Förkyld

Jag åkte hem tidigare ifrån skolan idag. Var så täppt så jag hade svårt att koncentrera mig, gick iväg och försökte snyta mig och gå ut i friska luften men det släppte inte. På lunchen åkte jag hem, jag orkade inte mer. Sprang förbi affären på vägen hem och köpte Ibumetin och nässpray. Fick sådan huvudvärk på bussen hem och la mig sedan i soffan och tittade på tv.
Micke och Dennis har varit i Robertsholm idag så jag fick laga mat själv och äta den själv också :( det var ju lite trist en mer mat till mig :P Det blev fiskgratäng med dill och citron och hemmagjord potatismos. Dock tyckte jag att fisken var så stark, det kändes ju så eftersom jag har halsont också.. citron och känsligt svalg går inte så bra ihop.

Har legat i soffan hela eftermiddagen och kvällen, tittar just nu på Lite Sällskap. Det är ju för bra :P Idioter. Sedan blir det sängen.. Huvudvärken gick inte över trots att jag tog en Ibumetin för över en timme sedan så det blir till att ta en till innan jag lägger mig. Nässprayen ska jag ha stå nära sängen också.
So..... Imorgon blir jag hemma från skolan, ska kurera mig och onsdag är vi lediga. Tänkte åka in till Valbo då men det blir nog inget av med den saken om jag mår såhär. Funderar på att beställa kläder från nätet istället. Vet ju vad jag ska ha och dom sitter nog bra, om inte så kommer dom väl göra det sen när jag tränat ett tag :P

Nej nu ska jag ta en huvudvärkstablett och titta vidare på tvn.

God natt

It's friday..

and I'm getting sick.
Ja, natten till idag var jobbig, somnade på soffan och vaknade och la mig i sängen. Klockan var nog 2 då och kl 3 kommer Dennis in i vårat rum och vill ligga bredvid men jag följde med honom till sin säng igen. Det blir så trångt om 3 pers ska ligga i våran säng.
Nåja, det tog tid innan jag somnade också och kom på i sista sekund att jag var tvungen att ställa mobilalarmet, men kom inte längre än att jag tog mobilen i handen och somnade. Vaknade kl 7 av att Dennis kommer in och väcker mig, så det var ju tur annars hade jag sovit länge.
Skolan var slapp idag, vi pratade lite om Media och sedan såg vi på film, The Truman Show. Den är bra. Vilket kaos det blir när en dokusåpa går för långt.

Anyway, efter skolan så hämtade jag Dennis på dagis, han var helt genomsvettig. Han hade visst lekt i kuddrummet med J så inte så konstigt att han var svettig, lillkillen då.
Vi gick hem, åt lite äppelpaj och tog bussen in till Valbo. Det var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Såg inte så många bekanta ansikten heller, det förvånade mig en aning faktiskt.
Dennis fick sin matlåda med Ben 10 från Toys, sina stövlar och jag mina träningskläder. Asnice!
Och innan vi åkte hem så tog vi och åt på Donken. Det var gott, men snart är det slut med sånt skräp. Hoppas jag kan hålla mig bara.
Vi missade bussen med några sekunder också, den förbannade trappen bredvid Donken är ju så brant så man måste ju vara försiktig, så vi missade bussen men behövde bara vänta i 10 minuter tills nästa buss kom. Det var både skönt och inte skönt att komma hem, jag fick genast nästäppa och halsont när vi kom hem.. Usch, är det min tur att bli förkyld nu? Och stackars Micke har jobbat i Borlänge idag, från kl 11 till kl 19 + restid då.. Så han var väldigt mör i ryggen och trött så han ligger redan i sängen och klockan är knappt elva på kvällen. Bra att han får lite sömn eftersom han ska upp och jobba imorgon också.

Nej nu ska jag ta och titta klart på Wild Wild West och suga på en halstablett innan läggdags.


Så kan det gå

Hej å hå, nu var det 2 veckor sedan jag skrev senast..

Skolan rullar på, så det är det jag sysslar med om dagarna då jag inte är hemma och umgås med familjen då.

