Tvättar i natten

Jag tvättar ikväll... Jippi. Men det är så grymt skönt att få bort sängkläderna som tar upp hela tvättkorgen och ännu skönare att få allt torrt innan tvättiden är över :)

Nu ska jag ut i regnet igen.

Plugghäst

När Dennis somnat så tog jag in datorn till köket, gjorde mig en kopp te och pluggade lite engelska. Det gick bra, tycker jag i alla fall.
Gjorde tillochmed uppgifterna som ska lämnas in nästa onsdag, men tänker maila iväg allt på samma gång. Skönt att ha det gjort i alla fall.

Nu är jag klar, så vad händer nu då? Flytta sig in till vardagsrummet där Micke sitter, kanske. Mm, det får väl bli så.
Imorgon tar nog Dennis och jag en tripp till stan och sedan käka på Donken, tänkte att han skulle få en chans att få Mamma Mu-boken som dom bjussar på nu, men såg tidigare idag på deras hemsida att dom byter böcker imorgon :S tusan också! Men ska fråga om dom kanske har någon över.

Hmm, katterna är tokiga. Tyson jagar Nemi och det hatar hon att bli, så dom är som virvellvindar här nu.
Yeah yeah. Skriver mer efter helgens äventyr, en massa kalas dvs.

Så blev det..

Vi blev hemma idag. Dennis vaknade och hade feber, 39 grader. Så vi har myst i soffan hela förmiddagen. Tror han börjar bli lite piggare och svalare nu, det kan ju vara tillfälligt också. Feber är så lurigt tycker jag. Men vi hoppas på att han mår bättre till senare.
Jag har precis satt igång en maskin med tvätt och snart är det dags att dammsuga och torka golven. Bäst att passa på medan man ändå är hemma.


Åh, stackars liten, han är alldeles rödblommig.

Hm, finns inget skoj att skriva om i bloggen, så det blir inte långa inlägg som det blev förut...för länge sen.

Sånt är livet

Jaha, då kanske jag blir hemma och vabbar imorgon....idag.
Micke tyckte Dennis såg lite konstig ut före och under middagen men efter duschen så slocknade han i soffan och var het, så jag tog tempen och det visade sig att han hade feber. Jag hällde upp Ipren som han fick svälja och sedan somna om, så vi får se hur han mår imorgon.. Jag som har redovisning av temat med gruppen imorgon, nåja, dom vet att jag har barn och dom får acceptera att barn blir sjuka ibland. Vi får ta redovisningen efter Erica kommer hem i såna fall.

Men filmen i söndags var bra i alla fall :) Så snällt av mamma som var barnvakt.

Nej nu är klockan mycket, måste få några timmars sömn innan vi ska upp. Micke ska upp jättetidigt så jag vill inte väcka honom innan han ska upp, när jag lägger mig.
Får se om jag kan somna bara.. Den jävla täppan är ju kvar..

Movie time

Ikväll ska Micke och jag se The Last Airbender i 3D. Mamma och Sofie kommer hit och är barnvakt under tiden vi är och ser filmen, det var snällt att dom kunde ställa upp :)

 

Men på återseende. Skriver mer ikväll.

 


På bättringsvägen iaf..

Det är på tiden att jag börjar friskna till nu. Men just nu så är jag väldigt täppt. Det märks så bra när det är kväll för då täpper man igen riktigt, lika på mornarna så att man vaknar.. Uff.

Strax är det Halv åtta hos mig och då är det tv-dags :)
Dennis kom hem idag också. Vi har saknat honom sååå mycket! Han har ju varit borta sedan i lördags, lillkillen då.

Jaja, får se om jag kan träna i veckan :) vore nice.

Nu tv!

fortfarande förkyld..

Det är fredag och jag är fortfarande förkyld. Har smygande huvudvärk i stort sett hela tiden... Ååh vad jag hatar att vara förkyld. Dennis är också förkyld... Stackare. Jag som tänkte att vi skulle gå ut idag men han har sån otäck hosta så vi blir inne idag.

Igår var Micke och Dennis på hockey. Micke berättade att Dennis hade tyckt det var jätteroligt när dom kom dit, men när matchen började så blev både Dennis och Jeppe rastlösa. Kanske går bättre en annan gång.

Imorgon ska Elli ha fest och jag vet inte om jag hinner bli frisk nog till det :/ men jag kan väl offra mig. Hade tänkt att åka in till Valbo på förmiddagen.. Jag ska försöka kurera mig så gott det går idag. Ta mig ett varmt bad och dricka te.
Mja, det har inte hänt så mycket på sistone heller då jag bara har varit hemma hela dagarna denna vecka. Fick komma ut i det varma och sköna vädret igår i alla fall, Dennis och jag gick till affären igår men fick skjuts hem, så det blev en liten promenad igår.

JAG VILL BÖRJA TRÄNA NUUU!!! Hoppas jag är riktigt frisk på måndag så att jag kan ta mitt första pass på :) hoppas hoppas!