God Jul

Blev lite väl sent i säng för min del igår/inatt, kl 2 och sedan upp kl 8.40 med Dennis. Skönt att han sov så pass länge, annars hade det blivit jobbigt :P
Nu börjar julkalendern som Dennis älskar, och då menar jag verkligen Älskar! Han sitter som klistrad framför  tvn när kalendern visas.

Han pratar nu om att han har sett ett riktigt spöke! Inte här hemma, hoppas jag. Jag tror det var något vitt på Bompa som han tyckte såg ut som ett spöke.

Nej ni, idag är det Julafton och Micke jobbar. Undrar hur länge han jobbar idag. Kl 13.30 är det bestämt att vi ska vara i R-holm, men det visar sig när Micke slutar.
Dennis och jag ska packa ihop allt, göra oss i ordning och så tills han kommer hem, så vi inte blir allt för senare.
Det ska bli trevligt med lite jul :) igen.. Hehe. Aja, skriver mer efter jul. Kommer att vara i Hofors till Annandagen, så det kommer dröja tills jag skriver igen.


God Jul på er

23 år idag

 

Woohoo! Grattis mig på 23års-dagen :)

 

 


Dennis gubbe

Dennis första fina gubbe med detaljer i ansiktet och ben. Han är så duktig för att bara vara knappt 2½ år. 2 år och 4 månader, för att vara mer exakt.

 

 

Skriver mer senare =)


Trött, ledsen och åter trött

Sitter hemma i soffan och är jättetrött just nu.. Dennis och jag har fikat, lussekatt och juice. Vi tittar på Mora Träsk och Dennis sjunger så fint :) han är så duktig. Han blir nog musiker när han blir stor, det säger dom på dagis ^^ och han är jätteduktig på att rita också. Hmm, älskar musik och gillar att rita :) det låter bra, får hoppas han blir något stort - typ en stor kändis eller en serietecknare! Haha.

Hm, jag sitter på Facebook och tittar runt och så dök en grupp upp som fick mig att må lite sisådärä.. En gammal klasskompis tjej avled förra veckan i Övertorneå. När Micke läste upp J's status i fredags så mådde man riktigt dåligt. Stackars J. Jag tänker på stackarn som fick identifiera sin flickväns döda kropp.. Vi beklagar!!

Nej usch, nu byter vi ämne..jag mår illa och känner mig nedstämd.

Imorse när jag kom till busshållsplatsen så stod Hon (jag minns aldrig vad hon heter) där och berättade att bussen som gick kl 8 bara hade åkt förbi henne. Jag kom dit kl 8.25 för att åka med 8.30-bussen + att den var försenad. Jag blir galen på dessa jävla bussar! Igår fick vi också vänta OCH i måndags. Som svar idag när Hon ringde Xtrafik var "Prova visa intresse för bussen som kommer så kan ni få åka med nästa gång." Vad i hela helvetet!?!!! Bussjäveln ska ju stanna vid varenda busshålsplats den ska stanna på. Man ska inte behöva stå och vifta med armarna för att bussen ska stanna. Idioti!
Aja, vi kom lite sent till Show Time som var helt ok. Mycket muisk var det, det är bra. Inte så konstigt iofs, eftersom det var en massa musikelever som var med och spelade ;)
yeah.. har inget mer att skriva. Känner att jag är helt slut idag.. Vädret suger och gör mig trött. Upp och hoppa tillsammans med Dennis till Mora Träsk så jag vaknar!!!

Nu

Sitter nu och tittar på Mamma till en mördare på tv3. Usch, vad hemskt. Borlänge också :( blä..

Idag har det varit skola. Fick lämna Dennis på dagis imorse då Micke skulle med Larsa till Hedemora och jobba, riva ner hyllor. Dagen i skolan gick bra, lite segt och väldigt slappt. Vi pysslade och snackade.
Mja, morgondagen bjuder på skola, hela dagen.

vet inte varför jag skriver, jag har inget att skriva ju :P

Eller jo, helgen var bra. Fest hos Mia i lördags, det bjöds på pizza och spelade roliga spel :)
kan skriva mer en annan gång. är för trött för det nu. Hej svejs!

