Slö

Yeah, jag har pratat med papi över Skype. Han blir kvar i Thaiwan till den 20:de november. Bäst för honom det!
Jag skulle ha diskat också, men det blev inte av. Pappa pratar så länge och så tog jag lite fika, bulla och mjölk.

Mamma fyller år idag. Dennis och jag ska åka till Hofors och gratta henne efter dagis. Ska prata med mormor då också om i helgen.

Jag ska väl ta och slappa en stund, ner i tvättstugan igen, vika tvätten och sen hoppa in i duschen innan jag ska hämta Dennis på dagis och åka iväg.
Massor att göra. Blä.

Nåja, skriver sen.

Gaah

Pappa, nu får du faktiskt ta och komma hem! Jag tycker det är så himla tråkigt att han är i Thaiwan hela j*vla tiden. Nu får han faktiskt ta och komma hem så man kan åka och hälsa på honom, Moa och Martin. Blir så less på att han är borta hela tiden nu när man bor några mil närmare honom. Aja, det visar sig väl när han kommer hem..

Igår fick jag lämna Dennis på dagis kl 9.30 istället för kl 8.30 eftersom jag skulle till Gävle sjukhus. Var där från kl 11 till kl 15, blä. Riktigt segt var det, men det gick bra i alla fall. Fick vänta 30 minuter på doktorn också, så på vägen hem till Sandviken fick jag ringa till dagis och säga till att jag blir sen.
Dennis sprang runt och lekte när jag kom och hämtade honom. Skitunge :)
På söndag ska jag tillbaka ti

På kvällen ringde jag till Nina och frågade om hon fortfarande vela följa med till Jungle City i helgen, hon skulle höra av sig idag eller imorgon förmiddag. Hon satt och pluggade när jag ringde så hon tog en paus under tiden.
Vore jättekul att komma iväg lite och leka. Speciellt så att Noel och Dennis kan få leka av sig.
Dennis och jag ska roligen sova hos mormor och morfar på fredag till lördag. Micke ska ju till Göteborg på fredag och kommer troligen hem på söndag. Inte så kul att vara hemma då, dagarna kommer gå så långsamt om vi stannar hemma.

Vilat

Dennis somnade i mitt knä när vi satt och tittade på tv. 11.45 la jag mig och sängen och sov en stund jag också. Strax före kl 14 så vaknade vi. Det var skönt att sova :)
Dennis sitter i soffan och dricker saft och äter kakor. Han är ett riktigt kakmonster.
Imorse ringde jag ett samtal och fick tid på onsdag. Tankarna bara yr runt.

Jag undrar vad vi ska äta ikväll.. Hmm. ska titta runt lite och se om jag hittar något gott att äta.
Skitungen står framför tvn och tittar på Mora Träsk ^^ hehe ovanligt va?

Blä

Fy vad jag mådde dåligt igår när vi vaknade. Jag kunde knappt äta min frukost. Micke sa till mig att lägga mig ner så jag gick in till soffan och tittade på tv. Jag fick äta min frukost i soffan och det kändes lite bättre när jag fick i mig något. Hade så ont i sidan vid ryggen, fick en alvedon och somnade på soffan. Micke fick väcka mig så att jag skulle hinna in i duschen innan vi åkte. Mådde väl en aningen bättre efter duschen och blev som vanligt efter att vi kom ut i friska luften.
Usch vad dåligt jag mådde. Sen var det lugnt under kalaset, men kände av det onda i ryggen då och då. Tog en alvedon innan jag gick och la mig, blev en tidig kväller..

Vi var som sagt på kalas i går. Mickes mormor har fyllt år så vi var dit och grattade. Micke och jag kom tidigt, Harriett höll på med pajerna som hon skulle bjuda på. Vid fyra så kommer Dennis med sin farmor och Dennis springer fram till oss och ger oss en stor kram. Gossen är hostig och snorig.. igen. Så typiskt. Varför? Hans finger såg bättre ut i alla fall. Det har varit svullet, rött och sårigt sen i torsdags då han hade ramlat på dagis och bitit sig i läppen. Men fröknarna sa då inget om att han gjort illa fingret. Det såg lite infekterat ut men farmor har skött det så det såg bra ut nu.
Vi åt en massa paj, tacopaj, salamipaj och paj med renskav. Jag åt bara utav tacopajen och tog med lite hem som Dennis och jag ska dela på lunchen.
Blev en massa bus och stoj tills vi fick fika, mera bus och sen åkte vi hem när klockan var runt 18. Vi kom hem och tog det lugnt, sen var det dags att sova.

Dennis har hostat som bara den inatt. Det är så tråkigt att han inte fått vara frisk under 5 veckors tid. Men det blir väl så när man går på dagis. En riktigt bacillställe det där.

Söndag. klockan!!

