Mysig picknick i Källslätten

Micke och jag tog tåget till Falun, där mötte Signe upp oss och vi åkte till Källslätten. På vägen dit så mötte vi 3 lösa kor efter skogsvägen. Staketet såg trasigt ut så det hade troligen rymt från kohagen.
När vi kom fram till Källslättens stig så fick vi ju gå en bra bit upp i skogen, kliva över trädrötter, stenar och geggigt som tusan! Stackars Signe hade bara foppatofflor på sig, så hon var ju lite blöt om fötterna när vi kom fram till stället.
Det var himla mysigt! Vi fikade lite och sedan gick vi runt och tittade på omgivningen. Vi trodde att det inte skulle vara någon mer där, men det var rätt poppis faktiskt. De fanns bisexuella kossor i hagen också :P Korna och fåren delade hage och det var mysigt att gå bland dom.
Foton togs också :) finns i min bilddagbok. Orkar inte lägga upp bilder här just nu.
Signe vela mata fåren med banan, men min blixt på kameran gjorde så att fåret blev rädd och den åt bara upp bananskalet :P själva bananen hamnade på marken, men jag tror ett annat får åt upp den.

Det var i alla fall jättetrevligt och ett jättemysigt ställe :)

Cruising igår! WOHO!!

Efter cirkusen igår så åkte vi hem, åt lite matrester från igår och gjorde mig ordning lite grann. När jag sedan gick mot bussen så såg jag att det var världens jävla skitmåln bakom mig, tänkte att nej fan, nu kommer det väl spöregna och man kommer se ut som en dränkt katt.. När jag väl kommer till busshållsplatsen så kommer det några droppar bara. Vilken tur! Bussen är sen också och målnet gick som tur var förbi på sidan av. Inget regn i Gävle heller.
Ja men visst, väl inne i Gävle så var inte Stina ens inne på stan. GAH! Vad ska jag nu göra, tänkte jag. Jag satte mig vid en liten park nån stans vid ån. Där satt jag nästan en timme tills Mia kom. Räddaren i nöden, säger jag bara! När jag väl mött upp Mia så ringer Stina och vill att vi åker raggarbil, vilket vi gjorde, vi åkte ett varv och sedan gick Mia och jag iväg och kollade på bilarna medan Stina och hennes gäng skulle till Max och käka.
När Mia och jag står vid slottstorget, tittar på bilarna som cruisade runt och drack vår cider så kommer snutjävlen och sträcker fram handen mot burken och ber om att få ta den ifrån oss. Jaha?, vad fan är det nu då? Nä, man får inte dricka alkohol på stan. Så där stod jag, fattade ingenting för det kopplade först inte vad han vela, räckte honom cidern och öppnade kassen där det låg en Bacardi Breezer Watermelon och en Smirnoff Ice, den påsen tog han också! För, man får inte dricka på stan och just det märket jag hade på cidern låg böterna på 500:-, men de slapp jag betala och så vela han ju se vad jag hade i påsen, det tog han ju också, vilket han inte hade rätt att ta egentligen. Så jävla surt... Men Mia såg sedan var de gjorde av flaskorna, så vi gick dit efter att poliserna gått därifrån och plockade upp dom igen :D Vi gick till parkeringen, bakom en skitsnygg Buick -58, så att inte poliserna skulle se oss igen.
Vi stod där och snackade en del tills vi gick mot Heartbreak för att träffa hennes killkompis Micke. Och vi hade såå kul inne på Heartbreak! Jag dansade! Hahha fy fan vad kul det var och varmt och svettigt. Det är nog första gången jag har dansat ute :/ wohoo! Grattis mig.
Och väl inne på Heartbreak träffade jag Lina :) hon var söt! Jag hade ju sms:at med Lina lite under kvällen och hon sa att hon kanske skulle komma in hon med, hon berättade vad hon hade på sig för kläder och sedan mötte jag henne i toakön :D men det var Mia som frågade om det var hon: "Heter du Lina?" frågade Mia. Lina svarade "Jaa?" och tittade på mig och då presenterade jag mig och hej å hå vad glada vi blev :P haha vafan.

