God morgon då

Ikväll gäller det! Det ska bli kul. Får se om vi drar in till Sandviken.. Depå är ju fett tråkigt annars.
Skriver mer om detta efter helgen. Vi kommer att vara i Hofors hela helgen, alla tre.

Dennis och jag är uppe. Han vaknade sju och gnällde + att katterna sprang omkring så att Nemi hoppar upp på Dennis säng och sen ner på fönsterbrädan. Jag hatar katter som inte håller sig på golvet! Katter ska inte sitta i fönster, vara på borden, bokhyllor och liknande. Så är det faktiskt.

Dennis sitter i soffan och tittar lite på tv och piggnar till medan jag sitter här och knappar.
Ska väl ta och diska Dennis matsaker så att vi kan äta frukost. Jag var lat igår och inte diskade. Suck. När en annan vägrar diska så måste jag försöka fixa det samtidigt som man ser efter Dennis.. Det är inte alltid det lättaste. Men jag får väl skylla mig själv för att jag inte tog disken när han var på dagis.. Aja, jag gör i alla fall alla sysslor här hemma och jag kämpar för att hålla det också. Jag kämpar, jag kämpar. Men ibland orkar man bara inte, så jag förtjänar att få sitta och ta det lugnt ibland tycker jag.

Min mage kurrar.. Jag sitter och blänger på bilden på semlorna från "Långa semlor"-receptet. Mums. Jag vill ha semla!
Aja, jag ska sätta lite fart nu. Vill gärna ha gott humör idag, vill inte att något förstör kvällen för oss. Eller för mig.



Trevlig helg!

Snart lunch

Ja, visst är Bert Karlsson het? Speciellt när han ligger i ett badkar fylld med mjölk! Fy fan, jag får rysningar.


Jag fick ingen kram av Dennis imorse när jag lämnade honom på dagis, däremot så vela Jonathan ha en kram fastän hans pappa stod bara några meter ifrån. Det var lite lustigt faktiskt, men jag vågade inte krama Jonathan utifall hans pappa kanske skulle ta illa upp? Vem vet.
Jag har broderat lite sen jag kom hem, ska snart fortsätta och försöka hinna med att diska innan det är dags för hämtning på dagis.

Nä jag ska ta den sista mazarinen i skåpet och äta upp den! Nom nom.

Sugen på semlor?

Dåligt sugen man blev på semlor nu då när jag letade på ett recept till Milis. HAHA! Jag kastar väl upp receptet här också om ni skulle vara suga på att baka lite ;)





"Man blir kåt av semlor!" säger Bert Karlsson.



Långa semlor

Portioner:
4 längder á ca 10-15 bitar

Ingredienser:
14-16 dl (1000g) vetemjöl special
1½ dl socker
125 g rumsvarmt smör
50 g jäst för söta degar
2 tsk krossad kardemumma
1 ägg
5 dl mjölk

Pensling:
2 äggulor
1-2 msk mjölk

Fyllning:
100 g skållad mandel
inkråm från bullarna (eller 2 gamla bullar uppblötta i lite mjölk)
ca ½ dl mjölk
250 g mandelmassa

Garnering:
4-5 dl vispgrädde
florsocker

Gör så här:
1. Blanda det mesta av mjölet, socker, smör i bitar, smulad jäst, kardemumma och ägg i en bunke eller assistent.

2. Värm mjölken till 37 grader och häll den över. Arbeta degen kraftigt i ca 10 minuter. Låt jäsa under bakduk 30-40 minuter.

3. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den lätt. Dela degen i 4 bitar och forma till långa längder. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt.

4. Låt jäsa under bakduk 30-40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader.

5. Vispa samman äggulorna med lite mjölk och pensla bullarna försiktigt med blandningen. Grädda i ugnen 10-12 minuter. Låt längderna svalna på galler.

6. Fyllning: Sätt ugnen på 175 grader.
Rosta den skållade mandeln lätt 10-15 minuter i ugnen. Den skall bara få lite färg. Låt svalna och hacka den ganska grovt.

7. Skär topparna av längderna och gröp ur lite inkråm ur varje. Mora inkråmet med elvisp eller i matberedare tillsammans med mjölken, riv ner mandelmassan och arbeta till en slät midig nassa. Vända till sist ner mandeln.

8. Lägg samman de långa semlorna: spritsa i fyllningen och spritsa grädden på så den täcker snittet och mandelfyllningen. Toppa med locket och pudra florsocker över.

Äntligen kväller!!

Japp, nu är det kväller.
Klev upp kl 8 med Dennis, åt frukost vid nio och gick ut och åkte lite snowracer och tittade på en ekorre som sprang runt. Dennis bara skrattade när han såg ekorren och vela springa efter den. Sen lyfte vi stora snökluvor :D Wiiie! Dennis lade dom största på snowracern och vela att jag skulle dra dom. Sötkorven min :) När vi kom in så blev det mellis. Han skulle INTE ha kaka, kan ni tänka er det, Dennis vela inte ha kaka! Han skulle ha yoghurt. Sen lekte vi med lego, lyssnade på musik tills Micke vaknade, sedan var det dags för att sova middag. Jag lade mig bredvid Dennis och jag somnade nog före han tillochmed ;D
Lite drygt att sova då faktiskt, jag hade mobilen på ljudlös och Lotta ringde 4 ggr och jag svarade på sista. HOn var sugen på snickers och var tvungen att fråga efter vad ingredienserna var ;) Haha, tokfia. Sedan ringer syster och ska prata, men jag svarade inte, jag orkade inte! Jag var trött :P
När vi vaknat så bytte jag sängkläder och helt plötsligt var det dags för tvättstugan. Micke hade främmande :) trevligt.

Nu sover gossen sen 1½ timme tillbaka och jag ska ta och brodera lite tror jag. Tjoglöjt

Så är det..

Jag är faktiskt duktig! Det kan ingen säga emot att jag inte varit det. Jag försöker sköta det här, men räcker det?

Jag har rensat i min MSN-lista, det är fortfarande väldigt många. 30 st!!? Va? Jag pratar inte ens med 5 st av dom! De folk jag pratar med går att räkna på en hand. Det är typ syster jag pratar mest med, sedan händer det att jag skriver med Anna och Malin, sen är det inga fler.
Hmm, jag saknar Jennie S.. Henne har jag inte träffat sedan jag var gravid i de första månaderna med Dennis. Jisses! Och tiden mellan vi umgicks och till den gång vi sist sågs så var det nog 2 år emellan också, skulle jag tro. Men hon svarar aldrig på MSN eller på Helgon, så hon vill väl inte ha kontakt längre. Jag orkar inte bry mig. Jag har sagt upp kontakten med många de senaste månaderna. En senast för några dagar sedan. Det var skönt faktiskt, vi pratade så sällan ändå.


Vi har i alla fall ätit frukost nu och lyssnar nu på musik. Dennis älskar det! Tänkte sen att vi ska gå ut och åka lite snowracer ;) sen är det nog någon som behöver sova, hehe.
Dagis är ju stängt idag, så vi ska busa och leka hela dagen.

