Oh well..

Ingen magont idag, skönt! Micke var snäll och köpte mig laktosfri mjölk..Tänkte ta och prova äta och dricka mjölk och mjölkprodukter ett tag och se om det blir bättre.
Dennis och jag har myst ikväll och han somnade för drygt 30 min sedan, så nu har jag tid över till annat innan jag själv ska gå och lägga mig. Jag skulle vilja äta något, men ska nog svepa i mig en kopp te istället.

På fredag ska syster och jag gå på teater på Folkan, det ska bli kul. Sedan på lördag ska vi ha en tjejkväll hemma hos mig. Sofie har redan nappat upp 3 st av sina vänner, men jag har inte nappat upp någon alls.. Jag har fett snålt med vänner nu efter att folk fick reda på att jag var gravid och ännu fler försvann när jag blev mamma. Jag är så less på folk! Men jag ska i alla fall fråga runt lite, annars får jag nöja mig med att det bara blir Sofies kompisar... Tur att jag känner dom så de inte bara blir folk jag inte känner eller känner igen.
Måste fixa sterio också... Bajs! Men det löser sig nog.
Men ja... om någon råkar läsa detta och är sugen på att komma så kan du/ni väl skriva en rad eller så..

Nu har jag spikat för att göra en earl. När det blir är en annan historia..

LS

Det är bara skit, skit, skit, skit. Det går inte att göra något åt det.
Kalla mig patetisk, men du förstår fan inte!!!!!!!!!

Tisdag

Hej hopp, negersnopp.. .eller nåt..

Här sitter jag och lyssnar på Playdio-radio.. Sugmusik :/ bara dunka-dunka, men det kommer faktiskt någon bra låt då och då, som Aqua - Barbiegirl.. Haha, skämt bara.
Ska snart ta och äta min tonfisksallad och sedan hänga tvätten som nästan bara består utav Dennis spytrasor. Jag är barnledig i dag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tänkte se på film senare i alla fall.

Jag skulle vilja gå på Wasteland den 21/12 men det är svårt att ragga ihop folk som vill gå med en, så jag har gjort lite reklam på bilddagboken. Förhoppningsvis så vill någon gå med mig.
Tyr kommer upp och hälsar på då också, det ska bli roligt att få träffa honom igen. Då ska jag bjuda på bullar, hade jag tänkt.

Sitter och funderar på att göra en till piercing också.. men eftersom jag är som jag är så lär det inte bli något ändå.. So fuck it! Men jag ska fundera lite mer på det i alla fall.

Puré

Dennis och jag gick över till mamma igår, jag blev bjuden på mat, färgade håret på syster och så kikade vi på slalom på tv.
Mamma följde med oss hem en snabbis för att lämna babysittern och mat till Dennis. Så jag gjorde ordning lite potatis som jag kokade och hällde sedan i morötterna (som mamma kokat till maten) och potatisen i en bunke och så körde jag omkring med stavmixern. Den sög! Den blev tokhet och det rykte ifrån den, till slut så la den av.. Så det tog ca 40 min att få allt till puré. Nåja, jag fick pilla bort de stora bitarna och så frös jag in det, ska kolla strax om det blev bra.

Syster frågade om hon fick sova över hos mig inatt och det fick hon. Vi tittade lite på tv och gick sedan och la oss vid kl 00.00. Det blev lite sent, men vi får skylla oss själva.

Får se om jag orkar följa med Micke till R-holm, mitt huvud mår fan inte bra. Inte jag heller för den delen. Känns som om jag håller på att bli förkyld eller nåt.

Är så less på mig själv. Jag kan inte glömma och jag hatar min svartsjuka
. HATAR DET!  Allt är åt helvete ändå.. som det känns nu så kan inget bli bättre. Jag hatar mig själv.

Söndag = slappdag

I fredags var Micke och jag i Falun hos Johan och Sanna. Vi drack "läsk" och såg på tv, pratade och höll på. Sedan gick vi ut i kylan, jag bara i kjol. Vi hamnade på Engelska Puben och där satt vi och pratade, åt chilinötter och drack "läsk". Vi fick sedan gå hem igen, vi orkade inte vänta 30 min på en taxi.
Nåja, det var trevligt ^^
Åkte förbi Rusta på vägen hem och köpte tuffa stjärnor att ha i fönstret, med deoder.
Hämtade Dennis igår hos mamma och Andy, han hade varit så snäll så. Så Dennis och jag mös lite innan han skulle sova.