Igår skulle jag fixa cyklen, pumpa luft i däcket men det fungerade inte så bra, så jag ringde mormor och morfar och frågade hur jag skulle göra för att laga punkteringen som var, men istället så säger morfar att han kommer förbi och hjälper mig laga det.
När han kommer så tittar han på däcket och upptäcker att däcker har exploderat. Hur fasiken då? tänkte jag.. Stor reva i däcket och ett ganska så stort hål i slangen syntes, så det var bara att skriva upp dimensionen på däcket och åka iväg till cykelhandlaren och köpa nytt däck och slang. Min älskade morfar betalade och lagade mig cykel, så nu kan jag ta mig runt i Sandviken lite fortare :P bussen tar ju evigheter och att gå är inte alltid så skojjigt.
Dennis var ju förstås också med när vi "mekade" med cykeln och det tyckte han var jätteroligt. Han är så söt. När vi kom in så lagade jag mat och under tiden vi åt så satt han så tyst och snällt vid matbordet, efter en liten stund så säger han att han vill sova så det var ju bara att borsta tänderna och hoppa ner i sängen. Gullunge då.

Imorgon måste jag fixa busskort, mitt gick ut idag, så jag tar cykeln ner på stan och fixar kortet och sedan kolla på träningsskor. Är så sjukt taggad till att börja träna! Ni anar inte! Dock får jag börja träna själv men får försöka lära känna dom som går på passen.

Nej nu blir det lite te och titta lite tv innan sängen kallar.

Hatar rubriker

Seriöst, jag måste börja träna..
Denna sommar har jag gått upp i vikt, vilket jag ALDRIG har gjort innan. Jag har en ämnesomsättning som är överdrivet bra, därför kan jag inte gå upp i vikt.
När jag blev gravid så gick jag ju såklart upp, ungefär 19 kg (inte så mycket) och efter ca 14 dagar efter förlossningen så låg jag på min vanliga vikt igen. Snacka om bra ämnesomsättning!?
Men i somras så började jag med andra p-piller och har gått upp i vikt pga dom (jag skyller på dom i alla fall, hur skulle jag annars kunna gå upp?) Så nästa månad blir det till att börja träna. Är rätt så sugen på Core faktiskt, gym är inte så intressant. Såhär mycket har jag inte vägt sen jag var gravid...så det får bli ändring på det + att jag skulle behöva röra på mig mer. Blir till att ändra kosten lite också, bort med allt socker framför allt.

Anyway.
Idag är det söndag.. Vad händer då?
Imorgon börjar skolan igen...

Ryggvärk

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. Igen.

I lördags var jag hos Elli och drack vin sedan tog vi bussen in till Gävle. Micke och Dennis tog bilen och åkte iväg på äventyr. Micke hade en överraskning till Dennis, de gick på Toy Story 3 i 3D och åt på Max därefter :) Dennis hade tydligen setat still under hela filmen och inte heller tagit av sig glasögonen. Sötnos.

I söndags var det cirkus i Hofors som vi hade gratidbiljetter till. Nina och Noel fick en varsin biljett också. Det var då mycket roligare att gå på cirkus i Hofors än hemma i Sandviken, tror jag skrev det i ett annat inlägg förut. Strama jävla Sandvikare!
Anyway.. I måndags när jag väntade på Micke S i matsalen på skolan så vela jag gå till soffan med ryggstöd eftersom jag kände att jag började få ont och PANG så högg det till i ryggen när jag reste mig upp och det svartnade för ögonen så jag var tvungen att sätta mig ner igen och vänta ut smärtan. Till slut så bytte vi soffa men det gjorde fortfarande ont. Lektionen började så jag var ju tvungen att gå dit och stolarna var så obekväma, så på lunchen åkte jag hem. Jag klarade inte mer. Fick en Alvedon i skolan också men det hjälpte inte..
Kom hem och tog en Ibumetin och la mig i soffan och tittade på de sista avsnitten ur säsong 4 med The L Word tills Micke och Danne kom hem. Dennis var då i Hofors eftersom dagis var stängt och Micke var tvungen att jobba.
Innan vi åkte till Hofors så käkade vi pizza ;) Tjooock. Fick låna svärmors yantramatta att ligga på och den lindrade smärtan tillfälligt bara. Hmm, aja. Har legat på den några gånger om dagen, så igår var jag hemma och idag från skolan.

Imorgon ska jag träffa en sjukgymnast. Får se vad han/hon säger, knäppt att jag inte fick träffa en doktor fastän jag bad om det. Sjuksköterskan föreslog gymnasten istället. Jaja, hoppas dom vet vad dom gör för det är inte roligt att ha ont i ryggen.

Nej nu blir det lite käka och sedan hämta skrutt på dagis.