Veckan

Jahapp, nu har man fyllt år igen då. Inget märkvärdigt egentligen. Fick lite besök, pratade och fikade. Och öppnade presenter såklart.
Det har inte hänt så mycket sedan dess, mer än att bror kom och hälsade på ifrån Motala i fredags. Han kom hit och hälsade på Dennis, sedan kom Bäckman och hälsade på oss allihopa. Vi gick till Blå men det var lite sisådär med det, så det var bara att traska hemåt vid kl 00.
Och igår var det en riktig slappdag, satt i soffan hela dagen, såg på film och tv.

Imorgon är det julafton. Det ska bli trevligt, antar jag. Det är inte direkt någon julstämning någonstans. Ingen snö. Och inte hann jag med att köpa chokladaskar eller lotter heller.. Sak samma, dom har i alla fall sakt att inte ge dom vuxna några klappar, men jag har inget till mina syskon.. Dom förstår nog ändå.


Jag vill pissa på allt.

Imorgon.

Fest hos Anders i fredag, väldigt trevligt. Det är inte alltid det är det.. trodde det skulle bli en felfri kväll, men någon förstörde festen rätt rejält... Fattar inte varför han ska öppna sin jävla käft hela tiden.
Men för övrigt så var det trevligt tyckte jag. Elin, Diana, Bäckman och jag hamnade på Blå Källan sista timman de hade öppet. Trevligt värre! Och så sjöng vi ju för Simon som fyllde år igår. Vi sjöng på tolvslaget och han blev så glad så hela ansiktet blommade på honom.
Sedan har jag bara slappat i helgen. Igår sov Dennis och jag nästan hela dagen. Idag har jag skruvat ihop hans gåstol. Han är inte så stark i ryggen än och kan inte sitta upp rakt, men det kommer. Det ska bli kul sen när han kan springa runt i den.
Nu håller jag på att göra vårrullar och ris. Gott!

Imorgon fyller jag år och det är föräldrargrupp. Jag får ta och passa på att köpa hem lite fika efter det. Pratade med mamma tidigare idag och hon och Andy ska komma efter fyra, mormor och morfar kommer vid sextiden... Men jag har inte pratat med dom andra.. Men det visar sig väl.  Mig gör det detsamma om ingen kommer eller ej.
Oh well, nu ska jag fixa med maten. Jag är hungrig.

Låång helg

47857-7



Idag är det måndag och ny vecka.
I fredags var Micke hos mig, lekte med Dennis och såg på Idol-finalen. Mitt under en reklam, kl 21:37 ringer mormor och berättar med darrig röst att mamma och Andy krockat.. "Jaha, då är dom döda." vad första tanken när mormor sa "Mamma och Andy har..." och detta inträffade strax efter kl 19.30 och jag hade tidigare försökt ringa Andy för att fråga om dom kan sitta barnvakt till Dennis på lördagen. Jag såg på mobilen att jag hade ringt honom kl 19.37, så det var bara någon minut efter att de hade krockat.
Mormor berättade också att hon och morfar hade mött mamma och Andy i Valbo tidigare på dagen och pratat.. Sedan hade de, ovetandes, om att de åkte hem samtidigt, så mormor och morfar kom som 4:de bil vid olycksplatsen.
Men mamma och Andy klarade sig fint. Mamma har fortfarande ont i nacken, bröstet och armarna. Andy är/var mest i chock.
Hörde sedan att det inte gick så bra för personerna i andra bilen. Föraren fick amputera bort ett ben och operera bort mjälte. Passageraren fick allvarliga hjärnskador..
Bilden ovan är från olycksplatsen, tagen från Arbetarbladets hemsida.

På lördag var Micke, jag, Dennis, Mickes föräldrar + bror och hans morföräldrar i Högbo och åt julbord. Snacka om att man blev mätt, men jag ångrade att jag inte åt gröten ändå. Var ju så sugen, men orkade verkligen inte äta mer.
Sedan blev det slappa. Jag gick till FG för att prata med syster, för mamma hade ringt mig och talat om att hon hade kommit hem från sjukhuset. När vi satt på FG så spelade jag, Elin, Kattis och Sofie Skip-Bo. Kattis gick hem, vi fortsatte spela, sedan vela Sofie gå hem också så då gick jag och Elin också hem och såg på två filmer och åt chips.
Det var trevligt.

Sofie fyllde år igår. Jag knatade dit och vi bakade äppelpaj och blåbär- & hallonpaj. Gott blev det! Medan vi väntade på pajerna skulle bli färdiga så dammsög och diskade Sofie och jag gick runt och tog bilder. Sen kikade vi på tv medan vi åt av pajerna.
Hämtade Dennis och gick hem och mös en massa.

Just nu tvättar jag, ska hänga tvätten nu. Innan så diskade jag, så nu är det bara dammsugningen kvar.. och torka golven.

Sooova

Åh, äntligen somnade han! Klockan är 00:43 och jag är svintrött och hungrig. Ska lassa i mig lite yoghurt och fras innan jag gör kväller.

Var på promenad tidigare, hade egentligen planerat en innesittardag idag, men jag kände att jag vela röra lite på mig.
Det har inte hänt något alls idag.. Har planerat morgondagen med tvätt och dammsugning.
Mindre huvudvärk idag, väldigt skönt.

Jag funderar på att göra pepparkakor i helgen. Ska fråga mor om jag får låna hennes pepparkaksformar, vore kul.
Oh well, jag orkar inte sitta uppe längre. Ska ta min yoghurt och fras, sen sova.