Bussen hem var proppad med folk, eftersom vi tog sista bussen och alla småbarn skulle hem. Mia och jag hoppade av bussen vid Sandvik och därifrån och hem så tog vi  taxi :P yeah.

Äsch. nu orkar jag inte skriva mer.. Måste käka frukost och sånt innan Falun!



Mia den busen :P Fan vilken min jag gjorde... jäla skit. Haha. Men skoj hade vi!

Cirkus

Åh, vad skönt, jag sov till kl 9:55 imorse. Snacka om skönt. Haha. Dennis följde med farmor och farfar hem igår efter vi varit i Hemlingby. Vid tolv så kom Per och hämtade oss, för vi skulle ju på cirkus kl 13.
Dennis såg verkligen fram mot att gå på cirkus :) Mötte Anna och Alex på vägen dit. Hoppas de hade skoj också.
Dock blev det ju inte så roligt efter pausen då Dennis satt/halvlåg i mitt knä och kissade igenom sin blöja. Jaha, det var bara att dra oss till bilen och åka till R-holm. Men det gick bra, Dennis fick gå och lägga sig och sova när vi kom dit, sedan åkte Micke och jag med bussen hem till Sandviken.
Jag ska till Gävle ikväll, Stina och dom är ju redan där så jag åker buss in om en stund. Ska se till att åka hem ikväll/inatt då vi ska upp imorgon och åka till Falun. Blir en massa åkandes denna helg. Haha. Men det är ju skönt att göra något än att bara sitta hemma och dega hela dagarna.

Yeah yeah. jag ska väl hitta på något att göra i några minuter till innan jag går till bussen.
Ciao!

SÅ är det!

Ja, visst är det lustigt att man duger i vissa stunder.. Att du träffar andra samtidigt som du har mig i ditt sällskap. Det är tråkigt, måste jag säga. Du blir som en helt annan person, men detta vågar jag inte säga till dig, så du får vackert ta åt dig utav det jag skriver nu.. om du nu läser min blogg.
Aja, det lär ju dröja ett tag tills vi ses igen. Man kan ju svara enkelt ja eller nej om du inte vill ses eller hitta på något, någon förklaring behöver jag inte ha, bara ett rakt och ärligt svar. Lätt som en plätt.

Jaja.. Vi har varit in till Hemlingby och handlat mat på City Gross tillsammans med Mickes föräldrar. Dennis följde med dom hem och kommer hem på söndag. Vi ska ju på cirkus med Jeppe och Ellen imorgon också :) då ska vi snacka om hårklippning ;) fy fan vad härligt! Micke ska också klippa sig, det vill han gärna göra innan han åker till Gbg nästa helg, troligen. Det vill jag med göra :D orka vänta med att bli nice i håret, liksom. FJORTISSANNA!! Hål i naveln igen och grejer :P inte för att jag liknar någon fjortis till utseendet och kommer definitivt inte att göra det när jag klipper mig. Men men, jag skiter i vad folk tycker om mig. Ser ni mig som "Sanna, hon den där svartrockarn.." eller som något annat, så får ni väl tycka det. Jag är väldigt blyg egentligen, kan vara väldigt barnslig men samtidigt allvarlig också. Jag är den jag är och om ni försöker ändra på det så kan ni fanimej dra åt helvete. Vad fan är ni för vänner i såna fall?

Imorgon är det fest i Gävle på cruisingen! Med Stina :) och hennes "gäng". Vet inte alls vilka som ska in till Gävle imorgon.. Ska försöka få tag i den där tjejen som jag addade på MSN häromdagen, om vi skulle ses imorgon eller inte.

Mmmm, det luktar gott ifrån köket. Micke står och lagar mat <3 klockan är halv åtta, lite sent med mat, men vafan.. Är man hungrig så ska man äta. Vore så gott att testa rostbiff-stek.
Får se om vi drar nån film ikväll också.

