Dagen

Förmiddagen var rätt slapp, satt och broderade lite och satt vid datorn en stund och pratade med Anna. När jag hämtat Dennis på dagis och vi kommer in så talar Micke om att hans pappa berättat att bilen är hittad! YAY! Dock så hade polisen hittat den för redan 7 dagar sedan. Jippi.. Mickes pappa hade varit till polisstationen för att hämta papper till försäkringsbolaget och då säger polisen att de redan hittat bilen och att den står hos Bilmetro. Nåja, bättre sent än aldrig, som man brukar säga.
De hade ju plockat ren bilen rätt fint i alla fall, allt var borta förutom bilbarnstolen och i alla fall ett solskydd att ha på fönstret. Micke blev ganska glad att de låtit bli hans gamla wounderbaun som är formad som Tors hammare som han fått i en Swedenrock-tidning. Det var ju Amon Amarth på ;) hehe.
Tillochmed växelspaksknoppen hade de tagit.. Öööh? Aja. Haha! Kört sönder avgassystemet också, det som vi redan fixat. Men vi får väl se hur mycket de kan fixa på bilen. Vore fint om de kunde fixa alla skavanker som finns på den. De hade hittat bilen vid någon förskola. Vet inte riktigt hur många förskolor det finns i Sandviken, men de kan inte ha åkt långt. Kanske den stod vid förskolan på andra sidan vägen, minns inte nu vad den heter.. Eftersom inte fläkten i bilen funkade och det var snö och kallt då så lär de inte ha sett så mycket ut genom fönstret ;) HAha. Idioter! Att folk inte kan skaffa sig ett vettigt liv och sysselsättning. SUCK!

Och så är det något äckel som spottar snus utanför vårat förråd. Snusprillor är fasttryckta på dörren bredvid och det ligger snusdosa efter snusdosa utanför. Vidrigt! Det har funnits där ett bra tag nu, i någon månad. Äckligt som fan!

Uhm.. Mja, sen har vi inte gjort så mycket. Lekt med lego, som vanligt ;) Micke nattar Dennis så jag ska ta och sätta mig och brodera. Mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback