Bara tråk och Second Life

Klockan är nu 23:58 när jag skriver detta..
-Det står still en stund-
....
kl 23.59
kl 00.00

Vet inte ens vad jag ska skriva...

Jag har i alla fall provat Second Life lite grann och det är helt ok tidsfördriv nu i väntar på bebis. Har gått över 4 dagar nu och det är trist att bara vänta. Men ändå så är det rätt skönt och det är ju mysigt med bebis i magen.
Jag kommer att sakna magen, det tror jag.

Jag hoppas det händer något kul i helgen. Jag tror syster vela komma förbi och se på film, så vi ska väl ladda upp med lite snacks och dra nån film.

Äsch.. ska nog ta mig en smörgås och sedan sova. Skriver någon dag då det hänt något kul, eller så.

BF idag. Städat och donat hemma.

Klev upp tidigt imorse, åt frukost och slog igång tvn. Tittade på något skit på Disney Channel och somnade, sov mellan kl 9 och 12.30, vaknade av att telefon ringde och sedan ringer mobilen. Nyfiket folk som undrar om det hänt något än :P

Har diskat, plockat om i skåpen och tvättat. Mycket spring i trapporna i hopp om att det ska sätta igång, men icke.
Går nog över tiden lite ändå..
Ska träffa barnmorskan imorgon på eftermiddagen, så vi får se vad hon säger och tror om hur länge jag kommer att gå över.

Har ingen ork till att skriva mer... blir nog sängen alldeles strax i alla fall. Skriver mer imorgon.

Ciao!

Hallå i stugan!

Igår var mormor, mamma och jag iväg till Barnens Hus i Hemlingby. Köpte en babysitter "Fisher-price Aquarium Take-a-long-swing", badbalja samt en sopkorg för blöjorna.
Vi åkte sedan in till Valbo och plockade på oss en hel del saker - kläder, mössor, blöjor, nappar, våtservetter, tvättlappar, nappflaska m.m. Det blev ju en del att bubba hem på sedan.
Har packat BB-väskan med lite saker och ska ta och packa ner lite till ikväll, med tanke på att den är beräknad den 23:e juli (dvs om 3 dagar) Man vet ju aldrig om den kommer tidigare. Jag är ju lagomt nervös, kan jag lova. Men är inte speciellt orolig över själv förlossningen, utan jag är mest nyfiken och nervös för hur det kommer att sätta igång. Jag som är ensam inatt, imorgon natt och i övermorgon natt, men jag har ju mobilen påtankad med pengar och laddaren nedanför sängen och mobilen på nattduksbordet, så det är ju lugnt.

Inatt sov Sofie hos oss. Vi tittade på The Return, men det blev kanske inte så mycket tittande eftersom vi mest satt och pratade under hela filmen. Det blev ganska tidig kväller för både Sofie och jag var trötta. Tänkte kika på Övernaturliga Fenomen på Discovery kl 01, men vi gick och la oss kl 01.15 redan. Orkade inte sitta uppe + att Sofie kände sig krasslig i halsen.

Vi klev upp vid elvatiden på morgonen och drog igång en till film efter frukosten - Blood and Chocolate. Det var någon varulsfilm.. Sofie somnade efter ca 20 min, så jag fick titta på den själv.
Har en film kvar - Prey. Får se om Sofie kommer ikväll, eller om hon ska vara ute eller hemma hos sig ikväll. Annars väntar jag med att se den med henne en annan dag.

Mickes mamma, Maritha, kom förbi en stund idag med bilbarnstolen från Ellen och lite kläder. Hon har ju stickat en tröja, mössa och ett par vantar att ha till bebis i vinter. Hon håller även på att göra en filt av samma garn, den är liksom alldeles luddig. Bild kommer upp i min
bilddagbok senare ikväll.

Jag provade att göra bananpannkaka idag och det blev jääääla gott alltså. Jag älskar banan och pannkaka, så det är kanske inte så konstigt att jag blev så kär i det.
Bananpannkaka med vailjglass. Ååh, kärlek!!

Nu ska jag ta och surfa vidare och bara slappa resten av kvällen!
Ciao

Storstädning >.<

Vaknade inatt vid 2-tiden av att det kliade så jävligt i håret. Låg och kliade tills det började svida. Klev upp och gick lite och sedan la jag mig ner igen.. Dock kunde jag inte somna om för jag blev så pigg av att gå runt.
Till slut så somnade jag och sov till kl 4, minns då inte vad jag gjorde, men somnade strax därefter om igen och väcktes sedan av väckarklockan kl 6.
Jahapp, tänkte jag, dags att kliva upp. Låg och drog mig lite och klev sedan upp och gjorde ordning lite frukost till mig, Micke var då på jobbet redan.
När jag väl hade ätit klart och hunnit piggna till framför datorn så kom mamma och mormor strax efter kl 7. De hjälpte mig att storstäda lägenheten. Är så himla tacksam över att de hjälper till. Kanske ska köpa dem lite blommor.