Sovit länge

Jaha? Det var ju mig en lustig person som kollade in min bdb igår.. Aja, visst får hon väl kolla, men det är ju hon som hatar mig, men ändå så snokar hon.. Vad roligt, hörrni.

Gick i alla fall och la mig tidigt igår, vid 23 ungefär och Dennis vaknade inatt och gnällde och sa "wowwa" vilket betyder stor på hans språk :P han skulle tydligen ligga i stora sängen med mig, så han fick väl ligga där en stund och sedan flyttade jag över honom till sin säng igen och där sov han till kl 7 då vi skulle kliva upp :) Det är ju dagis idag och jag är "ledig".
Jag ska diska och cykla iväg till apoteket under tiden Dennis är på dagis.. Sedan får vi se vad jag hittar på, kanske ringer Ellen och ber om en klipptid ;) mmmmmm så sugen!

Idag är det torsdag.. Ja... Kanske ska ut och festa med Stina imorgon i Hofors :) annars vet jag inte vad som händer. Cirkus på lördag i Hofors också, sedan åker vi kanske till mormor och morfar och stannad där till på måndag.


De senaste dagarna, när jag läst en väns blogg, så har tårarna kommit. Tänker på dig <3 det går bra. Vi ses när du mår bättre.

Nypiercad

Tjaba tjena HALLÅ!!

Förmiddagen var rätt slapp då jag var på MiROi och inte gjorde så mycket. Som vanligt, typ.. Jag väntar fortfarande på svar från Västerberg och fotokursen får jag börja redan på tisdag nästa vecka :) Skoj skoj!

Senare under dagen så åkte Dennis och jag till Hofors och träffade Sarah. Hon är en söt prick :) ses gärna igen om hon samtycker. Haha.
Hon följde med mig till Dianas studio, träffade Polly då hon gjorde en ny navelpiercing på mig. Yeah! Jag har ju haft där förut också. Så nu har jag ett stort fint plåster över piercingen som jag ska ta bort imorgon och får tvätta med saltlösning/koksaltlösning. Ska cykla till apoteket imorgon och fixa det.
Efter det besöket så satte vi oss ner på Hanssons och tog lite fika. Dennis var väldigt härjig idag, så jag var väl kanske lite irriterad :/ han var lika galen hemma och vägrade att lyssa när man sa till honom. Han var nog trött för han slocknade fort när Micke nattade honom.

Men ja.. Sarah pratade om något om spaproduktvisning, typ, som ska ske imorgon :) lite sugen blev man ju!

Tråkig dag

Igår träffade jag Mia :) vi lunchade på... uhm, jag minns inte vad stället heter.. Men den där restaurangen mittemot leksaksaffären på stan. Det var trevligt :) vi pratade om det mesta och vi ska ses igen snart. Skönt att äntligen träffat någon att umgås med här i Sandviken! Nåja..

Sen har vi mest bara slappat.. Jag är jättetrött idag., tog mig en koffeintablett nyss så vi får väl se om jag blir nå piggare. På förmiddagen tittade jag på Natt på Museum 2 och legat på soffan.

Hej hopp!!

Gårdagen

Igår var jag i Hofors. Först träffade jag Sofie, vi käkade grillat hos mamma och Andy. Sedan kom Emeli och de gick ut medan jag väntade på att Lotta skulle komma hem och göra sig klar.
Vi köpte godis och läsk och begav oss hem till Lotta. Sedan kom Putte och Mika från Sala med Malin och hälsade på. Vi såg en film X-Men. Det var rätt trevligt..

Dennis och Micke hade haft det skoj i Furuvik också :) Dennis hade tydligen blivit helt till sig när de först kom fram till chimpanserna. Sötunge då! Och han hade inte sovit en sekund under den tiden dom var där, utan han somnade i bilen hem.
Har lite bilder som kommer att komma upp i min bilddagbok senare.

