller alla nära och kära alla sina tummar för att det ska gå bra idag!
Jag önskar och hoppas att det kommer gå bra. Vi vill inte ha mer elände nu.

Annars så är min skoldag kort idag. Börjar nio och slutar tolv, härligt härligt. Ska strax gå till bussen, undrar om bussen är gratis än :)
Hoppas också att jag får DVD-boxen idag..

Fy fan vad pinsamt!

Cirkusen var sådär. Sån jäkla pinsam publik, folk apploderade ju inte!!! M berättade att vi som bor i Gävleborg är väldigt svårflirtade, det är bara att se på hockey- och fotbollsmatcher.. Inga apploder, när de väl klappar så är det inte mycket. PINSAMT!! Själv klappade jag händerna när jag tyckte att något var bra, typ hela tiden.. Aja, det är ju jag det.

Annars så har jag pratat med mormor i telen. Fan vad ledsen jag blir. Nu får eländet ta och sluta! Det räcker fan! Usch. Mormor har det inte lätt nu.. Jag kanske åker dit imorgon och sover där en natt. Syster har varit så söt och sovit där, andra natten nu och självklart ställer jag upp för mormor. Kanske vi kan åka in till morfar och hälsa på också, och L & N... FAAAAN!!! Tänker på er!!

Mja.... hejdå. skriver mer efter helgen

Hej igen

Oj, himmel.. Nu var det länge sedan jag skrev. Men det finns inte så mycket att skriva, bara tråkigheter och det vill jag egentligen inte ens nämna.

M jobbar så D och jag tar cykeln senare till cirkusen som har kommit till stan. Köpte biljetter igår, så vi vet att vi kommer in.

Är ledig från skolan idag och imorgon, det är ju skönt. Dock åker D till farmor och farfar på fredag, det är väl mindre skoj.. Men vi vet att han trivs otroligt bra där och det är en lättnad. Får se vad M och jag hittar på då. Kanske ta en vända till Gävle och käka på Max igen :P Nom nom.

Mja, det var väl det jag hade för den här gången. Får se till att uppdatera bloggen lite oftare, man hinner ju glömma vad man gjort för skoj mellan gångerna.