Ikväll är det Tomtesmyg

Oj, vad snö det är ute nu. Det är säkerligen en halvmeter! Underbart. I år blir det snö på Tomtesmy :) underbart.
Kameran blir med ikväll i alla fall.


Lite suddig bild från Tomtesmyg i fjol.

Kommer bli supermysigt med snö :)


Planer på ny färg

Jag har tröttnat på mitt svarta hår, igen. Förra våren så hade jag lite blont i skallen ;) Tråkigt att jag tröttnade så fort på det.. Men nu vill jag ha tillbaka det. Vill ha lite effekter i håret. Men vettefan om jag hinner bli riktigt blond innan jul :P men vafan, sist blev det gul/orange. Jag vet att det är svårt att gå från svart till blond, det krävs ju några blonderingar. Men det ska ju inte bli hela håret, så det går nog bra.
Ska rådfråga någon kunnig om hon har några bra idéer på hur jag ska ha det :)

Idag är det söndag och skön sovmorgon fick vi också. Dennis blir hos farmor och farfar till imorgon, så vi får se hur vi fördriver tiden idag. Jag ska i alla fall städa lite, men inte allt för mycket. Får ta en ordentlig rengöring innan jag fyller.. Hua, det är ju rätt snart.. Ska baka pepparkaksmuffins, mackadamienötsrutor och lite annat gott. Nom nom. Har aldrig provat det förr, så det ska bli spännande. Tycker inte att smörgåstårta passade något bra att äta på vintern, så jag skippar nog den. Får bli lite fika bara. Kanske lite kokt potatis och julkorv? ;) hehe.

Tacomys

Dennis har åkt till sin farmor och farfar, blir kvar till på måndag. Oj oj, hur ska Micke och jag klara oss så länge utan Dennis? Iofs, han var ju hos mina morföräldrar under lika lång tid i veckan och det gick ju bra.
Får se vad vi hittar på.. Ikväll blir det i alla fall taco och mys. Tacomys :) Låter bra.

Hmm, har en sådan lust att spela GH. Waaah! Vi får se vad som händer. Hade varit skönt att lägga sig tidigt ikväll för inatt sov jag inte mycket. Dennis vaknade, ropade, vaknade osv.. Jag somnade i hans säng tillochmed.. Tror jag sov som längst i 2½ timmar. Woho! Hoppas på en lååång sovmorgon imorgon :)

Nej men fy vad hungrig jag blev!! Dags att sätta igång med maten. Ciao!

Min son är en nörd.

I'm back.

Sitter nu och äter friterad kyckling, ris och sötsur sås... Mja, rester från igår dvs.. Och håller mina blå på Tradera. Har lagt bud på en Ben 10-pyjamas till Dennis. Han skulle ju bli överlycklig om han fick en pyjamas med Ben 10. Han är helt såld på den grabben.
För ett tag sedan när jag tittade på Ullared så var det en man som följde Drängarna runt om i Sverige, och den mannen råkade då heta Ben och Dennis blev helt lyrisk och sa "Mamma, han heter Ben. Precis som Ben 10!".. Jisses, tänkte jag då. Haha. Han associerar ALLT med Ben 10 och alla "monster" han kan förvandla sig till, då är man väl lite nördig ändå? :P Stackarn, han är 3 år och är en riktig Ben 10-nörd. Hur ska detta sluta?

Mja, nu ska jag väl ta och diska undan lite. Både tvättmaskinen och diskmaskinen är igång :) härligt. Men det behövs ändå handdiskas, kastruller och sånt får ju inte plats i våran lilla maskin.

Fredag

Eftersom inte Trackback fungerar, eller vad det heter så skriver jag väl svaret här.... Insane: Jag tog Open Office, det skrev jag ju :P Word fungerar inte längre.



Jag har precis kommit hem från skolan. Det blev en väldigt kort dag idag, skulle egentligen sluta kl 12. Nåja, jag hade i alla fall tänkt att städa lite innan Dennis kommer hem. Saknar honom så!
Undrar vad mer som händer idag... Troligen inget speciellt, kanske söka något extrajobb.. Hoppas dock på lite fredagsmys också.

Finns inte så mycket annat att skriva om, så....Hej då på ett tag.

Mys

Jag längtar till Tomtesmyg



Foto: Jag -09

Krångel

Aja, jag tar väl och skriver lite här då medan installationen av Open Office pågår.
Det var just typiskt, när jag ska sätta igång att plugga, öppnar upp Word och så är skiten låst.. Micke hade ingen lust att leta efter produktnyckeln heller, så jag laddar hem ett annat program.

Jaså, nu blev klart, så fort man börjar med annat så är det klart. Typiskt. Och mitt te blev kallt bara för att det strula. Morr Morr... Men nu är det uppdrucket, får väl göra en till kopp snart.


Jag hör ett pipande ljud nedanför mig.. Jag tror det är Nemi som ligger under köksbordet. Jag har parkerat datorn i köket medan jag pluggar, har svårt att koncentrera mig om jag sitter i vardagsrummet då tvn är på. Missar ju Pensionärsjävlar ikväll pga jag måste plugga, men det kan jag se på kanal5play imorgon.

Ja men då så... Ha det.

Lördag, dålig lördag.

Idag är det lördag och syster är här. Känner mig på dåligt hurmör idag, inte roligt alls. Vi ska nog ta och gå ut om en stund, dock har jag lust att åka till Valbo men syster har inte råd, så vi får åka in dit en annan gång.
Fy fasen, om lite mer än en månad så fyller jag år.. Inte roligt, men ska se till att skriva en önskelista till tomten i alla fall. Ser inte fram mot att bjuda hem en massa folk hit, har ju så några sittplatser. Men det löser sig alltid, alla kommer ju inte på samma gång. Får se om jag bjuder hem några "vänner", hade varit kul att bjuda hem Elli, men hon är allergisk så det går ju inte :/ finns liksom ingen mer "vän" som jag tror skulle vilja komma heller, men jag kan ju alltid bjuda in dom så får dom väl komma om dom vill. Lika bra att börja planera redan nu så man slipper göra det i en vecka innan.

Känner mig något värdelös numera också. Är inte alls något vidare social längre. Jag börjar ogilla Sandviken igen och dess förbannade stela invånare.
Aja.

SYster är snart klar och då ska jag kasta på mig lite kläder och gå ut. Det tror jag Dennis skulle gilla.