Idag händer det nog inte så mycket, har inget planerat och har ingen lust till att göra något heller tror jag.
Dennis ligger i gymet och pratar och skrattar och jag ska väl ta och äta frukost.
Skriver väl mer ikväll om det råkar hända något idag.


Kill me

Onsdag kväll

Vi for till Valbo och handlade lite. Var in på Toys R Us och köpte ett spel, pussel på 2000 bitar och en bitring till Dennis. Sedan så kollade vi efter lite kläder och jag hittade en fin dress med Hello Kitty, bh, 2 st linnen, 3 par trosor och så fick Dennis 2 st pyjamaser som jag nyss tvättat upp.
Medan vi var i Valbo så fick Dennis vara hos sin farmor. Han hade varit så snäll så, när vi kom och skulle hämta honom så satt han i bilbarnstolen och sov på köksbordet. Sötnos då. Så nu sover han igen, han har somnat för kvällen nu. Hoppas han är så duktig som han varit innan, sover hela natten utan att vakna och ska ha mat.
Han var även på väg över på mage idag, även hos Micke.
Jag fick en blomma från HoforsHus idag också. Haha, vad snällt utav dom.

Tror jag ska ta och se på en film innan det är läggdags för mig med.
Har inget planerat imorgon, ska tvätta upp det sista i tvättkorgen och så skulle Micke komma förbi. På fredag ska vi till Falun och fira Johan. Det lät som det skulle bli utgång. Men jag ser mest fram emot att komma bort lite. Vi ska stanna över hos Johan och Sanna till på lördag, så Dennis får sova hos min mor och Andy.

Oh well, ska väl ta och leta på en film att se innan jag somnar. Äta digestive-choklad och film, kan det bli bättre?

Jag hatar det.....

Sinisthra - My Sweet Nothing


Så fort något är fel, så lägger allt jävla skit på mig själv. Allt är mitt fel! Det spelar fan ingen roll vad man gör eller säger, det blir bara kattskit av det ändå.
Har inte sovit en blund inatt, har tvingat mig själv till att sova. Sprungit på toa och känt mig spyfärdig flera gånger, men nu mår jag bra, efter att fått tömma kroppen och fått lite föda i magen.
Om det blir Valbo idag eller ej, vet jag inte.... För han svarar inte! Jag vet fan inte vad jag ska göra.. Allt, jag, känns så jävla meningslös/t.

ORKA!!!!!!!!!!


Igår var jag med Elin, vi tog en fika på Hanssons. Länge sedan vi sågs, hon är ju mycket med Karolina nuförtiden också. Det var kul att ses och prata igen iaf.
Vi ska nog ta och ses igen rätt snart. Hon kanske flyttar i slutet av januari och då kommer man inte få träffa henne lika ofta, så vi får ta vara på den tiden som finns kvar, om det nu blir så att hon flyttar.

Nåja..Ska hoppa in i duschen, göra mig klar, sedan  går jag upp till honom.

Igår och idag

Igår var det träff med föräldrargruppen, vi såg på en film om hur man gjorde lite puréer till bebis och så. Carina, barnmorskan, tog och gjorde ordning potatis- och morotspuré som vi fick smaka. Det var helt ok faktiskt, smakade som potatismos med lite morötter. Sedan fick Dennis, Joline och en till bebisflicka (minns inte hennes namn) provsmaka. Joline verkade tycka om det, men Dennis såg lite skeptisk ut och han tuggade mest på sin spytrasa, som vanligt.
Det blev lite över så vi fick ta hem det, så vi ska försöka ge Dennis lite av purén nu och hoppas han kommer gilla det. Fick massa recept på puréer och jag ser fram emot det och att ge Dennis smakprover.

Efter träffen så följde jag med Micke hem med matvaror och Dennis, sedan gick jag hem och tvättade, dammsög och diskade. Sen var det bara till att gå hem till Micke och äta. Potatisgratäng och fläskfilé, muums!
Dennis var snäll och satt och pratade medan vi åt.

Idag är det tänkt att jag ska vara med Elin, det var länge sen nu! Men hon kände sig inte så kry igårkväll, så vi får se hur hon mår idag. Annars har jag inget planerat alls idag. Bara slappa och ta det lugnt.