När jag kom hem så mådde jag dåligt, mådde illa i magen.. hur nu det går.. Kändes inte alls bra och samma känsla har jag idag. Mår typ skit! Mår illa upp till halsen. Så jag blir hemma från MiROi idag, försöker få tag på Nettan på MSN.. Och så får vi se hur det blir med Mia, vi skulle ju ses idag och fika.
Jag ska vila mig idag, kanske mår jag bättre senare.. Sofie kanske komma hit efter skolan och ska sova över.. Hon ska höra av sig senare idag om hur det blir.

Aja. nu ska jag mysa med Dennis..

Usch, fy, blä

Fy vad ledsen jag var inatt, innan jag skulle gå och lägga mig. Jag läste en väns blogg om något jag själv varit med om, och fy sjutton vad jag stortjöt. Jag tänkte precis som du, jag kommer aldrig att förlåta mig själv för det. Aldrig. Jag vill inte ens tänka på stunden det skedde, fan vad dåligt jag mådde. Ångrar det så in i bomben, men det var rätt beslut då.. och jag ångrar så mycket att jag var själv, jag hade ingen nära mig som jag kunde prata med, berätta hur jag kände.. Nej fy fan, det gör jag aldrig om! ALDRIG! Dock var detta en hemlighet, jag har inte berättat för någon om det här, förutom för M, mor & L.
Men jag förstår precis hur du känner, gumman! Jag tänker på dig <3

Idag är det fint väder och jag tror nog att Per, Micke och Dennis åker till Furuvik idag :) Kanske Jeppe skulle vara med också, de visste inte igår. Jag blir inte med eftersom jag senare ska hem till Lotta och det känns tråkigt och stressigt att åka till Furuvik och sedan hålla en tid, då får vi ju springa igenom parken, kasta i oss maten och kanske knappt åka någon karusell. Det vore inte kul, inte för Dennis heller, han som älskar djur och bilar :P och mat!!! Haha. Nej men jag väljer att stanna hemma, då kan jag gå och plocka lite här hemma istället.


Min son är inte 2 år..

Idag har vi varit i Hofors på BVC. Vi fick först träffa tandhygienisten och pratade om tandskötsel och så. Dennis fick välja tandborste själv, den är svart och har lejon på :) och så fick han en bok om hur man sköter om sina tänder. Den ska jag läsa mycket för Dennis :)
Vi gick ut i väntrummet och lekte en stund innan vi fick komma in till bm Carina för kontroll. När vi väl fick komma in så ställde sig Dennis sig på vågen och vågen visade 17,3 kg, men vi tog bort några hg eftersom han hade kläder på sig. Ställde sig sedan efter väggen och mättes till 99 cm lång. Alltså, han är 17 kg tung och 99 cm lång :)
Carina visade mig Dennis kurva och den ligger fortfarande på 3 streck över det normala :) haha.

Aja, efter vi var färdiga så fick Dennis leka en stund till och jag ringde mamma och frågade om hon vela ses en stund innan vi skulle åka med morfar till Wij.
Vi tog en fika på Hanssons och sedan mötte vi en del bekanta på bruket och vi fastnade med näbbarna :P Dagen hos mormor och morfar har varit bra. Lars och Noel kom och hälsade på också :) trevligt! Vi fick åka med dom hem eftersom dom ändå bor i Gävle och åker förbi Sandviken.. Så Lars och morfar knölade in barnstolen och så drog vi efter maten :)

Kameran är tillbaka!

Igår fick vi tillbaka kameran från lagningen <3 vad glad jag blev! Den funkar!!! och låter inte illa längre. Kanoners!



En glaaaad Sanna!!


Jävla mage

Vafan... vad är fel? Nu i flera dagar har jag fått nästan som magknip efter jag har ätit mat. Det är jobbigt, jag vill ju inte sluta äta för att slippa att ha ont i magen..
Men igår, när Dennis badade och jag skulle till att skrubba honom så fick jag världens magknip! Fy fan! Nä, jag mår inte bra.
Hur kommer det här att sluta? När kommer det här att sluta? Kommer det här att sluta?