Vad tomt det kändes när vi vaknade. Micke berättade att han hade känt efter mig och märkt att jag låg kvar i sängen och inte hade gått upp med Dennis än. Haha. Det märks att man så sällan är barnledig. Får ju träffa honom vid tretiden senare idag på kalaset.

Såg nu att klockorna på dator har ställt om sig och jag kastade mig över mobilen och ändrade där med. Det är lika bra, annars så kommer man väl försent till kalaset, vore ju lite surt.

Nej fan, jag är så himla hungrig så jag kan inte sitta här längre. Jag vill ha frukost! Mmmm, rostat med o'boy.

Kan INTE bestämma mig

Nähe, det kan jag verkligen inte. Känns som jag vill fortsätta skriva här på blogg.se. Nåja, jag har en till om jag skulle ändra mig i alla fall.

I torsdags var Dennis och jag med Michaela. Jättekul att få träffa henne igen, efter alla omstädigheter, efter alla dessa år. Vi tog en fika vid Coop och det var trevligt.
Fredags var vi i Hofors. Hade tid på BVC och gossen växer på som han ska. Vi käkade på skolan, gick hem till mor och busade.
Idag har vi inte gjort så hysteriskt mycket. Micke och Dennis dammsög, jag diskade tills Maritha kom och skulle hämta Dennis. Hon och Per vela ha honom inatt och det är klart dom får det. Vi är ju vääääldigt sällan barnlediga, nästan aldrig! Kul att han får komma iväg lite själv och han tycker ju så mycket om sin farmor och farfar. Kul att leka med vovvarna också för den delen, han som älskar djur. Älskar att härma dom också. Gullunge!

Jag föste in potatisgratängen i ugnen och stekte på lite kött, satte oss i vardagsrummet och tittade på film - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Micke sitter nu vid sin dator och donar med sin nyinköpta IPod Nano.
Imorgon ska vi till Hofors, Silverdalen, på kalas.

Jag får ta och uppdatera lite oftare..

Later

Många tankar

Ja, det kan inte sluta vimla med tankar i mitt huvud. Inte sen igår. I vårat huvud.

Imorse efter att jag lämnat Dennis på dagis så gick jag hem, ringde ett samtal och fick en tid med en gång. Det var bara till att hoppa in i duschen snabbt som ögat och kuta till bussen in till Hofors.
När jag väl kom fram så gick jag till mor, det var bara Sofie hemma. Hon bjöd på frukost, jag hann ju inte med att äta hemma när jag fick så bråttom.
Kvart i elva hade jag tid så jag hann vara hos mamma i en halvtimme. När jag väl kom dit så fick jag sitta och vänta för personen jag skulle träffa satt i telefon i evigheter, kändes det som. Besöket gick bra i alla fall.
Tog ut lite pengar, in på Arne och köpte macka och en juice och fick en Ramlösa med blåbär på köpet. Usch, Ramlösan kan Micke få ta om han vill. Satt och väntade på bussen en halvtimme och guuud vad trött jag blev på bussen hem. Känner det nu också, att jag skulle vilja gå och lägga mig, men jag ska ju hämta Dennis på dagis om ca en halvtimme.

De har fotograferats idag på dagis. Jag undrar hur det kan ha gått. Jag hoppas det gick bra, att han satt still på sin plats och log sitt finaste leende. Jag vill ha bilderna NU! Men vi får vänta.

Nej nu ska jag ta och äta upp min macka och sen kila iväg till dagis.
Jag tyckte nyss jag hörde Nemis mage kurra. Kattskrälle..

Städat

Jag fortsätter att skriva i den här bloggen tills jag bestämt mig för att byta eller inte. Vill ju inte bara slänga gamla inlägg, vill ju ha dom kvar!

Det var väl en vecka sedan jag skrev sist..
I torsdags så kom syster och sov över hos oss fram till på lördag. Under fredagen så gick vi till stan, syster, Dennis och jag för att möta mamma och mormor. Vi blev bjudna på mat på Selmas och Dennis fick nya kläder utav gammelmormor. Tack!
På kvällen när Dennis hade somnat så bjöd Micke på mat från Monroes. Smarrigt värre!
På lördagen så skulle syster åka hem. Hon hade fått 400 kr av sin pappa för att handla schampoo, tvål och tandkräm för. Hon kom upp till 350 kr i alla fall. Tungt var det att bära! Vi delade upp varorna i väskorna som hon hade med sig, så det blev lättare att bära. Vi satt och väntade på bussen till Hofors för att sedan gå på bio, Day of Fools som spelades in i Hofors i maj. Den var helt ok.
Och i söndags var vi på kalas hos Ellen, hon har fyllt år så vi åkte dit och åt massa fika.
Helgen är kortfattad.