Fortfarande söndag

Rätt så händelserik dag idag med massor av besök :)
Syster kom och var här hela dagen. Vi spelade lite kort och såg på tv. På eftermiddagen kom Lotta, Mattias och barnen, vi såg på finlandssvenska MGP Jr.. Det sög och Mattias kommenterade hur "duktiga" dom var på att mima till playback ;D Lite kul. Efter att de gått så gjorde jag ordning lite mat till mig och syster, det blev fiskpinnar och ris. Jessika och Emeli kom och kollade in mitt boende. Dock var Dennis lite kinkig så jag hann inte vara med dom så mycket.. Jag satt mest i köket med Dennis medan hans mat skulle bli klar, sedan skulle han sova och han somnade till slut. Syster blev godissugen så de drog iväg i Jessikas epa och köpte godis, sedan vet jag ej var de tog vägen.
Så nu är jag själv och tar det lugnt. Småtittar på tv, det är någon svensk film på fyran.

hmm.. nåja.. jag ska återgå till filmen och lägga mig på soffan en stund. Börjar få ont i magen.. igen..

Söndag..

Inatt sov Dennis från kl 21.45 till kl 7.30. Han vaknade inte en endaste gång under natten, han rörde lite på sig och gnällde lite då och då, men det var bara till att ge honom nappen så somnade han om igen. Duktig bebis.
Vi har lekt på golvet och gosat i soffan, tills han somnade i mitt knä. Jag har nyss lagt honom i sin säng så jag ska nog ta och passa på att duscha strax.
Tror att grannen hade fest igår, eller så spelade han bara musik väldigt högt. Dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk.. Han spelar även nu också. Och gubben som har sitt garage under mitt vardagsrum bor nog där nere också. Fasiken vad han sågade imorse, öppnade och stängde den förbannade dörren. Skiter på mig varje gång. Märks att man inte är van vid ljudena ännu, men det kommer väl.

Har annars inget planerat idag.. Ska nog ta och diska undan lite och ställa upp i skåpen och sätta igång en maskin med tvätt. Många spytrasor som måste tvättas.
Sitter nu och lyssnar på Lacuna Coil på YouTube. Blir till att lyssna på musik därgenom när jag inte har några skivor. Eller ja, jag fick ju låna ett gäng av Micke, kom jag på. Ska nog dra igång någon utav dom skivorna istället.. om jag orkar. Tystnaden är ändå skönast.

Huvudvärken är kvar dock.. Huvudet känns tungt.. men det får jag leva med.
Jag blev sugen på popcorn.. Har iofs en påse kvar, hmm, ska jag?

Kväller

På förmiddagen kom mina syskons pappa med sin tjej, på besök. De kikade på min nya lägenhet och gullade med Dennis. De bjöd mig på mat senare på kvällen.
Syster kom förbi vid ett-tiden, sedan Micke. Han hälsade på lite innan han drog iväg till Johan och Sanna i Falun. Efter att Micke åkt iväg så såg syster och jag lite på tv och datade lite. Vid halv fem så gick vi iväg till hennes pappa och åt mat. Det bjöds på fläskfilé, strimlad potatis, sallad, brocolli-(stava??)stuvning med bacon och maaassa vitlöksbröd till. Gott gott. Jag åt allt, utom stuvningen.
Efter vi ätit så skulle Christer och Ann-Marie åka till Christers mor och far i Bodås och umgås, så syster och jag tog och klädde på Dennis och gick ut och gick lite. Vi gick till huset mittemot mig och där stod våran bror, Erik, med sin tjej och andra kompisar. Erik vela följa med hem och se hur jag bor och då vela också Kattis vara med och självklart fick dom följa med.
Vi tittade på film, Kattis blev trött och gick hem samtidigt som min syster. Erik var kvar och såg klart på filmen med mig och Dennis.
Erik gick iväg och mötte Millis och några kompisar nyss och Dennis somnade i min famn. Äntligen somnade han. Jag blir nog inte uppe länge till. Mår så jävla kasst. Har ont i huvudet, vilket jag har haft i ca 3 dagar nu, mår illa och blör som en jävla gris. Det här kan ju inte vara bra. Det har aldrig varit såhär förr.. Men men, får ringa på måndag och kolla upp det om det fortsätter.

Men först, ska jag nog ta mig en chokladbit och ett halvt glas med dricka, sedan sova! Försöka i alla fall..

God morgon, för fan!

