Stora killen

För 4 dagar sedan, alltså den 30:de, så fyllde våran älskade Dennis 3 år. Tiden har gått så fort och nu är han torr, till i alla fall 95% det händer ju olyckor då och då men det är inte ofta. Vi har även testat att låta honom sova utan blöja och det har funkat bra de här två nätterna. Åååh, våran lilla Dennis är en sån stor och duktig kille nu! Han var bebis alldeles för kort tid, redan vid 4 månaders ålder så fick han 4 tänder ganska samtidigt.

Dennis älskar musik, han säger att hans favoritlåt är Manboy med Eric Saade och det är inte Micke så glad över ;) men han är ju bara ett barn än så länge, så nu spelar det ingen roll om vad han lyssnar på, tycker jag. När han blir tonåring så har han nog satt sig fast vid en genre och det ändras ju hela tiden under livet, mer eller mindre.

Jag har även lagt upp fler bilder i bilddagboken, funderar nästan på att lägga ner sidan och lägga upp allt skoj i facebook istället.

Ja.. Vi hade ju kalas i helgen och har mycker fikabröd över, så om någon är sugen på fika så får du/ni gärna komma hit och fika :) Komsi komsi!

Nu väntar frukosten, en sen frukost med Dennis tittar ju på Ben 10, det kan man inte missa. ;)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback