Baka baka

Wow! Snart är våran son 4 år och det ska vi fira med ett jättekalas i stugan. Hoppas för guds skull att det är fint väder då. Det har regnat på Dennis kalas varje gång hittills, måtte det blir fint nu!
Blir kalas för släkten i stugan och finns ork kvar så tänkte jag bjuda hem några vänner.
Sitter just nu och kollar upp recept på goda tårtor och  funderar över motivet som ska vara på tårtorna. Har kommit på en del saker nu och hoppas det går att göra. Håller tummarna!
Det blir nog bra det här :)
LOVAR att bilder kommer upp nästa vecka.

Dennis är nu nyklippt och så har vi bakat hos mormor och morfar. Fick även småkakor som hon tidigare bakat. Imogron åker vi till Hofors för att baka bullar och tårtorna och sedan förbereda nere i stugan.
Hej å hå. Lite stressigt känns det men det kommer att gå bra. Kan inte bestämma mig om vad vi ska jag som fyllning på tårtorna. Nåja, har ju fram till fredag på mig då tårtan ska göras.

Har frågat gossen om vad han önskar sig och det är inte lätt att få något svar när han är så insatt i Ben 10. Frågar man honom så får man till svar "Ben 10, Spiderman, Transformers och Batman." Jaha, men är det leksaker, spel eller annat? "LEKSAKER!!!!" Jisses, måste ha ett större rum snart så alla gubbar får plats.


Oh well.. hörs.

Snart dags för festival

Tänka sig, idag är det tisdag och imorgon ska vi troligen sätta upp tältet på en bra plats i campingområdet och sedan sova en natt (dock hemma) sedan är det FESTIVAL!!
Tråkigt dock att det inte är så bra band i år men det är bara skönt att komma hemifrån ett par dagar och lyssna på musik med nära och kära. Taggar i alla fall till Opeth. De ska bli nice att få se. (Min fd. mentor spelade ju bas i Opeth ett tag under 90-talet)

Jaha, undrar vad Dennis och jag ska hitta på att göra idag då. Vad jag vet så ska jag ta och färga håret och sedan drar vi nog ner på stan och kollar läget. Måste in på Not Nak´d och köpa mig en ring till läppen innan det växer igen helt. Känner mig fortfarande väldigt naken utan den!!

Nåväl. Kommer väl fler uppdateringar om ingenting framöver :P

Jobba och slappa.

I torsdags var jag praktikant på Fightstore. Mia och Roger skulle åka till Halmstad för att se på SM så jag ställde upp och jobbade fredag och lördag medan dom var bortresta.
Det gick hur bra som helst, dock inte för affären då det var väldigt dåligt med shoppingsugna kunder. Dels kan vi ju skylla på vädret också och sedan var det ju helg. Inte så mycket fart på stan när det är lördag.
Men hur som helst så var det väldigt kul att få jobba lite. Fick välja två klädesplagg också och jag valde de snyggaste ;) Kanske kommer upp nån bild här senare. 

När jag kom hem efter att ha stängt butiken för dagen på lördag så åkte jag hem, städade och beställde pizza :P Micke och jag slappade i soffan och tittade på lite serier och sedan dök Danne och Amanda upp. Vi drack lite och hade himla trevligt.

Idag är det måndag, får se vad Dennis och jag hittar på medan Micke jobbar em. Hoppas jag får hämta ut mobilen idag!!!!

Återkommer...