När jag la mig vid kl 00.15 igår så började Dennis att röra på sig i sin säng och jag tänkte "Nej, vakna inte nu. Snälla, somna om". Han somnade om, skööönt, så jag la mig ner och somnade nästan med en gång. Vid tvåtiden hörde jag Dennis röra på sig igen, jag gav honom nappen och han somnade om. Men vid tre så vaknade han och vela ha mat, jag värmde maten, gick på toa en snabbis, matade Dennis och när han skulle rapa så la han världens spya på min ena huvudkudde. Suck... Jag får ta och tvätta den idag, så får jag sova med en kudde inatt, det är nog inte hela världen.
Han somnade ganska snabbt efter att han hade spytt. Jag satt med honom i min famn ett tag och lyssnade på grannen ovanför... Fyfan, var han så jävla snorfull så han lät så jävla mycket? Jag hörde bara honom prata och det lät nästan som om han drog i möblerna i sovrummet hos sig. Sedan hörde jag att han låste upp dörren, tröck upp hissen men Sprang ner för trappen, öppnade portdörren och en bil åkte iväg och sprang sedan upp igen... Jaha? Vad fan vad det bra för? Sen blev det tyst! Då kunde jag lägga ner Dennis i sin säng igen så fick jag med sova.
Han sover än och klockan är över åtta. Det händer sällan att han sover såhär länge.

Annars idag då..? Hmm, vet inte alls vad vi ska hitta på. Om vädret tillåter, så tänkte jag att vi ska ut och gå. Har ju ingen termometer ute så jag vet inte hur kallt det är. Men iofs så är det bara att gå ut på balkongen och känna efter.
Kanske att Mattias och Lotta ska komma och hälsa på, men vi får se. Mattias kom ju hem till Lotta sent inatt och han vill nog bara slappa idag, men vi får väl se sen när Lotta ringer.

Tänkte lite igår om man skulle ta och ha någon tjejkväll nån helg framöver, men eftersom jag har så snålt om vänner så lär det inte gå. Den tjejkvällen kommer nog sluta med att det kommer samlas törstiga småkillar i min lägenhet. Eftersom syster och jag har gemensamma vänner så kommer nog ALLA fråga om det är fest och kommer "förbi" och "kollar läget". Jag har varit med om det själv. Det var ett lan hos Anders och de skulle dricka och POFF så var halva Hofors där.
Så det är väl igentligen ingen idé att göra något kul tillsammans, det kommer nog bli kattskit av allt ändå. Och jag som aldrig hållt i något sådant förr, hur ska jag lyckas? Jag har fasiken inte en låt på datorn! Och mina vänner och jag har absolut inte samma musiksmak. Den ena gillar punk/skate och lite disco/trance (jag vet ingen skillnad på dom :P), den andre gillar punk, den tredje gillar Oi, den fjärde och resten gillar skin, white power m.m. Så det funkar liksom inte med Gothic och Doom.. baaaaaaaah!


Nu blir det frukost och Barnkanalen på TV. Mina kanaler suger ankpung.

Fredag kväll

Jobbigt, den jävla mensen gör mig galen.
Micke var hit och lämnade Dennis. Han hjälpte snällt till med disken och hängde min tvätt :) tack. Dennis har varit snäll och pratig som vanligt. Han satt snällt och flinade i Bumbo-stolen och jag var ju självklart tvungen till att ta bilder på det också. Måste ju dokumentera allt vad lillen gör.

Efter att Micke gick hem så har Dennis och jag slappat framför tvn. Nyss kom syster och vi tittar på tv. Just nu är det vädret, sedan Idol en liten stund och sen är det Fredag hela veckan. Det är kul, kan jag lova. Typiskt min humor.

Annars... hmm.. inget speciellt. Dennis sover sött och syster och jag smaskar godis och läsk.


47857-6

Min älskade son <3
Riktigt glad av att sitta i Bumbo-stolen. Lycklig bebis!

Fredag morgon

Vaknade för ca 1 timma sedan av att jag hade sån jävla mensvärk. Dom här p-pillrena verkar inte funka eftersom jag hade mens för lite mer än en vecka sedan. Eller ska det vara såhär efter att man fått barn? Oh well, hann inte ringa BM heller och fråga.. Får göra det på måndag. Jag vill ha något bra preventivmedel som stoppar upp mensen i hela år! Jag är verkligen less på att ha så ont varje gång.
Nåja..

Jag har sovit rätt ok inatt. Somnade strax efter kl 1. M bjöd på tacos.
Jag ska springa med dammsugaren och diska idag. Sen kommer M hit med Dennis, min lilla goseplutt.