Dagen

Förmiddagen var rätt slapp, satt och broderade lite och satt vid datorn en stund och pratade med Anna. När jag hämtat Dennis på dagis och vi kommer in så talar Micke om att hans pappa berättat att bilen är hittad! YAY! Dock så hade polisen hittat den för redan 7 dagar sedan. Jippi.. Mickes pappa hade varit till polisstationen för att hämta papper till försäkringsbolaget och då säger polisen att de redan hittat bilen och att den står hos Bilmetro. Nåja, bättre sent än aldrig, som man brukar säga.
De hade ju plockat ren bilen rätt fint i alla fall, allt var borta förutom bilbarnstolen och i alla fall ett solskydd att ha på fönstret. Micke blev ganska glad att de låtit bli hans gamla wounderbaun som är formad som Tors hammare som han fått i en Swedenrock-tidning. Det var ju Amon Amarth på ;) hehe.
Tillochmed växelspaksknoppen hade de tagit.. Öööh? Aja. Haha! Kört sönder avgassystemet också, det som vi redan fixat. Men vi får väl se hur mycket de kan fixa på bilen. Vore fint om de kunde fixa alla skavanker som finns på den. De hade hittat bilen vid någon förskola. Vet inte riktigt hur många förskolor det finns i Sandviken, men de kan inte ha åkt långt. Kanske den stod vid förskolan på andra sidan vägen, minns inte nu vad den heter.. Eftersom inte fläkten i bilen funkade och det var snö och kallt då så lär de inte ha sett så mycket ut genom fönstret ;) HAha. Idioter! Att folk inte kan skaffa sig ett vettigt liv och sysselsättning. SUCK!

Och så är det något äckel som spottar snus utanför vårat förråd. Snusprillor är fasttryckta på dörren bredvid och det ligger snusdosa efter snusdosa utanför. Vidrigt! Det har funnits där ett bra tag nu, i någon månad. Äckligt som fan!

Uhm.. Mja, sen har vi inte gjort så mycket. Lekt med lego, som vanligt ;) Micke nattar Dennis så jag ska ta och sätta mig och brodera. Mysigt.

JA!



Bilen är hittad!!
Återstå att se hur den ser ut... Hmm, något säger mig att den är fint urplockad. Or?

Liberoklubben



Jag blev just medlem i Liberoklubben. Libero är de bästa blöjorna, tycker jag. Jajamensan!
Nu ska jag se till att hänga på sidan och hålla utkik efter roliga och bra erbjudanden. Riktigt bra är det.

270109

Igår drog Lotta och jag in till Valbo och shoppade lite. Världens bästa Lotta! <3 Hon hittade en skitsnygg klänning på Gina. Något avis man är då! Men inte kan vi ha likadana kläder heller, nä, det känns inte rätt. Dock hittade jag en mysdress :) ett linne med shorts på H&M. Oohlala ;)
Jag tror att Lotta vill supa mig under bordet på fredag.. Gissa om drinkarna hon hade hittat lät nå gott då!?!! Nää! *ironisk* Så in på bolaget for vi, snappade upp det som behövdes till drinkarna. Wohoo!
Vi hälsade på Pelle som jobbade på köpis just då och åkte sedan hem med honom. Han bor ju i trappen bredvid mig :) Passande! Skönt att slippa åka den förbannade bussen + att det var snorhalt ute! Bussen sladdade fint i kurvorna i Forsbacka.
När jag kom hem så sov Dennis redan. Han hade inte haft feber medan han var hemma med Micke, han hade i alla fall inte märkt något, så imorse fick Dennis gå till dagis. Det gillar han! Men imorgon är dagis stängt för planering, så vi får se vad vi hittar på då. Ut och åka snowracer, JAAA!! Mia sa att det heter snowracer och inte bob. Haha.

Efter att jag lämnade Dennis på dagis imorse så satte jag mig ner och broderade och tittade lite på Okänd Diagnos på TV4 Fakta. Snart är det dags att fika. Ska titta om det finns någon bit cheesecake kvar i frysen :) Den vill jag ha i såna fall! Gottegrisen Sanna. Jojomensan!


Fylld paprika ;)



Fy fan vad gott! Det var så underbart gott! Jag älskar paprika, så därför tycker jag att det är underbart gott!
Det blev middagen igår :)

Vad rädd jag var!

Igår var vi ute och åkte bob, Dennis och jag. Det var kul! Jag skakade av snön på träden och Dennis skrattade och skulle också prova. Till slut fick han snö innan för overallen, på halsen.. Då gav vi upp och gick hemåt.
Jag tänkte lägga upp bilderna igår, men eftersom min mobil inte vill samarbeta med min dator så skiter det sig. Datorn känner inte igen min mobil och kan därför inte ens öppna minneskortet i mobilen. Jävla skitsaker. Jag hatar min dator, jag hatar min mobil!
Efter att Dennis sovit så vaknar han med feber.. Jaha, here we go again.. typ. Först några ynka 38 grader och sedan blev det 39,3. Då fick han Ipren som tog bra.
Jag ordnade mat, vi åt och ingenting dög åt Dennis efter maten. Bara gnäll, stackarn..

Men inatt.. Usch vad rädd jag var. Dennis vaknade strax före kl 2, han låg då i sängen bredvid mig för att han tidigare hade vaknat och inte velat somna om..
Men i alla fall, Dennis vaknade med att han ryckte till, kraftigt och bara skrek! Jag trodde att han drömde så jag tröstade honom och så rycker han till igen. Vad händer!!????!? Han skriker och gråter & rycker till några gången till innan jag ens vågar lyfta upp honom i famnen och då slutar han rycka. GUD VAD RÄDD JAG VAR!! Vad var det som hände egentligen?
Båda mina kuddar, som han hade legat emallan, var genomblöta av svett och han var som kokande vatten. Gossen var stekhet och då var vi ju tvugna att gå upp. Micke satt och lyssnade på musik i lurarna.. Vi satte oss alla tre i soffan och tittade på hockey på NASN. Dennis hade lugnat ner sig och var som vanligt igen och mindre het. Jag gjorde ordning välling och gick och la oss igen, men Dennis skulle inte sova. Han låg och drog mig i fingrarna, petade mig i håret osv & lät som ett får och en häst. Vet inte vad han höll på med.
 Men jag tror i alla fall att hans ryck kom ifrån att han låg rak med överkroppen och ena benet låg helt vridet, med fotsulan utåt. Det kanske högg till i ryggen eller höften på honom, för så har det blivit för mig förut och det gör skitont.

Nu är vi i alla fall vakna, Dennis har fortfarande feber och fick sig en dos med Ipren. Han bygger lite med sitt lego och vi ska snart äta frukost. Sen kommer Lotta :) Micke får vara hemma med Dennis medan vi går på stan.

Bilder kommer upp senare, både här och på bdb.

Ciao!

Jag vet inte vad jag ska skriva som rubrik. Jag hatar rubriker!

Aj aj, Dennis spräckte läppen igår när han och Micke busade i köket när jag diskade. Dennis slängde sig rakt ut med kudden i händerna och dunkade ned med nappen i golvet först. Det blödde fint. Stackars älskade barn. Men det gick bra, han glömde det snabbt och kunde fortsätta busa efter knappt en minut. Sällan han gråter länge efter att han gjort illa sig. Man vet ju att andra barn kan gråta i evigheter efter de gjort illa sig.. Jobbigt.
Efter jag fixat med disken så tog vi det lugnt ett tag, byggde med lego och sedan fixade Micke maten. Vad mätta vi blev!

Jag är nästan klar med min tavla! Mindre än hälften. Men det tar nog ett tag innan den är helt klar, eftersom en färg/tråd är helt borta. Måste ner på stan någon dag och köpa en härva/docka, som det heter. Trök. Sen är det dags att börja på Muss Pigg-tavlan till Dennis. Den är stor! 39cm x 27,5 cm !!! Stor!
Korsstygn är som knark, det går liksom inte att sluta. Känns skönt att jag äntligen hittat något att sysselsätta mig med, än att sitta vid datorn och bara klicka.. Finns liksom ingen att prata med på msn, bdb, Helgon eller Facebook. Är det jag eller ni som är tråkiga? Sak samma, jag trivs nog bäst själv ändå......

