Julen är över

Ja, då var julen slut för i år men det har varit jättetrevligt :) Hur mysigt som helst.

Dennis gjorde oss förvånade när han träffade Tomten. Visserligen så blev han så rädd att han gömde sig i mormor och morfars sovrum när Tomten kom in i huset, men när han såg att Noel hälsade på Tomten och tog emot paket så blev Dennis genast hur tuff som helst. Det märktes inte alls att han var rädd, inte ett dugg osäker heller. Hade Noel varit lika feg som Dennis så hade ingen av dom vågat gå fram.
Alla verkade nöjda med klapparna också, och det kändes bra.

På juldagen var det fest! Ellen blekte några slingor på mig, så nu har jag lite rött ;) Nice. Många bekanta ansikten sprang man på på Folkan. Mycket trevligt.

Annandagen var lilla julafton i Silverdalen. Också väldigt trevligt!

Orkar inte skriva så mycket just nu men så har julhelgen sett ut för oss i alla fall.

Ikväll kommer Johan och Sanna hit. Karlarna ska fixa med datorerna och sedan blir det väl film, det brukar bli så i alla fall. Men det visar sig.

Jaha

Yes. I fredags fyllde jag år. Det var jättetrevligt, trevligt folk och gott fika och fina presenter. Tack tack!
Nu är det bara några dagar kvar till julafton. Tiden går så fort. Det tråkiga är att vi börjar bli sjuka.. Dennis har hosta och är snorig, han har även dagis imorgon och på onsdag. Får se om han kan gå. Han har ju energin kvar, men det visar sig ikväll om hur han mår.

Just nu jobbar Micke, Dennis leker (ålar sig på golvet, vet inte alls vad han leker för något) och jag tvättar. Så snart maskinen är klar så ska jag hänga tvätten och köra en till maskin. Vill tvätta undan sängkläderna för dom tar en sådan stor plats i tvättkorgen.
Och sedan ska jag diska.. Hua, känner inte alls för det. Är så trött och slö idag. Det blir tidig kväller i alla fall.

Nej nu ska jag väl sätta lite fart.

Snart jul

Tänk vad tiden går fort.. På fredag är det julavslutning i skolan + födelsedag för en person.. Nämner inga namn.
Igår var det Lucia och Dennis var med i luciatåget på sitt dagis. Han var pepparkaksgubbe. Så söt så! Och sjöng gjorde han också, det såg jag. Han har ju sjungit lucia/jullåtar här hemma efter dagis. Han har ju väldigt lätt för att lära sig låtar då han älskar musik. Men tåget var jättefint i alla fall. Synd att jag inte fick med mig kameran.

Idag har jag tänkt mycket på att fixa frillan och HUR. Jag ska i alla fall slänga in lite ljusa slingor eller liknande och klippa upp håret men ändå behålla längden.
Får se om Ellen har tid innan jul ;) dessvärre tror jag hon har fullt upp men kan ju alltid kolla med henne.

Jag har precis nattat Dennis, som ska upp tidigt imorgon. Tror han somnade ganska fort för han har då inte varit upp något sen jag gick ut ur hans rum. Så nu ligger jag i soffan och tittar på Operation Skönhet på femman. Ska nog ta och göra ordning mina naglar lite. Vill ha de långa och fina till jul så jag måste köpa nytt och bättre rött nagellack.
Laaalalalala... Nu vill jag ha lite förändring!!!

Min kära Elli har planer för mig i helgen. Undrar vad hon har i planering. Är ju något nyfiken och hon är såååå lurig ;) Men jag tycker om henne ändå!