Sitter nu och väntar på att syster ska höra av sig och ska komma hit. Hon skulle visst sova här för hon och klassen ska till Högbo imorgon.
Hoppas hon hör av sig snart, jag har lite planer för ikväll med henne. Låter ju lite incest :/ men det är inte det jag menar.. Haha. FIlm och snackas :)

Det är inte mycket som har hänt sedan sist..

Nu var det några dagar seda jag skrev..

Helgen var helt ok! Vi var i stugan, spelade kub, grillade, jag provade äta en kräfta, snackade och snackade :P Det var mysigt.
Dennis blödde näsblod på söndagen :S bara sådär.. han hade inte gjort något, mer än att vakna efter eftermiddagsluren :/ mysko..

Sedan dess har vi inte gjort så mycket. Dagis och MiROi, som vanligt typ. Nu/snart ska jag sätta igång med att färga min vackra utväxt, kanske se på film och vänta på att syster hör av sig. Hon börjar nämligen på Hotell och resturang idag :) spännande!!! Hoppas hon fixar skolan nu, men det tror jag nog :) hon har mognat mycket på de här året, efter att hon "gjorde slut" på de s.k "vännern" hon hade förut. Det blir en fin och bra nystart för henne :)

Och inte har jag hört något från Studiefrämjandet heller, om fotokursen.. Jävla skit!!
På fredag ska Dennis till BVD i Hofors :) skoj skoj. Ska bli intressant och se hur mycket han har vuxit på sig sedan sist vi var dit + träffa tandhygienist. Blir kanoners det. Så, om någon vill luncha på fredag, hör av er!!

Äventyr

Jag skrev ett långt inlägg häromdagen om att något är fel på mig.. Vet inte om någon läste det förän jag tog bort det inlägget. Nåja.. det är inte viktigt, jag är bara överkänslig.

Åh, jag som vela titta på bilder på, en viss snygg person, på MySpace. En kändis, såklart ;) men för tillfället är det bara massa problem med sidan så jag kommer ingen vart. Jävla skit! Jag som vill ha lite ögongodis såhär på morgonen.

 Det är synd att inte kunna få hjälp förän om 5 veckor. Det finns inte ett lushus tillgängligt heller, men i september är det säsong, sa hon.


Idag ska vi till Hofors :) titta på bilutställning i parken mellan kl 15-18. Vi blir ju inte där i hela 3 timmar, vi ska ju till stugan sen :) skoj.

Aja, det är inte så mycket mer att skriva just nu. Bye

Jaa

Det har gått bra för Dennis på dagis idag :) första dage efter 6 veckors sommarlov. Det blev ju en extra vecka pga att han blev sjuk och fick stanna hemma från dagis den veckan.
De hade varit ute och lekt idag på förmiddagen, ätit bra hade han gjort också :) dock haft lite svårt för att somna, men det gick tillslut.

Nu har jag fan varit på skithumör sedan i lördags, då mensen kom. Såhär har jag inte varit på år och dar när ja haft mens. Gråter för det minsta lilla, när ingen ser eller hör såklart. Usch, jag är ett jävla känsloberg. USCH!!!!!!
Jag satt här i soffan och tänkte på Hofors och tårarna bara forsade. Patetiskt.. Men visst  vill jag tillbaka alltid! Oh ja! Jag vill att mamma kan få träffa sitt barnbarn när hon kan..hon är så sällan och hälsar på och har nästan aldrig tid heller. Men men, hon har säkert någon bra anledning till varför det blivit så.

Nej nu ska jag sluta innan tårarna kommer igen..........

Välkommen tillbaka!

Så stod det på den vita tavlan ute i hallen på Dennis dagisavdelning. Dennis hade bråttom ur vagnen och skulle in fort som attan, men när han såg att Gunilla satt i soffan så tvärvände han. Han skulle inte in till dagis, nej nej..
Jag fick lyfta in honom lite försiktigt, satte mig i soffan medan Dennis stod vid grinden och inte alls vela gå in. Gunilla uppmanade Dennis att ta mig i handen och titta om bilarna står kvar i stora lekrummet ;) vilket han nappade direkt på!
Det tog inte mer än 15 minuter innan han hade glömt mig, så då gav jag honom en kram och sa hejdå, och så gick jag utan att han brydde sig. Han har nog saknat dagis ändå :)

Nu sitter jag hemma, ska till att äta frukost och se på film. Funderar på att se Push. vi får se. Tjing!!