Äsch, jag ska väl ta och hoppa in i duschen.. Eller nej, jag tar det sen förresten... JAg tänkte att vi kunde gå ut och åka bob för det är skitmycket snö ute nu! YAY!!!! Lite tråkigt att åka själv med Dennis. Micke sover. Och vi känner ingen här som kan och vill åka bob med oss. Det suger, ska ni  veta! Ni anar inte hur mycket jag vill tillbaka till Hofors! Det är bara jag som vet, men jag vill inte tjata på Micke.. Vi får vänta och se, åka buss till Hofors och Wij ett tag till.

Imorgon kommer Lotta! Vi kanske tar en tripp in till Valbo.

Ingen rubrik

Det har varit en lugn dag idag. Dennis har lekt med sitt lego :)
Micke nattar nu Dennis och jag ska hoppa över till soffan och börja brodera. Sällan, va?

Hmm, ja ni.. Finns liksom inte så mycket mer att skriva om dagen.

Ciao!

Receptet..

 

 


Cheesecake med Dajm

 

3 st ägg

3dl grädde

2dl socker

200g Philadelphiaost

1 tsk vaniljsocker

ca 8-10 digestivekex el mariekex (godast med digestive tycker jag)

1 påse Dajmkulor el krossad DubbelDajm


Dela äggen, vispa vitan till hårt skum.

Vispa grädden, äggulor och socker poröst.

Tillsätt vaniljsocker, ost och Dajm.

Rör ihop alltsammans försiktigt!

Krossa kexen. Strö hälften i botten på formen och resten över kakan.

In i frysen!


morgon

Jaså, fler som är sugen på cheesecake? Jag skriver väl upp receptet senare någon gång under dagen.


Vi tittade på Mirrors igår, stackars Micke blev tvingad att titta, annars vågade jag inte titta. Det går inte att titta på skräckisar ensam. Jag brukar oftast somna + att allt blir så mycket mer otäckt då. Jag är sjukt lättskrämd. Usch, hatar det.
Lite nojig blev man väl efteråt då jag skulle in i badrummet och borsta tänderna efteråt, så jag stannade uppe ett tag till. Vi såg på Scrubs och la oss nån gång efter två.

Det lär väl bli en innedag idag. Det blåser som fan ute!
Kanske man ska ta och sova sen när Dennis sover lunch/middag, eller vad man säger.. Men ändå så har jag saker att göra i hemmet. Nåja :) jag kan väl göra det och sen belöna mig själv med lite cheesecake ;) Jaa!
Men ååh! Jag vill åka nån stans, hem till någon och hälsa på. Typ till mormor och morfar, mamma.. Eller vem som helst. Jag uppskattar inte lika mycket att vara hemma som Micke. Han tycker det är skönt att vara hemma, men det är väl för att han jobbat och äntligen kan komma hem och varva ner.. Och nu när vi är utan bil så vill han ju gärna inte åka buss. Aja, vi får väl se vad vi får från försäkringsbolaget och vad det blir för bil sedan.
Vore fint att ha en bit innan första april, eller mars, eller vad det nu var.. Innan Johan och Sanna flyttar så man kan få se hur de bor nu innan de ska flytta till radhuslänga. Då ska vi komma dit och våldgästa dom igen :) Ända borta i Norrtälje!

Nåja, nu måste jag göra ordning Dennis och sen ska vi äta frukost. Micke sover, han hade svårt att somna tror jag, så han lär väl inte sovit mer än 3 timmar just nu, så han får fortsätta sova.

Later

Dålig stund i affären

Aah, nu är man mätt i magen! Stekt kyckling, ris och currysås. Nom nom!
Jo, Dennis och jag gick till affären och mötte där på vägen Malin, Liam och Tobias :D snopet! Det var trevligt, trevligare än vad det var i affären.. Jävla långa köer och de hade 5 kassor öppna, men köerna var fortfarande lika långa + att sockerpåsen gick sönder när jag lyfte ur det ur korgen som låg på vagnen.. Så hela vagnen är full med socker. Jävla skit! Och sedan välter min korg när jag ställt upp den på korghållaren, eller vad man ska kalla det.. Och killarna som står bakom mig har inte en tanke på att hjälpa mig att ta upp mina varor. GAAH! Vad sur jag blev!

När vi kom hem så tog jag och gjorde min efterlängtade cheesecake ;) Så ikväll ska vi mumsa cheesecake. Dennis lär inte få något för han ska sova om en timme, så han får nog inte ner mer i sin lilla mage. "Lilla", såg ni vad jag skrev.. Lilla!! Haha, han har nog en hink i magen, så som han kan äta! Haha!
 Nåja :P vi ska väl försöka se någon film ikväll och gotta oss när Dennis har somnat.
Nu vill Dennis lyssna på musik, så jag lär väl sluta skriva ;)

Fredag!

Usch vilken hosta Dennis har. Lite snor kommer då och då också, men inte mycket. Mest hosta.. Hoppas den går bort snart.

Nu sitter Dennis i mitt knä och låter som en beatbox, vilket betyder att han vill lyssna på musik :D Men jag är hungrig, så jag vill äta frukost först innan vi börjar lyssna på musik.. Vi brukar nämligen fastna här i någon timme om vi börjar surfa runt på Youtube.

Jag tror vi ska ner på stan idag och titta på akvarium. Vi kommer troligen inte skaffa något, men jag måste få titta annars kommer jag nog bara tjata på stackars Micke. hehe.
Sen vill jag också titta efter en ny mysdress till mig själv :P Men jag kanske ska vänta tills Lotta kommer in, hon skulle titta efter en klänning eller så på stan på måndag när hon kommer och hälsar på.

Näe, inte fick jag någon cheesecake gjord igår heller. Orkade inte stå och krossa bitsocker. Det skulle ta evigheter att mosa dom eftersom jag behövde mer än 1 dl.
Så vi knallar väl förbi ICA eller så på vägen hem. Jag vägrar ju handla på fulkiosken vid dagis. Har dock sett att det är många som handlar där, men nää inte jag.

Fredag är det idag.. Det är tråkigt att Dennis är hostig, det är inte lika kul att umgås med folk då.. Men det vore kul att umgås. Så fort Dennis inte är på dagis så brukar vi passa på att åka iväg till någon eller få besök. Händer dock inte ofta att vi får besök eftersom alla vi känner bor i Hofors. Need på att flytta tillbaka! Men det beror ju på var Micke får jobb någon stans, så vi blir som sagt kvar i Sandviken ett tag till.
 Inte blev det något av att pappa kom heller så som han sa.. Det är så typiskt.. Igår åkte han till Thaiwan också, tror jag att han sa.. Han hörde inte av sig och sa hej då heller. Men visst, vi hörs ju på Skype, men det är inte ofta... Nåja, jag ska inte vara dryg efter honom, han lär få ta sitt i sin takt.

Nej Dennis, vad säger du.. Ska vi äta frukost? "Mmm" :) Japp, där hör ni. Nu är det dags för frukost!


LATER

Slö dag

Idag har vi inte gjort så mycket.. Jag la mig och sov efter att jag lämnat Dennis på dagis och sov fram till Thomas kom och plingade på dörren.
Dennis fick åka bob till dagis imorse och det gillade han! Imorgon är det ingen dagis, då ska vi nog ta och åka lite bob medan snön ligger kvar.
Skulle vara trevligt om man kunde var med någon mer att åka bob med, men ja, vi bor ju i Sandviken. Inte fan känner man någon här.. Jag försöker så gott jag kan, men nä.. Något är fel, men vad?
Sak samma..

Jag är svinhungrig! Jag ska ta och göra wookgryta snart. Gud så smarrigt!!!