Är sugen på en tatuering och kanske en piercing till.. Men det är så mycket som sätter emot. Varför är jag så rädd för vad folk kommer tycka och säga? Jag har alltid haft svårt för det och det går mig på närverna. Jag har inte världens bästa självförtroende, om jag ens har något alls.. Ibland känns det som jag håller på att falla tillbaka tiden då jag tänkte mycket på att ta livet av mig, för att jag inte orkade, skolan gjorde så att jag mådde piss, folk snackade bakom ryggen m.m. m.m. kan fortsätta så att det inte finns bokstäver kvar.
Ibland känns allt, ALLT, värdelöst, meningslöst. Jag vill bara ge upp.. Allt. Men nu när jag har Dennis så vet jag att jag inte kan göra det.
Jag känner mig värdelös, oduglig, patetisk, meningslös, okunnig osv.. På sistone har det inte gått en dag från att tårarna har fallit..
Jag ska inte fortsätta skriva om det.. det gör så jävla ont i hela kroppen.

Nu ska jag äta frukost och sätta lite fart innan mina pojkar kommer.

Torsdag, kallt och vitt ute

Usch och fy för inatt.. Har inte kunnat sova något bra alls. Vet ej varför. Har legat och vridit och vänt mig i stort sett hela natten och så vaknade jag kl 8.15 av att syster skickade ett sms. Klev upp på toa och la mig för att försöka somna om
 igen, men icke.. tog och svarade syster på sms och mitt huvud kändes som att det skulle explodera vilken sekund som helst.
Så nu knaprar jag Alvedon och ska äta frukost strax.
Dennis är hos Micke och vi ska gå ut och gå efter att Dennis har ätit vid elvatiden.

Jag måste köpa mig en utomhustermometer så att jag kan se hur kallt det är ute. Man vill ju inte gå ut när det är svinkallt + att man inte får gå ut med spädbarn när det är för kallt heller.
Ska åka in till Valbo och handla mat nån dag framöver och tänkte passa på att åka in till Gävle på Clas Olsons. Man kan ju hitta lite fynd där inne ibland. Tänkte bland annat leta på om de har frisörsaxarna kvar, eftersom jag klipper min syster väldigt ofta så vill jag ha en sådan sax och inte ta en vanlig sax.. Det blir inte lika bra.

Hmm.. Ingen som vill komma och hälsa på mig? Ta en fika?
Känns som evigheter sedan jag umgicks.. Har haft fullt upp så pass länge nu. Jag tänkte i alla fall ha nån slags inflyttningsfest snart, eller kanske en tjejkväll. Fixa lite spel, lite "läsk" ;) och sånt. Vi får se. Jag måste höra mig runt lite först om det är någon som är sugen, annars skiter jag i det.

Tisdag

och det snöar.. Pissväder! Oh well, flytten är klar i alla fall. Saknas något att hänga på väggarna dock.

Satt och tittade igenom gamla bilder på datorn.. Liten var man och inga stora bekymmer alls. Och idag har jag barn och tar ansvar. Wohoo, tiden går fort och det känns rätt bra. Men jag saknar den tiden lite ändå. Lite trist att min gamla Helgon försvann förut, annars hade det varit riktigt kul att läsa gamla dagboksinlägg från den tiden.

Käkat sallad som M och jag gjorde ordning igår. Gott gott. Nu väntar jag på att Dennis ska vakna, ge honom mat, jag ska duscha och göra mig ordning, sen ska vi ut i snön och traska till affären. Sen blir det nog till att sitta inne och mysa och se på film tror jag.
Annars har det inte hänt mycket. Kanske man ska ta och köpa hem lite mjöl och sht och sedan baka? Hmm, lite sugen är jag ju. Men vet inte vad jag vill baka för något. Äsch, jag kommer säkert på något, eller så skiter jag i det.

Räknade nyss ut att det är 34 dagar kvar tills jag fyller, då är det alltså 41 dagar kvar till julafton. Jag som tyckte det nyss var jul.

Nåja, jag ska göra ordning Dennis mat nu och vänta tills han vaknar. Han har sovit sen klockan var strax före elva.. Mja, mellan tio och elva. Han somnade efter han ätit.

Kallt som fan

Det kommer bli en låång dag i Valbo idag.. Det känner jag på mig. Kommer handla till förbannelse. Ska leta på en vinteroverall till Dennis. Hans mjuka overall börjar bli förliten och den är nog lite för kall nu..
Såg på termometern att det är -3 grader ute.. Fy fan! Jag vill inte ha vinter och kyla.. Ge mig sommar, sol och värme... Festivaler, parkfylla och massa kul. Inte för att jag dricker alkohol tills jag blir full, men det är trevligt att sällskapsdricka lite.

