Kryssningen!!

Aaah, igår kom Mia och jag hem från kryssningen.  Vi hade sjukt roligt och trevligt! Mycket trevligt folk och inget slagsmål alls, vilket jag nästan trodde att det skulle bli. Man vet ju hur folk blir när man dricker.

När vi klev på båten i fredags så käkade vi god mat i buffé-restaurangen, sedan blev vi tvugna att hänga i hytten för kl 20 öppnade de TaxFree:n.. Vi låg i hytten och sov :D haha sjukt. Aja, när klockan började närma sig 20 så knallade vi ner och köade in till TaxFree, köpte med oss lite dricka för kvällen och satte kurs mot hytten igen. Vi gjorde oss ordning, drack gott och lyssnade på musik. Vi hamnade först där gamlingarna hänger och lyssnade på dansbandet som spelade, sedan gick vi upp till däck 10 och dansade och sjöng till coverbandet. Minns inte vad de heter. Sjukt kul var det! Direkt efter de slutat spela så blev det disco, eller nåt. Vi dansade så att jag nästan höll på att få svårt att andas, det kändes så. Haha. Jag fick gå ut några gånger på däck för att få lite friskluft. Jättetrevligt folk på dansgolvet, man kunde dansa med alla, ALLA! Både tjejer och killar.
Det lite efterfest i våran hytt sedan också, ett gäng från Rättvik höll oss sällskap och de var väldigt roliga. Tror dom hade någon slags förkärlek för snoppar ändå :P det var det enda som dom pratade om i alla fall :D
Nä men Mia, det här lär vi göra om! Åka på fribiljetterna vi fick?? ;D

Det var skönt at komma hem. Micke och Dennis hade  saknat mig :) aaaw!! Micke berättade att Dennis hade börjat gråta och frågat efter mig på söndag eftermiddag. Han är inte van att jag är borta så länge, 24 timmar.

Hahaha va fan.. Jag duschade Dennis efter maten ikväll och så satt han i badkaret och petade på sina bröstvårtor och sa "Dennis liten tutte.. Mamma stor tutte." Hahahaha vad jag skrattade!!!

Nu står han bakom mig och vill sitta på mina axlar, jag får väl gå ifrån och leka en stund innan han ska sova :)

Yeah

Jao, skolan går bra, ska ni veta! Idag följde Dennis med mig till skolan :) Lisa och jag gjorde klart vårat tema-arbete och sedan tog vi en fika i matsalen innan vi åkte hem. Det var trevligt och Dennis var busig, som vanligt. Han skulle heja på alla som gick förbi.
Vi kom hem och spelade lite tv-spel en stund och då somnade skrutten på soffan.

Imorgon åker jag med Mia på kryssning. Stackarn har ju varit sjuk i veckan och fått stått ut med jobbet, så i helgen får hon ta det lugnt men samtidigt ha jävligt kul :P eller hur då, Mia?!!!

Nu har jag höstlov också.
Aja, orkar inte skriva mer nu.

Tjaa!

Tjaaaaa.. jag är skitdålig på att uppdatera bloggen numera. Fy mig!
Igår så klöpp Dennis och jag mig ^^ det var nice. Det blev nice också! Sedan drog vi till Hofors på begravning, även fast jag inte kände Niklas så var det sjukt jobbigt att sitta där och se hans vänner och familj gråta. Fy fan, jag mådde så jävla illa. Men det var fint, mycket fint faktiskt. Hela släkten från Idre var där, även en massa andra bekanta ansikten. Det var ju trots allt Hoforsbor nästan hela bunten.
Vi åt gott och åkte till R-holm och sov där. Jag hade huvudvärk hela dagen och en bit in på natten också. Fruktansvärt jobbigt.

Nu sitter Micke och jag hemma i Sandviken, jag väntar på Gia och Micke spelar Wow. Han har börjat spela det igen.
Jag lär väl ta och göra mig i ordning så att jag kan möta Gia och sen knalla hem hit för att sedan bli upplockade av Lisa och hennes mor. Seeeen drar vi till Järbo!!!!!!!

Stora killen!

Numera är Dennis helt nappfri. Det är skönt att veta att hans tänder kan växa fint nu istället.
Och vet ni? Idag/ikväll, tog Dennis av sig blöjan, gick in i badrummet och satte sig på pottan. Jag satte mig på toalettstolen och stängde dörren då jag hörde Dennis säga "Åh, nu mamma." och så reste han sig och visade stolt upp att han hade kissat i pottan. Vi är så stolta över honom! Självklart var jag ju tvngen att skriva sms till mamma och Marita om det ;) och nu skryter jag lite i bloggen, bdb och Facebook. hehe... sånt är livet.

Imorgon är en kort skoldag, slutar till lunch och innan dess så ska vi få höra vad vårat nästa Tema kommer att vara. Jag hörde något om att det blir Medeltiden, men det visar sig.

Oh well. hörs