HUNGRIG!!! Sen ska jag göra cheesecake, men dajm. Jag kommer aldrig sluta göra den, jag älskar dajm. Kanske göra cheesecake med kokos i också? Haha, nä, det kanske inte är så gott. Inte i cheesecake i alla fall..
Just ja, vi har inte strösocker så det räcker så jag ska ta och banka och smula bitsocker.. Får smula till ca 1-1,5 dl. Blä, det kommer bli jobbigt.

USCH

Jo jag blev besviken igår när X sade att hon/han kunde komma pga viktigare saker, men nu känner jag mig sviken. X skall tydligen umgås med någon annan.. Vad hände med det viktiga du skulle göra? Nåja, jag får ta det så att det absolut inte är sista gången vi ses i alla fall. Men ändå..

Blä, jag mår illa.. Jag hatar vissa ansikten på bilddagboken. Jag kanske bör ta bort den för att slippa bli påmind om saker man försöker komma över och glömma. Det har gått bra efter att jag sagt upp kontakten med en del och jag vet att någon enstaka läser min blogg, men det får väl göra det då.. Jag kan ju inte be dom sluta läsa när vi sagt upp kontakten.
Sedan är det ju fulbrudar på bilddagboken som stör mig oerhört mycket. Jag tycker att jag är hemsk, men hon är fan värre än mig! Det säger tillochmed Herr X. Då är det illa.. Visst, jag känner inte henne, jag känner bara till hur hon är då Herr X har berättat. Hennes sätt att vara, bete sig och hur hon ser ut! Fy fan. Hur orkar man hålla på som hon gör? Hur orkar hon med sig själv?
Nej, jag är inte avundsjuk. Jag vill inte se ut som en "plastic fantastic"!

Haha, jag känner mig patetisk just nu ska ni veta.. Det får man göra ibland, man kan inte alltid ligga på topp.

Jag har inte tid att sitta här och diskutera med mig själv.. Jag har viktigare saker för mig, som brodera och sen duscha.

Det kliar i mina fingrar

Ja, vad säger man.. När vi satt vid matbordet igår och åt pannkakor med grädde och sylt så började Micke nynna på en melodi, påminner lite om Händiga Many på Playhouse Disney.. När Micke då har nynnat en bit av sången så fortsätter Dennis att nynna. Så höll de på ett tag och gud vad vi skrattade. Tårarna bara sprutade för att vi skrattade så mycket. Hur go får man bli egentligen?! Vi tror att Dennis kommer bli en musiker av någon slag, något som har med musik att göra.
Kanske blir han trummis, gitarrist, sångare, DJ, eller varför inte en produsent eller vad det heter.. Haha. Han älskar i alla fall musik att dansa till, sjunga med i och göra musik :) <3 <3 <3 <3

En tråkig sak.. Dennis har hosta och det blir inte bättre att ge honom hostmedicin för det är värdelöst. Det finns liksom ingen studie på att hostmedicin fungerar. Det gör det faktiskt inte! Inte ens Mollipect som är receptbelagt! Jävla skit. Det är samma med halstabletter, det är också lika värdelöst. Man mår varken bättre eller sämre utav att ta det. Medicinens värld är ibland ett skämt.
Jag som tänkte fråga både Anna och Malin om de skulle vilja åka och bada någon dag, eller kanske tillochmed åka in till Gävle och leka i Leklandet.. De läser ju min blogg, så nu vet de att jag har tänkt på de. Men vi väntar tills Dennis har blivit frisk.. Och Malin har väl mycket att göra nu också, så vi tar och lugnar oss ett slag med att planera in något.

Ja.. Haha. Jag måste berätta att Dennis är hur svår som helst att väcka på mornarna. Man får stå bredvid hans säng och skaka på honom och be honom vakna i evigheter tills han ens öppnar ögonen. Längsta jag hållt på är en kvart, då var jag även tvungen att  gå på toaletten emellan. Dock gick det mycket smidigare att lämna honom på dagis imorse :) Han vinkade själv av mig innan jag ens hade öppnat munnen för att säga hej då. Han är klok, vår grabb.

Vet ni vad? Jag har fått värsta rycket! Jag har tittat efter en ny köksklocka, eller ja jag har inte hittat någon som skulle passa i vårat kök än.. Sedan har jag lite planer på hur allt ska se ut här hemma. Jag har blivit en aningen inredningssjuk, eller nåt Och det känns så härligt.
Mina nyårslöften börjar redan "verka", haha.. Jag vet inte hur jag ska säga det..

Nej nu ska jag ta och fortsätta att brodera. Jag är galen, jag vet ;)

Rita

Se så fint han håller pennan! Det måste han ha lärt sig i helgen då han varit hos farmor och farfar & lekt med Jezper. För.. sådär höll han då inte pennan förra veckan, då höll han pennan som om han skulle hugga ner någon.. Ni förstår säkert vad jag menar..
Han är duktig, vår Dennis <3





Vi har lekt och tittat på Emil och griseknoen. Det gillar Dennis eftersom det är barn och DJUR med.
Det är skönt att ha honom hemma igen. Äntligen är det lite ljud här hemma och man får plocka, det har jag saknat.. Kanske är därför jag varit så mycket för att byta gardiner och städat i övrigt. Haha.

Jag har tagit mig en dusch och luktar nu kokos. Mums! Jag älskar kokos. Någon dag ska jag göra pannkaka med lite kokosmjölk i. Guuud vad gott!

Nu ska vi vika tvätten, sen ska jag ta mig en hamburgare med bröd ;)

Pigg och inredningssjuk.

9 timmars sömn räcker bra till mig, verkar det som. Jag somnade i Mickes knä igår/inatt när vi tittade på film och där låg jag en stund och sov tills jag gav upp och gick och la mig.

Hmm.. Var är pappa? Inget ovanligt att han inte hör av sig.. Han skulle höra av sig förra söndagen för att han skulle iväg och titta på Martins match/träning och sedan åka hit och hämta cd-skivorna som höljde med i bokhyllorna, men nej, han hörde inte av sig.. Nu är det måndag, för andra  gången sedan han skulle ha varit hit och inte hört av sig alls. Jag blir så less och det bör han få veta också!
Får se om han svarar på Skype..

Idag kommer äntligen våran älskade son hem!! <3 som vi har saknat honom. Så idag ska jag dammsuga och torka golv innan han kommer hem. Jag är fortfarande väldigt sugen på att byta gardiner i övriga rum också, men det får vänta tror jag, jag vill köpa nya!

Nu kurrar magen och det betyder att jag ska gå ut i köket och ta fram frukost, sätta mig i soffan och äta :) zappa lite på tvn och kanske brodera lite ;) Jaa, det låter bra, tycker tant Sanna.
Förresten så tappade jag bort en tråd igår, den är spårlöst försvunnen.. Jag hade alla 18 färgerna när jag öppnade plasten första gången, men igår var en färg borta.. Jag får knalla ner på stan någon dag och köpa mig en docka, som dom kallar det.. Nåja!

Dags att sätta lite fart.

Dessa tråkiga rubriker 2

Åh gud, nu har vi ätit hamburgare med bröd, hemmagjorda burgare - ingen köpmat alltså. Snacka om att man blev mätt.
Jag tycker jag bara äter och äter när inte Dennis är hemma :O men jag har fått mycket gjort på min brodering i alla fall. Har nu gjort klart himlen och håller nu på med det stora molnet. Snart dags att börja med  gräset.

Jag laddade hem nya MSN Messenger 9.0, kul med lite nytt och något annorlunda.

