Tråkiga jävla rubriker

Ja, då var det en ny vecka och nya möjligheter. Dennis och jag har lov ;) Skönt! Får se vad som händer men idag ska vi till Gävle, träffa mamma, Sofie och Sid. Erik är tråkig som lanar.
Ikväll kommer Johan och hälsar på och det brukar betyda film och pizza ;D höhö. Det är ju alltid trevligt med besök.

Jaha, ja annars händer det ju inte så mycket.
I helgen var jag ut med Ida och Johan. Vi var hos Mia och Roger på förhandsvisning av klädmärket IronFist och jag köpte mig en snygg topp med Freddy Krueger på ;) Dennis blev avundsjuk och vela ha en egen, han blev sååå ledsen imorse när jag sa att den var min.
Efter förhandsvisningen så gick vi iväg och spelade biljard och jag vann över Ida en gång :P Fan vad bra jag är! När vi gick till Lobby så kändes det bra men när vi kom dit så blev jag på dåligt humör. Dålig musik och en massa fjortisar så skrek och trampade på fötterna med sina hemska klackar. Jag kände att jag inte smälte in, Ida hade iaf en klänning på sig medan jag gick i jeans och vinterskor. Fotsvett deluxe och träningsvärk till 1000 och har fortfarande ont.

Igår var vi i Torsåker på kalas hos Fredda. Det var trevligt och gott fikabröd hade han också :)

Jaja. Dags att göra lite nytta och sen ta bussen till Gävle.

Träningsvärk!

Fy fasen, vilken träningsvärk jag har i bröstmuskler och lår! Är så sjukt stel också så efter duschen blir det stretching kan jag lova.

Ida och jag var ju iväg på BodyPump och det var sjukt tufft men otroligt effektivt! Måste göras igen ;)


Ikväll ska vi hem till Mia och Roger på förhandsvisning av klädmärket IronFist och diverse träningsredskap. Det ska bli trevligt och intressant. Kanske man får med sig något plagg hem sen.
Fan vad sportslig jag har blivit ;D

Nu är det lov och jag undrar vad som händer då. Har 3 saker planerat än så länge och är "rädd" att det bara blir det också. Måste hälsa på mormor och morfar, det är ett måste, så är det bara!

Nåååja, dags att plocka lite här hemma och sedan göra sig i ordning.

Lov!

Härligt med sportlov men det blir nog inte så många sportsliga aktiviteter för min del, mer än något träningspass då.
Idag har vi friluftsdag och jag ska följa med Ida till stallet och sedan ska vi ta ett hårt träningpass med BodyPump. Fy fan! Jag kommer inte orka..

Ja, vi får väl se vad som händer under lovet.

Skärpning var det, ja...

Haha, ja vad ska jag säga?

I fredags följde Dennis med sin farfar hem till Hofors och där ska han vara till idag. Lillfisen
Micke och jag tog chansen att roa oss, hos A-K i Gävle där vi avslutade vår kväll på Wasteland. Det var väldigt trevligt trots vi var tvungna att ytrymma lokalen pga brandlarmet gick igång. Det var sjukt varmt och väldigt rökigt, det berodde på rökmaskinerna vad jag fick höra i alla fall.
Vi träffade mycket trevligt folk och kvällen blev lång. Vi gick i den förbannade kylan och kom hem halv fyra.
Gårdagen var slapp, mycket slapp. Micke hade ju jobb, så han sov inte många timmar så han la sig när han kom hem :P Jag satt i soffan medan han jobbade och höll mig inte vaken så länge till. Jag somnade väl vid tre och vaknade halv sex, klädde på oss och fixade mat och såg på film.

Idag är en lika slapp dag men jag ska ta tag i städningen så det ser ut som folk här igen. Lika bra att passa på att städa mer grundligt när Dennis inte är hemma.
Ikväll ska jag iväg och träna, vilket ska bli sjukt skönt! Ida ska också med :)

Veckan ser ut som vanligt, skola och lite träning. Är sugen på att åka till köpis men vi får se. Måste försöka få Dennis till Ellen för att bli av med lite hår. Han säger ju att han ska ha långt hår, men jag vill att han klipper sig :P Unge!

Nåja... Tjipp tjopp