Mouahaha

Haha, det blev Subway, Gävle, igår ändå ;) trevligt trevligt. Åkte sedan till Hemlingby och handlade på Ica Maxi innan vi åkte hemåt. Micke gick ut till kl 7 och jobbade imorse, han slutar nog snart och jag har dammsugit och  torkat golven :) ska strax diska lite och sen duscha. Det blir varmt när dammsugaren blåser varmluft.. På måndag ska Micke jobba i Hedemora och tisdag är han på Ica i Ludvika. Stackarn kommer få åka strax före kl 5 på morgonen då han ska vara där kl 7. det tar ju sin tid att åka dit :P 2h 15min..ca..

Yeah.. nej nu ska jag väl ta och sätta lite fart så att man är ren och fräsch innan lilla Dennis kommer hem :) Mamma ska skjutsa hem honom innan det blir mörkt.
HEJ HOPP!! Disken väntar

Babbel

Bröööl! Det blir ingen Subway idag, som jag hade velat :P ingen bilkörning heller. Jag har legat på soffan och sovit, skönt. Men lite nytta har jag gjort, slängt in tvätt i maskinen och ska strax diska lite kastruller och sånt.
Jag vill att det ska bli lördag ;) och just det, ska se hur mycket tvätt det blir på stället så jag kan tvätta grått efteråt så jag får min tröja som jag vill ha imorgon till Mia :) Visst fan, skulle till systemet idag också.. Aja, får göra det imorgon. Kan vara skönt att röra lite på mig också.

Yeah yeah. Hej å hå.

Sarah och jag skriver om skräckfilmer och godis. Lite sugen man blev nu då.

Subway idag?

Ja, nu var det ett tag sedan igen, en vecka sedan ungefär... Aja. kanske två tillochmed? Nåja

Vi har hunnit med Tomtesmyg, julbord i Högbo Qvarn osv.. Skolan går bra, det rullar på. Idag har vi tema hela förmiddagen, men jag jobbar hemma. Temat är Glädje, och jag valde då att göra en power point om fotografering. Då blir det ju lite svårt att sitta i skolan och arbeta när jag har alla mina bilder hemma.. Aja, ni fattar, så korkade tror jag inte att ni läsare är.
Men i alla fall..... Igår åkt vi med Dennis hem till mormor och Andy :) vad roligt! Länge sen han fick vara där. När vi lämnat honom där så körde Micke ner till grusplan på Göklund där vi sedan bytte plats i bilen och jag körde omkring lite ^^ Skoj! Nu när vi äntligen har bil igen så kan jag köra och testa bilen regelbundet! Ska försöka hitta något ställe här i Sandviken också.. Men det verkar rätt dött med ställen att köra på här. Oh well, får väl åka till Danne och köra lite där då kanske :P nä, det visar sig.

Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer idag. Det blev ju inte riktigt som planerat, bortförklaringar osv. Nåja, vi får ta och åka in till Gävle och käka på Subway ;) höhö. nu har jag tjatat om Subway i tre-fyra veckor. MÅSTE!!

Nej nu ska jag ta och göra ordning lite gröt och äta. Är så himla sugen på risgrynsgröt, mycket kanel och socker på. Nom nom!! och lite mjölk också.
Tänk er, snart är det redan andra advent.. Ojoj, tiden går så fort. Syster fyller 18 år onsdag, torsdagen veckan därpå fyller jag, torsdagen därefter är det julafton och torsdagen efter det är det fan nyår! Det är mycket den här månaden! Mia fyllde år igår, fest på lördag, min andra syster fyller år på torsdag... Aja. HEEEEJ