Medan Micke var på affären så var jag duktig och strök gardiner och hängde upp dom. Så nu är  äntligen julen borta här hemma. Jag fick sådant sug till att byta i sovrummet också, men jag ska vänta med det. Vi måste fixa persien till balkongdörren så att ena gardinen kommer fram, vi har ju ett stort lakan hänger där över så att solen inte skiner in. Det är något irriterande att sova i ett ljust sovrum där solen och/eller lamporna från andra huset lyser in genom fönstret.
I veckan ska jag nog knalla in på Dollar Store och titta om de har några fina gardiner :) kanske börja fundera på att möblera om också ^^ vore kul.

Nu ska jag bannemej fortsätta brodera, Micke ska spela lite WoW.

RAAAP! excuse me...

Gå inte upp före kl 10

Micke är rolig, han sa att jag INTE fick gå upp före kl 10 idag, han vela att jag skulle sova ut nu när vi har chansen att sova tills vi själva vaknar :) men när klockan var halv tio så vaknade jag och var så kissnödig och var tvungen att gå upp, sen var jag ju pigg och inte kunde lägga mig igen. Hoppas det inte gör något att jag sov en halvtimma kortare än vad han sa inte var ok att jag gjorde :P haha.

Inatt drömde jag att jag fick en laptop av morfar. Jag behöver verkligen en ny dator och en laptop vore nice att ha faktiskt, det har jag velat ha länge, men Micke har tittat upp ett paket från Komplett med bra delar till datorn.. Jag vill ju kunna spela lite The Sims ;) vore jääävligt kul att kunna spela The Sims 3 när det kommer om några veckor ;) Min dator är skitknepig nu, den gör precis som den vill och den är ju sisådär 5-6 år gammal, inte uppdaterad med RAM eller något annat. Den är skitdålig, rättare sagt och seeeeg.

Nej nu har jag inte tid att sitta här. Jag ska plocka fram frukost, se om det är något på tv och brodera ;) Micke lär nog sova någon timme till, vet inte när han la sig riktigt för jag sov :P sällan. haha.

Min mage kurrar!

För lugnt..

Inatt sover Dennis hos sin farmor och farfar. Jeppe och farmor kom hit i eftermiddag och hälsade på, åt lite cheesecake innan de åkte till Hofors igen.
Gud vad lugnt det blev här hemma efter att de åkte. Vi saknar Dennis, men vi vet att han har det hur bra som helst hos farmor och farfar. Han tycker så mycket om dom, så det är inga problem alls + att de har hundar ;) ännu bättre. Haha.

Micke och jag har städat, tog en dusch och sedan svullade vi tacos och tittade på South Park på Comedy Central. Efter vi smält maten så åkte broderiet fram. Sick haha.

Nu har Micke tagit fram en varsin bit cheesecake så nu ska jag gå tillbaka till soffan och äta den! Inte soffan, utan cheesecaken :)

Ps. jag börjar bli trött, kl är efter 23..

G´nite!

Mätt, så mätt

Nu jävlar är jag mätt i magen. Vi har  gjort, eller Micke gjorde, hemmagjord pizza. Dennis åt, Micke åt och jag åt. Nu är jag proppmätt må jag lova.
Vi gick till KLädjätten efter att vi hämtat Dennis på dagis för att leta på några par byxor till Dennis, men det var sjukt dåligt med storlekar. Det fanns gott om kläder upp till strl 80 och sen ett stor hopp till 110 och högre. Dennis har ju 90 på sina kläder, 100 skulle han kunna ha men det fanns heller inte. Blä. Vi får ta bussen in till Valbo någon dag och köpa lite kläder till gossen.
Sedan gick vi in till Coop och handlade en massa mat och ingredienser till cheesecake ;) Det ska jag göra ordning när Dennis har somnat.

Dennis har varit kinkig idag och varit varm. Efter lite Ipren så blev han piggare och orkade med att äta, tur det.
Nu sitter Micke och Dennis i soffan och tittar på Emil i Lönneberga. Det verkar han tycka om, låtarna i filmen/-erna tycker han om i alla fall.
Jag ska nog sätta mig ner i soffan en stund, innan det är dags för nattning, och brodera. Hihi. Ska ändå lägga mig tidigt ikväll för vi ska upp imorgon till BVC i Hofors för 1,5 års-kontroll. Jisses, Dennis blir 1,5 år den 30:de januari! Tiden går fort, så fort.

Hmm ja, jag vet inte vad mer jag ska skriva. Känner för att skriva en massa men vet inte alls om vad :D så jag låter nog bli, hehe.

AMS är ett SKÄMT!

Igår sprang jag till stan för att möta Lotta och sedan gå till AMS.. När vi kommer dit så är det fan ingen jobbchansen. Varför i helvete skriver dom att det är det den 13 januari på deras hemsida för? Idioter! Det där stället är ett jävla SKÄMT! Det är inte bra på något sätt alls.
Nåja, vi gick sedan till Marks och Kattens, eller vad butiken nu heter, och tittade på broderingar. Vi ståd där länge och tittade och letade, till slut så hittade vi två stycken var. Gick sedan till Donken och åt, tog bussen till Hofors, handlade det som behövdes till att baka och sedan hem till Lotta och baka!
Vi bakade både snickers och cheesecake, dock glömde jag ju köpa kexen som skulle vara till cheesecake.. men det gick bra att äta ändå, faktiskt. Jag tog hem hälften utav snickersen, men jag har dock inte ätit något utav den.. Micke tog en bit och det såg ut att kunnas äta :) Snickers är också busenkelt att göra!

När vi bakat klart så började vi brodera lite. Skoj! Det är ju faktiskt trevligt att brodera med någon som också broderar, fast man inte pratar så värsta mycket medan man fipplar med nålen. hehe.
Sällskap är alltid trevligt! Jajamensan.

När jag skulle hem så blev det krångel, den förbannade bankomaten kunde bara spotta ut 500-lappar, så jag missade bussen.. Jag fick springa över till bankomaten vid Prix och ta ut pengar där istället.. Sen sitta på en kall bänk vid busstationen och frysa. Tur att bussen kom 20 min innan den skulle åka, så jag fick sitta varmt de 15 minutrarna innan bussen skulle åka. Mycket folk som jobbar på Resultat/ITELL som slutade då och skulle med bussen.

Det var ganska svårt att komma upp i tid imorse också, men vi kom upp tidigare än igår i alla fall. Dennis är ju så svårväckt så det tar ju 10 min innan han reagerar på att man försöker väcka honom. Seg :P han vela inte alls komma upp ur sängen heller, men det gick bra när han fick ta med sig sin huvudkudde och sitta i soffan med den andra gröna kudden som ligger i soffan. Gostrollet mitt <3
Jag har inte sovit så bra inatt. Inte så kul att må dåligt och försöka sova, sedan vakna och vara vaken till kl 5.30 och sova till kl 7 .. Så nu har jag bestämt mig för att gå och lägga mig en stund och ställa klockan. Jag har ännu inte tagit bort julen i köket, det är ju snabbt gjort innan jag ska hämta Dennis på dagis.

God natt då.

Lite trött då

Jag orkade verkligen inte skriva igår.. Dennis och jag kom hem från mormor och morfar rätt sent och vi satt framför youtube och lyssnade på musik och tittade på några avsnitt utav Joelbitar. Dennis satt som fastklistrad, men jag tror det berodde på att han var trött.

I söndags gjorde vi inte ett skit, det var ett jävla blåsväder ute så vi var bara inne och lekte.
Igår åkte vi till mormor och morfar, Micke stannade hemma. Det är inte alls kul nu.. Micke mår inte alls bra pga allt skit som har hänt nu under de senaste veckorna.