PMS?!

Gårdagen var ingen rolig dag.. Vi sa inte många ord till varandra. Jag diskade, gjorde ren spisen, skåpluckorna och kylskåpets utsida.. Jag var duktig, tycker jag.

På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza, av polarbröd, i pizzamakern eller vad den heter. Det var riktigt smaskigt.

Idag då? Jag ska se till att vi tar cykeln till stadsparken för att leka efter frukosten. Vi var ju bara inne igår så det känns som vi kan gå ut idag.
Ska nog in på affären och handla på hemvägen, måste ha choklad! Dumma mens...


Aja, jag har inget annat roligt att skriva, så jag slutar väl här. Hörs nog igen efter nästa helg, typ. Då ska vi till Hofors på cruising :) hoppas vi får övernatta hos mamma den helgen.

Vad ska man hitta på?

Näe, inte tänker jag åka in till Gävle i värmen och trängas. Jag vill inte åka in själv. Michaela, vi får ses en annan gång :(

Jag är inte på något speciellt glatt humör idag.. mens. Ska ändå försöka vara glad, för Dennis skull. Men vad ska vi hitta på att göra idag då?
 Det är ju aslångt till närmsta badstrand, här i Sandviken. Ingen bil har vi heller, så det skiter sig. Jag skulle inte hitta om vi cyklade heller och då hade vi fått cykla själv eftersom Micke har sin cykel i Hofors. Eller ja, han kan ju skruva ihop den cykeln som vi fick men datorn :P men men.
Inga jävla vänner har man här heller.. Någon Hoforsare som vill leka? Jag skickar iväg ett sms till lite folk och hör vad de ska göra och om någon vill hitta på något med mig och/eller Dennis. Känns inte som det är något  väder för Micke att vistas ute heller, så det blir väl D och jag som vanligt. Vill inte sitta inne när det är fint väder.. måste ju bara hitta på något att göra. Lekparken finns ju, men där vill man inte vara en hel dag :P

Fan vad jag gnäller.. Jag skyller på mensen och Sandviken, faktiskt!

Dumma öga

Sanna: Du skrev en kommentar om tårtorna, men ingen text? :O



Imorse när jag vaknade så såg jag att ett kärl i ögat har brustit och det var inte litet heller.. Ser supervidrigt ut, men det är helt smärtfritt i alla fall. Dock känns det lite som att båda ögonen är på väg att ploppa ut ur skallen.. det känns liksom tjockt bakom ögongloberna. Väldigt obehagligt.








Vad ska vi hitta på idag då? Det blir nog till att gå till stadsparken och leka.
Kanske åka in till Gävle på SommarYran? Vi får se :) ska höra med Micke om vad han tycker om det.

Tårtfrossa

Nu är gossen hela 2 år! Och hej å hå vilket kalas det blev.

Kolla in tårtorna jag gjorde..

Traktor




Makka Pakka





Fy vad jag är bra :P Det tog en hel dag till att göra tårtorna.. Traktorn tog ca 5 timmar, ett jäkla pillergöra med den. Makka Pakka tog sisådär 3 timmar att göra. Mindre pill ;)


Kalaset var kul. Vi hann ju fika mellan skurarna. Haha ojoj. Sedan blev det massa lek och bus med Dennis alla nya leksaker.
Tack alla som kom <3



Nytt schema för MiROi har vi fått också, nu behöver vi inte gå varje dag eftersom det kommit nya och lokalen är inte anpassad för fler än ca 15 pers.
Så idag är jag ledig :)
Ska luncha med Lotta idag <3 det ska bli kul. Ska höra med Stina om hur det blir på lördag, vore skoj att komma ut och roa sig lite. Vi får se.

Nu ska jag göra frukost till mig och Dennis och sen leka med nya tågbanan.