Pantade burkar och pet-flaskor som gav oss ca 260:- , inte illa. Drog iväg all pappersinsamling också, skönt att få det undanröjt.
Fixade benen på skötbordet också och la ner kläder i lådorna och börjat packa BB-väskan lite smått. Mamma lovade att åka in till Valbo och handla mer saker på torsdag.
Blir så himla nervös nu när det närmar sig. Det kan ju hända när som helst, för fan. Otäckt. Men jag har lovat alla vänner och bekanta att höra av mig när vi är på väg in.

Har bara slappat vid datorn sedan Micke kom hem. Tittade på Emil i Lönneberga medan vi åt och sedan kom Johan och Sanna hit.
De sitter nu och ser på någon krigsfilm.. Jag är inte så sugen på att se den så jag hänger vid datorn så länge och väntar på nästa film, The Messenger, eller vad det nu heter. Har en massa godis som ligger och väntar på mig också, jag är sugen.

Oh well, jag ska försöka vara lite social med de andra nu/snart.

Varmt!!

Sitter här i värmen och gnider. Jag sitter inte skönt på stolen och hittar ingen bekväm ställning heller.
Idag känns som en jävla trökdag, orkar inte göra något alls, bara slappa.

Igår var jag med Lotta. Vi gick runt på Hofors lite och sedan hamnade vi hemma hos henne. Var ju så nyfiken på hur hon bor. Fick träffa Theodor och Douglas också, det var länge sedan jag träffade dom. Dock kände jag inte för att leka med dom, jag är för tjock så det är skapligt tungt att röra på sig. Så oerhört osmidig.

Oh well, vi får väl se vad som händer idag. Vore ju bra att hämta hem vagnen med tanke på att datumet är satt den 23:e, det kan ju komma tidigare också och det vore skönt att ha den hämtad så man kan gå ut lite sen.

Nu blir det mys på balkongen med Tyson en stund.

Städa..

Igår blev jag glad i hela kroppen. Viola ringde, henne har jag inte pratat med på telefon på flera år! Sista gången var nog i nian, eller första året på gymnasiet.
Hon har ju bott utomlands på sistone och är nu hemma i Gävle igen. Blev så glad när hon ringde. Får ta en fika med henne någon dag.

Idag har jag slappat på soffan hela förmiddagen, så nu har jag dammsugit och ska strax börja med disken och koka ihop lite mat. Är så himla hungrig.
Får se om syster kommer förbi och hjälper mig att städa lite, annars kanske vi drar av en film eller så.

Ska vara med Elin på torsdag. Vad ska man då hitta på, måntro?
Och i helgen ska jag vara med Lotta. Länge sen vi hittade på något nu. Är nyfiken på hur hon bor nu ju.


Oh well.. Nu kurrar det i magen, så jag ska sätta igång med disken så jag kan koka ihop den där maten - stuvade makaroner och falukorv. Yeah!

Tråkigt, tråkigt, tråkigt..

Hela denna vecka har varit riktigt jäkla seg..
Igår som jag mest hela dagen på soffan, gick ut med mamma och syster för att handla och gjorde ordning mat och sedan sov jag lite till.

Micke har eftermiddagshelg och jag sitter här själv och bara knappar på datorn, ska försöka ta och se någon film och försöka städa lite.
Är tvungen att gå till affären igen för att handla lite mjölk, kanske man ska ta och köpa hem lite godis att snaska på och fråga syster om hon vill se på film. Vi får se.

Det händer absolut inget längre. Är så himla trött på detta väder också, när kommer solen och värmen tillbaka?
Kl 12 skulle jag egentligen vara hos Sanna på FL-träff, men det blev inget av för min del. Jag vaknade kl 11.30, men jag antar att det inte är första och sista gången vi ska ha en träff, så jag kommer nog till nästa gång.

Jag längtar efter min bebis också. Som det känns nu så tror jag att jag kommer gå över tiden.. Men man vet ju aldrig.

Äsch, nu skiter jag i detta och börjar städa i stället. Ska packa BB-väskan också så den är klar.

CIAO a-s-s-h-o-l-e-s

Nytt hår

Nytt hår

Igår var Vera hit med mina dreads, de är svarta och har några svart/vita transitionals och några candycanes. Jag blev så himla nöjd med dom! Hon hade lite svårt själv att lämna ifrån sig dom, sa hon, så hon var nog jäkligt nöjd själv också.

För övrigt ska jag inte göra ett dugg idag, mer än att slappa och tvätta mellan kl 16-19. Kanske ringer syster när jag börjar bli klar med tvätten så vi kan dra en film.

Har inget mer att skriva idag.. får skriva mer någon annan dag då det händer lite mer saker.