Vi kom fram hos mormor vid elva, Dennis sov :P käkade lunch och lekte, fikade, lekte, åt mat och lekte. Dennis var väldigt mycket för mormor alltså! Han skulle bara leka med mormor. Han tog henne i armen eller handen och drog henne dit han ville gå :) jag fick sova en timme på soffan medan de lekte med bilar och actiongubbar. Det är ju skönt att han trivs så bra med mormor. När morfar kom hem från jobbet så satt Dennis snällt i soffan, morfar hade gått fram och hälsat på Dennis och fått en stor kram :) gofisen. Sedan åt vi mat och Dennis åt en stor portion med potatis, kött, sås och lingonsylt. Mums, tyckte  Dennis.
Strax innan vi skulle åka hem så vela Dennis duscha. Han drog i duschslangen och pekade på duschen och nickade. Jag försökte berätta att vi skulle åka hem och sova för att orka komma upp till dagis imorgon, men han skulle promt duscha! Så mormor tog och duschade honom :) han älskar ju vatten! Efter ungen hade torkat så åkte vi hem och lyssnade på musik, som sagt.. Jag nattade honom halv tio :O väldigt sent för att vara Dennis, men vi fastnade ju framför Joelbitar. Jag somnade jag också och Micke väckte mig vid elva så att jag fick göra mig ordning för sängen på riktigt och gick sedan och la mig igen.

Vi sov över imorse. Haha.. Det är nog andra gången det händer.
På dagis skulle de ha julgransplundring :) och inte nog med det, fröknarna hade gjort ordning popcorn och hade stora godispåsar i köket ;) Men Dennis vela inte vara med, han skulle följa med mig hem. Men det gick nog bra, jag fick skynda mig iväg så att han inte började grina ännu mer. Usch, det är jobbigt när han blir ledsen för att man ska gå.

Lotta kommer hit sen :) vi ska gå på Jobbchansen på AMS, sedan köpa lite broderingar på stan och sedan åka hem till Lotta. Vi ska baka, äta, brodera och snacka skit! Som riktiga kärringar gör. Hahaha.

Nej nu ska jag sätta fart med disken och sen hoppa in i duschen innan klockan blir alldeles för mycket och Lotta kommer.

Kalas igår hos Theodor

Mitt tangentbord är konstigt.. Det är ju trådlöst, men har ganska nya batterin i. Dom brukar hålla  bra många månader eftersom tangentbord inte drar så mycket ström/power som en datormus  gör.. Nåja.. Ibland när jag skriver så går det inte att skriva och helt plötsligt så går det.. Det är ganska drygt.

Igår ringde jag mormor och morfar och berättade om bilen... Mormor berättade att det stått i tidningen i några dagar nu att det är folk som snor bilar nu och säljer dom utomlands. Det förvånar mig inte att våran  bil är på väg till sydkorea eller var fan som helst just nu. Jag blir så jävla matt på folk som snor!

Dennis och jag åkte tidigt in till Hofors. Vi skulle hämta chokladbollar som Lottas mamma hade gjort på jobbet och eftersom vi ändå går förbi där så knallade vi in och hämtade chokladbollarna.
När vi kom till Lotta så bjöds det på mat, wok :) mumma! Dennis åt två gånger. Han fick något ryck när vi satt vid matbordet och åt & skulle absolut ner och leka bara för att Douglas gick iväg. Sen när Sofie och Vicki/Vickan, eller vad hon heter, hämtade Douglas så började Lotta med tårtan. Theodor fick sätta godiset på tårtan och då satt Dennis och åt upp resten av maten som var kvar på tallriken. Matvrak.
Sedan ramlade alla barnen in :) oj vilket liv det var under hela dagen. Dagen var full utav kakor, tårta, leksaker och BUS!! Så som det ska vara på barnkalas.
När kalaset tog slut så hjälpe vi alla åt att städa upp. Dock började jag att plocka redan INNAN kalaset var slut :P Lotta såg förvånad ut och frågade vad jag höll på med, "Städar" sa jag och hon bara skrattade.

Vi åkte hem på kvart i sju-bussen och på bussen satt syster Sofie och Emeli. De skulle in till Gävle på bio, de skulle se Yes Man.
Sprang sedan in på affären och handlade lite mjölk och bröd för att sedan gå hem och äta nån macka och sedan sova. Dennis och jag gick och la oss vid nio och vi somnade nog rätt snabbt efter att Dennis själv tog undan nappflaskan som fortfarande hade lite innehåll kvar. Han snurrade runt lite bredvid mig i sängen och sen måste jag ha somnat, jag kan inte minnas att jag märkte att Dennis somnade före mig.


Jag har inte en aning om vad vi ska göra idag. Det blåser som fan ute och jag är då inte så sugen på att gå ut i det vädret. Pappa kanske skulle titta förbi före eller efter att Martin haft träning/match.
Jag ska i alla fall slänga Dennis ner i badet och försöka gnugga bort all bläck som han ritat på sina ben och fötter. Jättevackert ska ni veta!

Morron...

Strax dags för frukost! Mums, jag är hungrig.

Sen ska jag göra mig i ordning, det är ju jag som tar tid på mig att bli klar :P på Dennis är det bara att kasta på honom kläder, sen är det klart.
Får väl se när vi åker in till Hofors :) Lotta sa att vi fick komma när vi vill, eftersom vi ska prata lite ;) sen skulle hon bjuda oss på lunch för kalaset början inte förän kl 14.

Jag vill ha det där j*kla body butter! Willys hade ju inte kokos!!! Får åka in till Gävle och gå in på Body Shop & köpa en där istället.

Nu drar Dennis mig i armarna, så jag ska väl ta och göra ordning frukosten nu :)

En dag på både gott och ont..

Jo, nog piggnade jag till efter att ha skvätt lite vatten i ansiktet. Skönt! Jag hann tillochmed göra en cheesecake innan Malin och Liam kom :D haha.
De gjorde entre strax efter kl 13 och vi lekte och lekte. Lyssnade på musik i mellanåt. Tog och fikade lite cheesecake och lekte lite mer efter det :)
Under tiden vi fikade så plingade farmor på dörren och sa "Jaså, ni var hemma ändå!" Jaha, tänkte jag, skulle vi inte vara det eller? Hon sa att de inte såg våran bil på parkeringen. Haha, vi har ju inte rört bilen sedan 1 januari, då vi åkte hem ifrån Hofors och sen dess så har det ju snöat, så bilen är nog lite översnöad :P
Både farmor och farfar kommer sedan in och vill bli bjudna på fika :) OCH säger "Nej ni, nu är ni då allt utan bil." Skämtar ni med oss???? Micke följer med sin far ut och tittar om de sett helt galet.. De kommer in igen och säger att bilen är borta och att det är spår efter två personer på båda sidorna, alltså på förarsidan och passagerarsidan och att de sett att de har backat ut bilen från våran parkeringsplats.. Jippie..... Jävla idioter!
Vi har i alla fall inget som är utav värde i bilen.. En bilsterio som dom inte kan använda eftersom vi har både fronten och hakarna i hemmet, en duschlist, gamla mattor och brända cd-skivor.. Och förstårs, Ellens bilbarnstol som vi lånat..
Hur i helvete kan man sno en bil där det finns en barnstol i? Hur jävla respektlöst är inte det??? Men visst, biltjuvar och andra tjuvar har ingen som helst respekt för det dom gör eller gör mot andra.
Det är ju så jävla surt att vi skulle fixa fläkten i bilen snart, eftersom den inte fungerar.. Egentligen så hoppas man ju lite på att de kört av vägen pga att de inte sett något genom rutan.. De lär ju i alla fall ha blivit förvånade av att fläkten inte fungerat och fått jobba hårt för att kunna se något genom framrutan.
Man blir ju så jävla less på sånt respektlöst och idiotiskt folk!