Försöker få fram en bild i skallen på hur det kommer att se ut.. Vill ha massor med levande ljus.. Kanske ordna ett stenfat, eller liknande i alla fall, med små stenar och grova ljus i olika färger. Mys!

Oh well, jag lär göra Dennis i ordning, han ska få vara hemma hos sin gammelmormor i Torsåker idag medan jag, mamma och Andy shoppar i Valbo.

Skitväder

47857-5

(Gammal bild från förra veckan...)

Jag vill inte ha snö! Att vädret inte kan förstå det ;) hopplöst. Jag tycker att snön kan komma till jul och hålla sig kvar till efter nyår. Det är bara då det är som allra mysigast med snön.. tycker jag då.
Jag får ta en sväng in till Valbo och köpa mig ett par vinterskor. Mina kängor har nästan inga märken kvar + att det är hål i dom.. Det är inte så skönt att gå med plastpåsar på fötterna.. Blir rätt trångt i kängorna om man ska ha tjocka strumpor på och sedan plastpåse över... Men ja, vad gör man inte för att inte bli blöt om fötterna när man är ute i plasket.
Nej men jag har bestämt mig för att köpa mig ett par vinterskor. Är lite rädd över hur det ska gå med vagnen i snön och med hala kängor... Inte bra.

Igår var Mickes föräldrar på besök, de hade lite tårta med sig och vi bjöd på bullar och kubb :) och kaffe och saft såklart.
Dennis ligger i babygymmet och sover. Det är jobbigt att ligga och titta på tv, förstår ni. Jag lade honom på mage för att se hur han kan handtera nacken/huvudet och det såg rätt stadigt ut, men sedan dök huvudet ner och han började tugga på filten och började gnälla lite. Det är inte kul att ligga på mage för länge - han låg knappt 5 minuter på mage. Han var väl trött, stackarn.

Jag har plockat undan mina papper och kuvert som legat utspridda i lägenheten och rensat lite i bokhyllan. Dock är det mest Mickes saker som ligger i bokhyllan... Alla dataprylar, kablar, DVD-fodral och filmer, böcker, gamla Ginza-tidningar m.m. Onödigt! Han vill inte rensa, men det är väl hans val. Han hittar ju sina saker, så det är väl huvudsaken.. Men det ser så rörigt ut.
Det enda jag hade/har i bokhyllan är några ko-prydnader, ljus och några tavlor. Dom har jag lagt ner i en påse nu. Lika så alla mina papper.
Ska sätta igång tvättmaskinen också.. Men först ska jag nog ta och äta upp sista tårtbiten, hehe. Äta lite bulla också.

Är sugen på att baka, men det känns onödigt. Jag får fixa det när jag är klar med mitt. hmm..

The End...

Jag har  fått det bekräftat nu.. Jag fattar inte hur man kan göra så mot någon man älskar. Men slutpratat om det nu.
Imorgon är det måndag och jag ska hämta nyckel på HH.

Igår var vi på kalas hos Ellen och Dennis blev jätteledsen och skrek och skek.. Det var alldeles för mycket folk
, högljutt och varmt.. Han börjar ju bli blyg nu så inte konstigt att han skrek, stackars lilla vännen. Man får ont i hjärtat när han skriker sådär.
Det blev lite bättre när han fick ligga utan byxa och blöja. Anneli, Ellens syster var så snäll och åkte hem till sig och hämtade mat så Dennis fick äta. Vi tänkte ju inte stanna så länge, men eftersom många av gästerna inte hade träffat Dennis så blev vi kvar lite längre. Han åt tills han somnade en stund och satt snällt i mitt knä i soffan och tittade på tv. Men sedan blev det kinkit igen och han bara skrek och skrek. Vi klädde på honom och åkte hem, han blev tyst så fort han fick sitta i barnbilstolen och somnade när jag hade spänt fast honom i bilen. Han var så trött, stackarn.
Kom hem, fick lite mat och lekte lite i babygymmet och somnade. Han sov från kl 20 till kl 4, han fick mat då och somnade om igen och sov till kl 6.30.

I eftermiddag ska Dennis och jag gå ner till mamma och Andy.
Såg nyss ut genom fönstret och det är ingen snö på vägarna eller på trotoaren, så det går nog att gå säkert ner för backen. Usch, jag vill inte ha snö....