Headache

Jag blir galen på denna jäkla huvudvärk! Alvedon hjälper inte. Kan inte känna om jag har feber heller eftersom mina händer är kalla som is. Därför ännu ett skäl till att gå till Apoteket och köpa en termometer, eller vad det heter och mer Alvedon..
Men idag blir jag bara inne med Dennis. Tur att han är så snäll, annars hade jag avlidit.
Ska lägga mig på soffan, huvudvärken blir inte  bättre för att jag sitter vid datorn.

Slaskplask

Gick på promenad med Dennis idag, i slaskvädret... Passade på att springa in på ICA och handla också, där mötte jag Mickes föräldrar. De hade köpt tomteluva till Dennis, som jag senare idag provade på honom.
Det hade börjat regna medan jag var inne och handla, så det var ännu mer slask på vägen hem. Såg på nyheterna ikväll att det skulle bli regn på fredag också, sedan skulle det bli kallare under helgen.
Försökte få till en bra bild på Dennis när han hade tomteluva på och satt på fårpläden, men han tyckte det inte var kul. Den dumma luvan var förstor så den ramlade ner över ögonen så han såg inget, och fårpläden var hal att sitta på. Jag fick sätta den i babysitten, men han stretade emot ändå. Jag gick i alla fall en bra bild, 1 av 2 bilder. Får ta det en annan gång, men den blev fin.

Min huvudvärk kommer och går precis hela tiden. Vet inte vad det var jag satt och tittade på tvn, men hade i alla fall Dennis i knät och det började pipa som fan i mitt vänstra öra och sedan kom huvudvärken. Tänkte att det kanske skulle gå över, men icke. Så nu har jag tagit en Alvedon och hoppas på att det ger sig snart.. Borde ju ta att sova nu också, men först så ska jag ta en smörgås.

Nu är jag trött på det här!

Nu är jag JÄVLIGT trött på det här med internet och dessa jävla människor som finns överallt och ska förstöra för andra! Vad FAN har jag gjort dig/er för ont för att ni ska förstöra för mig? Ni tar bort min Helgon.net sisådär 1 gång om året och nu, NU skrev P.B till mig på MSN om att NÅGON har lagt upp bilder på mig på porrigt.se. Vad fan är det här egentligen? Jag vet inte om det är sant eller inte, men jag tror på honom. Varför skulle man annars skämta om en sån grej? Det står tillochmed att jag har barn och grejer, och det låter ju som mig, personligen...
Jag pratade med D om samma sak för ett tag sedan, någon hade snott hennes bilder på bdb och lagt upp där.
Orkar inte med det här mer! Nu stänger jag min bdb för endast vänner!
Nu är jag så jävla förbannad så jag skakar och det verkligen ryker från mig! Ska skriva till crew på den fucking jävla sidan om att ta bort den, ska bara ta reda på vad fan användaren heter!

Värk

Så var helgen över och det är redan tisdag.
Tjejkvällen var helt ok ^^ spelat spel, lyssnat på musik och haft kul/trevligt. Vid niotiden drog vi hem till någon Maria, det var fest där och ingen av oss från tjejkvällen kände någon, så vi satt i ett hörn i köket och hade roligt för oss själva. Men det var rätt trevligt ändå. Sedan dog den festen ut och vi gick till Anders i slaskvädret. Det var inte kul där, dålig stämning och Anders sov på soffan så jag gick hem och såg på tv tills Sofie och Erik kom.

Sedan dess har inte mycket hänt..
Mormor och morfar kom och hälsade på igårkväll, mormor saknade Dennis så mycket så de bestämde sig för att komma förbi en stund.
Setat hemma, myst och lekt med Dennis. Idag hade vi riktigt kul, han låg i min famn och skrattade och åt nästan upp sina fingrar. Till slut somnade han.
Jag var dum nog och åt en rak choklad idag och tusan vad ont i magen jag fick. Det kanske är mjölkmage jag har trots allt. Nu har det gått över men har istället ont i huvudet.
Var in på försäkringskassan och ordnade lite papper, Andy skjutsade mig så mamma fick vara hemma med Dennis så länge. Andy bestämde sig för att jag skulle få provköra bilen, så vi stannade till vid gamla OKQ8 och brummade. Jag får ta mig i nackskinnet och börja köra mer sen när vintern är över.

Nu ger jag upp skrivandet.. mitt huvud värker..

Tjejkväll ikväll!

Hej och hallå!
Syster och jag var på teater igår, en julshow med filmmusik-tema. Det var riktigt kul, skönt att få skratta högt och hysteriskt utan att någon ser konstigt på en.
Systers fasters man var där och kom och hälsade på oss. Det var länge sedan jag pratade med honom och han började fråga dumma frågor om varför vi hade så många ringar i ansiktet.. Han var sugen på att dra ut min septum, sa han, men aja, han hade druckigt så han menade nog inte det han sa..
Vi satte oss längst fram, såklart. Brevid oss satt ett gäng äldre gummor och farbröder som tidigare hade ätit julbord på Folkan. Efter två timmars skratt och skön musik så var det tragiskt nog slut på det roliga.. Inne på stora scen så var det Nostalgi-disco 70-80tal, men det var ju såklart 25års-gräns, så vi gick hem och sov.


Jag sov till kl 11 av att pappa ringde och väckte mig, men orkade inte svara, så jag klev upp och åt frukost och städade.
Jag satte upp julstjärnan med deoder i vardagsrummet också, den syns knappt när den inte är på.
Ska strax hoppa in i duschen, ut med soporna och vänta på syster ska komma. Hon ska låna lite kläder till ikväll. Vi lär ju bli några styckna ändå, skoj skoj. Spela lite spel och ha kul.
Nåja, ska sätta lite fart och skriver mer imorgon.