Men i alla fall nu :) Vi skulle ju bjuda Malin och Liam på pizza ikväll, men eftersom vi inte har någon bil så gjorde jag iordning Thaigryta. Oj, vad Liam vräkte i sig :D jag tror han tyckte om det och det var ju tur det. Hoppas att Malin gillade det också ^^ hehe.
Vi har i alla fall haft det superkul :) får se när vi ses nästa gång. Får se till att det inte går så långt emellan. TACK för idag :)




Micke nattar Dennis nu så jag ska ta fram mitt sista jobb på broderiet, sen se på LA ink kl 22 :)

Sjukt trött

Fattar inte att jag kan vara så trött.. Blev helt slut efter att vi varit ute i kylan igår och jag somnade när jag nattade Dennis kl 20, Micke fick väcka mig 2 ggr för att kunna ta mig upp för att borsta tänderna och då var klockan nästan elva när jag gjorde det..
Jag var skapligt pigg när Dennis vaknade kl 7 imorse, men efter frukosten blev jag som död.. Fy vad trött jag är. Men Malin och Liam ska i alla fall komma idag! Spelar ingen roll hur trött jag är, jag lär bli pigg när dom kommer :D då kan man sova gott ikväll, efter en hel dag med bus och lek. Mouhahaha.

Nåja, jag ska väl ta och sätta lite fart.. duscha och diska.. Ska nog väcka Micke så han får vika de förbannade mjölkkartongerna! Eller så plattar jag till dom och lägger dom i en kasse, så dom får ligga i ett hörn. Känns inte som om jag orkar med något just nu. Men det blir bättre sen!

Pölsa <3

Åh jäklar.. Nu har vi varit duktiga.. Medan Dennis var på dagis så har jag dammsugit och torkat golven. Efter att vi hämtat Dennis på dagis så gick mot stan, Micke skulle till AMS och medan han var där så knallade Dennis och jag till leksaksaffären och köpte en present till Theo :) Vad svårt det är att hitta presenter!!! Jisses! Det finns ju så mycket saker!
Efter att vi handlat presenten så gick vi tillbaka till AMS och väntade på Micke. Sedan gick vi till Willys och handlade. Vi proppade vagnen full med kassar + potatis. Hua, vagnen blev tung! Fy fan!

Dennis och jag svängde av borta vid Norrsätraskolan och Micke gick till Coop för att handla ännu mer! Haha.. Dennis såg att Micke gick åt ett annat håll och blev såååå ledsen, han grät heela vägen hem :/ skitdrygt, för jag lyfte ur honom från vagnen och ställde honom på backen och han kastade sig på vagnen. Han VÄGRADE stå upp, han skulle upp i famnen! Men inte kunde jag lyfta upp honom när jag skulle försöka få in vagnen i förrådet, den vägde ju som 2 Dennis + 1 Dennis i famnen.. Jag dog!
Inne var det kaos, han bara låg och rullade och skrek.. Tårarna sprutade och ingenting hjälpte.. Han fick en bit kaka och vatten medan han fick ligga på hallgolvet och fick blöjan bytt... Då blev man tyst... Usch.. Min axel. Men det blev nog ännu bättre när han fick hjälpa med att ställa in kattmaten i skafferiet :)

Nu sitter vi på Youtube och lyssnar på Madagascar - I like to move it.
Börja med maten nu.. sen äta! Fy vad gott. PÖLSA OCH POTATIS!!!

Flickvän på dagis ;)

Ja, min son har nog en flickvän på dagis ;) Det ni! Det ska börjas i tid. Haha, han är snart 18 månader (snart 1,5 år alltså) och har flirtat lite på dagis, han är en redan en tjejtjusare ;) hihi.
Lena berättade igår att Dennis hade lagt sitt huvud mot Ebbas axel och Ebba hade lagt sitt huvud mot Dennis huvud. Så hade dom setat en stund och lutat sina huvuden emot varandra :) Aaaw <3 När jag kom hem så frågade jag Dennis om han var kär i Ebba och han nickade :D Underbara unge! Inte för att han förstod vad jag sa, men det var kul.
 Medan Dennis var på dagis så fick jag tid över till att diska bort berget som vi hade. Nu ser det fint ut igen. Måste hålla det så nu också, det är ett utav mina löften. Jag vill ha ett rent och snyggt hem.. Eller ja, rent i alla fall. Dock lite svårt när man har katter som lossar hår och skvätter kattsand och drar den med sig ut i hallen och sladdar runt i det så det hamnar överallt i lägenheten. Men det ska jag sköta :) Det är faktiskt ganska skönt att städa ibland, jag vet inte varför men jag tycker det.

Idag ska jag byta gardiner och ta bort ljusstaken. Vi satte bara upp julen i köket eftersom vi inte hittade de andra ljusstakarna i källaren. Vi har miljoner kartonger fyllda med saker.. Fattar inte att vi kunde ha så mycket saker när vi bodde på Jägarn i Hofors.. Det är sjukt mycket saker!
 Jag saknar Hofors! Micke säger att vi får se var han kommer få jobb någon stans nu, så flyttar vi därefter eller stannar kvar i Sandviken.. Han vill ju helst slippa pendla. Så jag hoppas han får jobb i Hofors, typ snart! Vore ju skönt att någon utav oss har jobb. Han fick ju den bästa julklappen ever - "Du får inte fortsätta på Scan Arc.." men Linda vill att han är kvar på Bulldozer, då finns det större chans att han får jobb. Bulldozer är ett bemanningsföretag i Gävle inom industri, vad jag har förstått i alla fall. Men jag håller tummarna!!

Sen då.. Jag ska ställa vinglasen, ölglasen och snapsglasen i bokhyllan strax :)

Vet inte vad mer jag ska skriva.. Det kommer nog upp mer under dagen.

Later

Bleka och färga lite hår

Yaay! Jag vet hur jag ska göra med mitt hår nu!! Jag ska bleka en del av överhåret och luggen, när det blivit blont och fint så ska jag hälla i RÖD färg! Black and Red is HOT! Jajamensan!!!
Jag visade Micke en bild på en tjej som hade så, men hon hade färgat så lite rött så det såg konstigt ut. Micke tyckte inte alls om det, han vela att jag skulle ha rött underhår istället.. Men nää, det blir för mycket att bleka, jag är rädd att tappa håret :P Eftersom jag har två längder på håret så blir det bra med att ha rött i överhåret, tycker jag.
Sen ska jag komma på hur man får sitt hår att se trassligt ut. Jag har värsta bilden i huvudet :) Men jag antar att jag inte kommer lyckas.. Mitt hår är så rakt.. Jag har provat tuperat det förut och sprayat en del, men ändå så plattar det till sig.. Jag får nog använda vax och sånt för att hålla det trassligt i såna fall. Jag ska prata med Ellen om det :) Fint att ha en frisör/frisörska som står en nära. Hehe.


Nåja, nu ska Dennis och jag äta frukost. Det är ju dagis idag ;) Nu är jullovet slut!

Puss

Helt slut efter badhuset

Kl 10 var vi på badhuset med Nina och Noel. Oj, vad vi badade. Dennis plaskade och skrattade, han tyckte det var riktigt kul. Mycket roligare denna gång än tidigare gånger. Iofs så var han ju inte så medveten om saker och ting tidigare.. Han älskar ju att bada i badkaret, så poolerna var ju inga problem. Varför inte ta en förmiddag när vi inte har något annat för oss och bada gå/åka iväg till badhuset och bada i någon timme :) Någon som ska med?
Lotta och jag pratade lite över sms idag om att vi ska ta någon dag och bada. Kanske ta med Douglas då eftersom Dennis och Douglas är / Nästan i samma ålder. Vi får se, det spelar ju ingen roll om vem som är med, det vore så kul att ha med någon med barn ändå :)
Vi har även pratat om att tatuera oss, en varsin tatuering för våran vänskap. Vi har ju ändå känt varandra i ca 14-15 år. Vi förlorade några år runt högstadiet och gymnasiet. Vi har kommit ikapp de åren nu, känns det som.
På lördag är det kalas för Theodor också ^^ wiie. Stora killen! Tiden går fort!!!