Igår gjorde vi inte mycket, Dennis och jag busade inomhus. Hade ju tänkt att gå ut och leka men vädret var ju som det var..
Efter att jag lämnade Dennis på dagis så har jag dammsugit, torkat golven och diskat. Sitter nu vid datorn och tar det lite lugnt innan jag ska iväg och hämta Dennis på dagis.

Imorgon kommer Lotta och hälsar på oss. Det ska bli kul. Vi har inte setts sen den första då vi var på Magnus Betnér tillsammans. Vet inte om jag har skrivit om det? Nåja, det får jag ta och titta upp och kanske skriva om sen då.

Ska fortsätta slappa lite nu, titta om det finns något spännande på tv eller så.
C ya!

Jorå, så atte..

I fredags var vi som sagt på 40års-kalas, min morbror fyllde. De hade hyrt lokalen där även Noels kalas höll till i somras.
Det kom massor med folk, släkt och vänner med deras barn. Mycket god mat fick vi också. Och inte tala om fikat som vi sedan fick.. Ojoj, man åt så man nästan sprack.
Vi åkte med mormor och morfar hem till dom och sov över där. Vi kom sent i säng, klockan var strax före kl 00 och den lille herrn vaknade kl 8.
Lördagen gick mest ut på att gnälla, enligt Dennis. Ingenting dög, fram tills han fick sova sina 2 timmar på eftermiddagen. Vi åkte hem senare på kvällen och somnade sött innan Micke ens hade kommit hem från jobbet.
Under söndagen så var det bara slappa som gällde. Vi gjorde inte ett skit här hemma, även om det hade behövts städat och diskat. Igår blev det slappt också.

 Imorse var det dags för dagis och det gick så bra att lämna honom. Jag vet ju i och för sig inte om han blev ledsen efter att jag hade gått, när han såg att jag inte längre var kvar.
Sedan jag kom hem igen så har jag setat här vid datorn, diskat och torka golven. I alla fall där en viss D har skvätt ut saft. Inte så trevligt att gå på golvet och helt plötsligt så fastnar man med strumporna i golvet. Men nu är det borta.

Jag håller på att ordna en ny blogg, så snart slutar jag skriva här. Ni får väl hänga med över till den andra bloggen sen när den är klar, jag länkar senare.

Läkarbesök

Japp japp, snart är det dags att dra på kalas. Dennis ligger och sover, jag ska strax packa ihop våra saker. Mormor lär väl ringa snart också så man får veta när man ska vara påklädd och stå ute och möta upp dom.


Imorse ringde jag till BVC i Hofors och frågade vad tusan jag ska göra med Dennis förkyldning, jag fick ett nummer till Vallhovs HC och fick en tid hos en läkare. Det var bara att slänga på sig kläderna, kolla upp på kartan var jag skulle gå :P jag hittar fortfarande inte i Sandviken, jag vet var stan ligger!
Som tur var så hittade jag. Läkaren sa att det inte var något att oroa sig för, det kommer att gå över så småningom. Vi skuttade glada iväg in till Apoteket och köpte Alvedon, Ipren, tandborste, duschtvål och nässpray. Det är bra att ha.
Idag har Dennis inte haft någon feber i alla fall, vilket är skönt.

Nåja, nu har jag inte tid att skriva mer. Måste packa ihop våra saker tills mormor och morfar kommer och hämtar oss.
Gävle on!

Slarviga mig..

Herregud, nu var det 2 månader jag skrev här..

Jag skriver lite kortfattat om vad som har hänt; Dennis har börjat på dagis och trivs hur bra som helst. Han älskar att leka med de andra barnen och lär sig något nytt varje dag.
Han älskar musik också. Mora Träsk går i varv här hemma, men dock inte bara för att Dennis vill ;) jag tycker det är charmigt med Mora Träsk, lätt att sjunga med i låtarna.
Sen då.. Ja det har nog inte hänt så mycket mer, inget speciellt som jag kan komma på nu och kan anteckna.

Igår var Malin och Liam hos oss och lekte. Dock ringde de från dagis igår och sa att Dennis hade feber, så jag fick hämta honom från dagis vid lunchtiden.
Vid ett så mötte vi upp lilla Liam och Malin. Vi var ute en stund och lekte i lekparken, vi gick in och fikade lite. Våra barn gillar´t :P Vi fortsatte med att leka och busa tills Dennis blev helt slut och fick gå och lägga sig en stund. Jag gjorde ordning mat, Flygande Jakob. Liam och Malin åt, så jag tror de tyckte det var gott :) YAY!!
 Så idag har Dennis fått vara hemma från dagis för att vila upp sig. Imorgon ska vi till Gävle på 40års-kalas, min morbror fyller. Micke kommer jobba 12 timmar imorgon och eftermiddag på lördag så Dennis och jag sover över hos mormor och morfar. Dom ska även hämta oss här i Sandviken, så vi åker med dom in till Gävle imorgonkväll.

Fan vad ful min blogg är, mörk och trist.. Det ska jag ändra på nu.