Nina hade body butter med doft av kokos, FY FAN vad gott det luktade! Jag var tvungen att smörja in mig lite. Guud! Neeeeeeeed på den! Hon hade köpt den lite billigt på Willys, hon tyckte den var sämre än de hon brukar köpa i Bodyshop-butiker. Men vafan, jag älskar kokos och jag ska fan ha den! Det luktar så gott, jag nästan dör! Hehe.

Efter att vi kommit hem från badet så kom pappa strax efter. Micke hjälpte pappa med att bära upp bokhyllorna. 3 st, 2 st får plats i v-rummet och den tredje får nog vara i Dennis rum sen när det blivit klart.
Men fint blev det i v-rummet med bokhyllorna i alla fall. Jag blev nöjd. Skönt att få fylla rummet faktiskt.

Dennis somnade direkt efter vällingen ikväll. Jobbigt att bada i 3 timmar och inte sovit mer än 10 min, de minutrarna det tog att gå hem ifrån badhuset. Hehe. Sötkorv.
Jag är rätt slut jag med, ska jag säga er! Det blir nog kväller strax och klockan är nu strax efter 21. Gäääääsp!

Malin & Liam, ska vi leka på fredag då? Eller?

Turtles? haha

När jag säger "Turtles" så säger Dennis efter mig "Dadåå" med mörk röst :D Hahaha, så jävla underbar!

Vi har ätit frukost och vi ska snart gå iväg till badhuset. Kom ju på att bussen inte går förbi badhuset härifrån, då får vi ju hoppa av vid Bessemer och gå igenom parken.. Crap! Nåja, vi ska nog gå hela vägen till badhuset istället. Skönt med friskluft, fastän det är ca 15- ute.. Kallt.
Men jag kom ju att tänka på det, var ställer man vagnen på badhuset? Jag har inte varit där sedan man gick i skolan.. Då ställde folk barnvagnarna i gången, utanför omklädningsrummen.. Hmm, undrar om jag ska ringa Nina och fråga om dom kan hämta oss? Vet inte om Lars ska vara med, då kan han ju hoppa av med Noel vid badhuset. Nåja, det löser sig.

Pappa ska komma idag, han hade inte tid igår.. Vi får väl se om vi hinner hem innan han kommer, Micke är i alla fall hemma.

Nu måste vi skynda oss :) Bada bada bada!

Värme!

Det var ju ganska skönt ute när man hade rätt klädsel på sig. Dennis var fullt påklädd med fliströja och allt & jag tog på mig mina snygga täckisar ;)
Vi åkte lite bob i backen och hade kul. Sen drog jag omkring på honom på boben. Vi gick hemåt för jag tyckte det luktade bajs och på vägen hem så stannade Dennis vid ett glasbord med järnram runt... Gissa vad gossen gör då...! Han sätter läpparna emot järnröret och fastnar! J*vla skit, tänkte jag... Ska jag knacka på dörren och be om varmvatten? Vafan!!
Men han slet bort läppen själv och tror ni han blödde eller? Jag hoppas att han lärde sig utav det där nu, jag sa åt honom att man INTE får göra sådär, då kan det gå mer illa ut. Usch, vad rädd jag var. Fick smått panik..




Nu har vi i alla fall värmt oss och ätit cheesecake som jag gjorde inatt :D

Kyla

Klockan är snart tio över nio och Dennis & jag har nyss ätit frukost ^^ vi ska bara smälta maten, sen ska vi ut i dunderkylan och åka bob!!!! Det är fan 15- ute :O

Dennis bygger med Mega Blocks, det tycker han är så himla kul.

Later then.

Lördag morgon

Tredje januari.. Jisses!
Igår, efter att syster åkt hem så kom Lars, Nina och Noel. De kom samtidigt som Micke kom ifrån hälsocentralen. De små pojkarna lekte, de stora pojkarna spelade lite Xbox 360 och Nina & jag tittade efter recept på recept.nu
Jag bjöd dom på den sista biten cheesecake som syster tog med sig hemifrån. Skitgod! Sedan pratade Nina och jag om cheesecake en bra stund medan  vi klickade runt bland Leilas recept ;)

Eftersom Dennis inte hann sova något under dagen så slocknade han kvart i sex i sin säng med en flaska välling. Han pep till två gånger under kvällen, innan kl 00.. Sista gången fick jag lägga honom i stora sängen och la mig med honom.
Sedan sov vi enda till klockan var 8:20 imorse. Gossen sov mååånga timmar inatt! Oj oj. Nu är han utvilad i alla fall :)

Undrar vad man ska ta och hitta på idag då.. Dennis och jag ska väl ta och promenera till Coop och handla lite. Tänkte jag skulle göra en cheesecake, sån som mamma gjorde med Dajm. Jag älskar Dajm!
Syster glömde ju sin strömkabel till datorn så hon kommer hit senare och hämtar den. Klant! Så går det när man har bråttom hem :P tråkmåns!

Dennis och jag sitter nu på Youtube och lyssnar på Pippi, Emil och andra skojiga låtar. Bamses saga :D haha usch.

Frågor om grav. ^^

Mouhaha, Jag snodde listan ifrån Malin ;)

Första graviditeten:

När fick du reda på att du var gravid? 21 November 2006
Blev det en chock? Nja, det var ju misstänksamt eftersom jag inte hade fått någon mens.
Hur gammal var du? 19
Hade du mycket halsbränna? Nej, jag hade ingen halsbränna alls.
Spydde du mycket? Nej, jag spydde en gång.
Hade du mycket foglossning? Nope, inget alls.
Ditt sf mått som störst? Minns inte..
Har du fått bristningar? Ja, men det är inget som stör mig.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag trodde inget alls.
Vad hoppades du på? Det spelade absolut ingen roll!
Gick du över tiden? Ja.. 7 dagar
Födde du för tidigt? Verkligen inte.
Hur var förlossningen? Lätt! Läs min förlossningsberättelse :P
Blev du sydd?
Ja..
Dragen med sugklocka?
Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet?
Micke och de två kvinnorna som skötte förlossningen och syrgasen.
Hade du någon nära med dig?
Micke <3
Vilket BB födde du på?
Gävle BB, men hade velat hamna på Falu BB men vägen dit är så dryg.
Hur stor var bebisen?
Stor! 4244g och 55cm
Vad fick den heta?
Per Dennis Eliasson Wikström
Var allting värt det?
Ja absolut! Det gick ju så fort och så lätt :)



Hej det nya året!

Ja, nu är det nytt år. Jisses vad tiden har gått fort.

Nyår var supertrevligt. Orkar inte skriva allt just nu... Lägger upp bilder på bilddagboken just nu, dock bara ifrån julafton. Fler bilder kommer senare.

Vi hämtade upp syster igår innan vi åkte ifrån Hofors, hon vela sova över :) hon somnade på soffan medan jag pratade med pappa på Skype och sen sov hon ett bra tag tills jag inte orkade vara uppe längre. Hon kopplade in sin dator och satte sig där när jag gick och la mig. Micke satt uppe ett tag han också.
Vi ska ut och åka bob senare :)